-
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
@ rx8_driftersorry για την καθυστέρηση αλλά σήμερα το έιδα.
Το παίξιμο της Τζολι ε;
Το κρις κραφτ έπαιζε καλύτερα..
Δεν με εντυπωσίασε καθόλου όπως καταλαβαίνεις. Λίγο μπλαζέ, λίγο φλατ, λίγο είμαι βιτρίνα-κράχτης... Τίποτα παραπάνω. Έχει παίξει και καλύτερα φυσικά ακόμη και σε ταινίες μικρών απαιτήσεων ηθοποιίας.
Κοινώς θα έλεγα ότι θα μπορούσε να είναι και κάποια άλλη όμορφη παρουσία (καμιά μοντέλα ας πούμε, ακόμη και η Καγιά θα μπορούσε χαχαχαχα), αλλά ίσως αυτό απαιτούσε ο ρόλος. Η Μαρσό στο πρωτότυπο ήταν πολύ καλύτερη και ο ρόλος ήταν αντίστοιχος (δεν έχει γίνει καμία αναβάθμιση - διασκευή από το πρωτότυπο σε αυτό το επίπεδο).
Ο Ντεπ προσωπικά μου άρεσει πολύ ως ηθοποιός. Και σε αυτή την ταινία μου άρεσε. Είχε την σωστή έκφραση, στυλ (αυτό το λίγο τρελό - όχι τόσο όσο στους πειρατές, αλλά λίγη τρέλα στις κινήσεις του είχε σε συγκεκριμένα σημεία- τι στην ευχή; κουσούρι του έμεινε; ), ύφος και τελικά είναι αυτός που στηρίζει την ταινία.Καλησπερα...να συμφωνήσω μαζί σου, η angelina αν και κούκλα, απο ηθοποιία στο συγκεκριμένο δεν έλεγε και πολλά. πιο πολύ τουπέ είχε κ στυλ ειμαι η angelina και σας '.....' ολους...
ο Depp απο την άλλη, ξέρει τι απαιτεί ο κάθε ρόλος και έτσι προσαρμόζει την ερμηνεία του.
Η Βενετια απο την άλλη κουκλα, ετυχε να παω τις γιορτες και κατενθουσιάστηκα...
Η ταινία ώρες ώρες κατ'εμε έμοιζε με φαρσοκομωδία...αλλα με ωραίο καστ και φωτογραφία.Ειδα επίσης το The fighter...δεν ξέρω αν το έχετε σχολιάσει (είναι πολλές οι σελίδες σου λέω ), αλλα ο Christian Bale το αξίζει το Οσκαρ 2ου αντρικού, πολύ καλή ερμηνεία...Ωραία ταινία αξίζει να τη δείτε...βασισμένη σε πραγματική ιστορία. Ο δε Mark Wahlberg, απέχει πολύ πια απο την εικόνα του Marky Mark (αραγε τον θυμάται κανείς με την ιδιότητα του ραπερ?!!!) μεγαλώνει όμορφα και εξελίσετε σε καλό ηθοποιό..
-
Καλε κοίτα ποιά έγραψε στο 4TF !!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Καλε κοίτα ποιά έγραψε στο 4TF !!!Νάσο μου ειδα φως και μπήκα
φιλια πολλά στη 'Νασενα' -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Καλε κοίτα ποιά έγραψε στο 4TF !!!
Νάσο μου ειδα φως και μπήκα
φιλια πολλά στη 'Νασενα'σε κανά υπόγειο ηφαίστειο ή τούνελ πρέπει να ήσουνα για να δεις φως μετά από τόσο καιρό welcome back
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Χρωσταω στον ασιμωφ ενα σχολιο για την ταινια που πηγα και ειδα πριν καιρο, το Certified copy του Αbbas Kiarostami
Την ειδα χτες την ταινια, εξαιρετικη, πολυ ευστοχα τα σχολια σου.
Το μονο που με χαλασε ηταν ο Σιμελ... Σου αρεσε αυτο το ορθιο αγγουρι;
Κριμα γιατι η Μπινος ηταν καταπληκτικη. -
είδα κι εγώ τον τουρίστα χτες, δεν έχει τπτ άλλο δυστυχώς, εκτός απ το θολοκουλτουριάρικο σινεμά, το οποίο όμως είχε
το Biutiful - Alejandro G. Inarritu με Javier Bardem με ολλανδικούς υπότιτλους (η στέφυ με τα ισπανικά δεν έχει πρόβλημα, αλλά για μένα θα ήταν challenge ) είτε το Les amours imaginaires το οποίο θα το πάλευα εγώ, αλλά όχι αυτήοι εντυπώσεις μου ίδιες με τις δικές σας, η μαντάμ προσπαθεί να παίξει την femme fatale αλλά απλά δεν το χει
κατά τα άλλα δεν περάσαμε κι άσχημα, μην έχοντας κάτι άλλο να κάνουμε
εεπ, για τις δύο που ανέφερα, + το black swan ξέρουμε τπτ?
ασιμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοφ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εεπ, για τις δύο που ανέφερα, + το black swan ξέρουμε τπτ?http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2116595#p2116595 για το black swan. Μπορεί ενδεχομένως να μην σ΄αρέσει αλλά αποκλείεται να μείνει απαρατήρητο.
-
Ναι είναι καλό και κυρίως πράγματι η ερμηνεία της Portman δίνει ρέστα (παρά το γεγονός ότι είναι Εβραία και χορτοφάγος, δηλ τί άλλο κακό μπορεί να σου στείλει ο Θεός )
-
Κομμουνίστρια και ομοφυλόφιλη ? [spoiler:32kqty9t](ως προς το δεύτερο κάτι έπαιξε στην ταινία) [/spoiler:32kqty9t]
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κομμουνίστρια και ομοφυλόφιλη ? [spoiler:3nabovoo](ως προς το δεύτερο κάτι έπαιξε στην ταινία) [/spoiler:3nabovoo]μή με κολάζεις
θα το βάλουμε κι αυτό στο πρόγραμμα λοιπον
εεπ, ο τουρίστας τριγκάρισε την επιθυμία μας να πάμε βενετία, μιας κι έχει φτηνές πτήσεις από εδώ, αν βρούμε να μείνουμε τσάμπα
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ναι είναι καλό και κυρίως πράγματι η ερμηνεία της Portman δίνει ρέστα (παρά το γεγονός ότι είναι ολλανδο-εβραία και χορτοφάγος, δηλ τί άλλο κακό μπορεί να σου στείλει ο Θεός )σε κάλυψα?
-
Πέτυχα προχτές στην ΕΤ3 το Efter brylluppet (Μετά το γάμο).
Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα τον Mads Mikkelsen, όπως και ταινία της συγκεκριμένης σκηνοθέτιδας, -και παρόλη τη δυσκολία που αντιμετωπίζει κάθε καθως πρέπει μεσογειακός τύπος να προσαρμοστώ σε βορειοευρωπαϊκά πρότυπα και ήθη ( )- πρέπει να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα.
Καλή δουλειά στο κλασικό 'τρίγωνο', προσφέρεται για πολυεπίπεδη ανάγνωση, χωρίς να σε πλακώνει η τσιμεντόπλακα της κουλτούρας. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ναι είναι καλό και κυρίως πράγματι η ερμηνεία της Portman δίνει ρέστα (παρά το γεγονός ότι είναι Εβραία και χορτοφάγος, δηλ τί άλλο κακό μπορεί να σου στείλει ο Θεός )Να ερωτευτεί ορθόδοξο Εβραίο ίσως;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ασιμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοφ
Δεν εχω δει κανενα (ακομα). Το Black swan ειναι το επομενο στο προγραμμα, ισως παω στο σινεμα.
Η μονη ταινια του Αρονοφσκι που δε μου αρεσε ηταν ενα ακαταλαβιστικο (αλλα τελικα μελο) ονοματι The fountain
Εγω το ΣΚ ξαναειδα το The virgin suicides (καταπληκτικο), ενω για πρωτη φορα ειδα το The wind that shakes the barley, που στοιχηματιζω οτι θα αρεσει πολυ στον φιλο μας τον gto250swb και το οποιο ειναι τοσο καλη ταινια που αξιζει ιδιαιτερη αναφορα καποια στιγμη!
Επισης βλεπω φανατικα Spartacus: gods of the arena αλλα μην το κανουμε θεμα -
The wind that shakes the barley + land and freedom του αγαπητού ken loach είναι απ τις καλύτερες ταινίες που έχω δει
το sweet sixteen ήταν οκ
-
Το 'Γη και ελευθερια' μου θυμιζει ενα χειμωνιατικο βραδυ, μια Τεταρτη του '96, στον 'Ορφεα', στην Κερκυρα και πολλα πολλα βραδια που αφιερωσα εξ αιτιας του στο διαβασμα για τον ισπανικο εμφυλιο.
Αγαπημενη ταινια -
εγώ θυμάμαι το κλάμα που είχα ρίξει, και στις δύο...
-
+1 για το sweet sixteen
+2 για το wind that shakes the barley
+10 για το virgin suicides (+τέλειο soundtrack από τους Air, απόλυτα ταιριαστό με την ατμόσφαιρα της ταινίας)Είδα προχθες το Blue Valentine. Αν σας άρεσε το Revolutionary Road και θέλετε μια πιο μίζερη, up-to-date εκδοχή του, εδώ είστε. Καθόλου ευχάριστο, μου άρεσε πολύ.
-
Σήμερα το πρόγραμμα στο σινεμά του πανεπιστημίου έχει αυτό
Cold Souls
http://www.imdb.com/title/tt1127877/
έχουμε ακούσει κάτι?
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]