-
-
Μπράβο για τους Moonspell. Όλα τα τραγούδια τους είναι ένα κι ένα. Για εμένα βρίσκονται στο top 5 με τις σύγχρονες metal μπάντες.
Πάμε και σε κάτι διαφορετικό. Flamenco + metal = Flametal.
-
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Εντάξει, τι να πω τώρα.
δείτε το τελευταίο tour τους το 2007.
-
-
Αφού έγινε η αρχή με τους Disturbed, θα πρέπει να μπει οπωσδήποτε και το Land Of Confusion.
Τώρα θυμήθηκα και τη διασκευή του Mama από τους Angra.
Το έχουν διασκευάσει και οι Tarot, αλλά από αυτούς μου αρέσει περισσότερο το Veteran Of Psychic Wars των Blue Oyster Cult.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Το έχουν διασκευάσει και οι Tarot, αλλά από αυτούς μου αρέσει περισσότερο το Veteran Of Psychic Wars των Blue Oyster Cult.
Και για να μην νομίζεις ότι δεν ξέρουμε τους Tarot :p, πάρε την (acoustic) διασκευή τους στο Locomotive Breath των Jethro Tull:
Θα επανέλθω with more of Disturbed!
-
-
-
Πειραματιζόμενος με τα dac στο σπίτι, έπεσα εντελώς τυχαία σε αυτό το αριστούργημα από το The Book Of Burning.
EDIT: Βάζω και αυτό από το ίδιο album.
-
-
-
Vampiriaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Έχω όλο το album στο mp3 player και ο κολλητός μου το βρήκε αυθεντικό!
-
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
VampiriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaΈχω όλο το album στο mp3 player και ο κολλητός μου το βρήκε αυθεντικό!
Έχω αγοράσει όλα τα album σε CD συν κάποια singles επίσης σε CD.
Πάμε κι ένα μικρό best of.
Opium
Everything Invaded
2nd Skin
The Butterfly FX
Nocturna
Bonus η διασκευή του Mr. Crowley που ταιριάζει απίστευτα με το ύφος τους.
Youtube Video -
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Αυτοί τί σχέση έχουν με τα υπόλοιπα (respect για όλα τα άλλα που έβαλες); Τους είδα δυο φορές live σε ΣΕΦ και Αγκάθι και ήταν οι απόλυτοι ξεφτίλες.
Πιστεύω ότι στο ίδιο επίπεδο είναι και αυτοί.
Για εναλλακτικά ακούσματα προτείνω αυτούς.
Και για αληθινό metal στο ίδιο ύφος με τους Manowar, αλλά με σοβαρότητα, υπάρχουν οι Majesty.
-
-
-
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]