-
-
Τρία ακόμη leaks από το νέο album των Rotting Christ.
Grandis Spiritus Diavolos
Youtube VideoCine Iubeste Si Lasa
http://www.youtube.com/watch?v=cmT4SdF-OdM
(διασκευή του γνωστού ρουμάνικου τραγουδιού)Χ Ξ Σ (666)
Youtube VideoΆντε, να τους δούμε κι από κοντά.
-
Ολόκληρο το νέο album των Stratovarius (κυκλοφόρησε επίσημα χθες).
Οι φίλοι των παλιών Stratovarius μάλλον θα απογοητευτούν. Προσωπικά, λόγω του έντονα δραματικού ύφους, το βρίσκω εξαιρετικό.
-
-
-
-
Καλά δεν είναι και η Britney στο I love rock 'n roll.
H Florence έχει κάνει και άλλα -ενδιαφέροντα κατά τη γνώμη μου- cover από τραγούδια όπως το Oh! Darling των Beatles, το take care του Drake ακόμα και το Halo της Beyonce.
Δέχομαι ωστόσο ότι τα cover songs είναι περίπλοκα στο πώς θα τα δεχθεί κανείς...
-
-
-
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... πλς μην δολοφονείτε την εφηβεία μας ....+οο
Έτσι ακριβώς -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Τι να λεμε τωρα...
ΥΓ. Προφανως μονο ο Ernani θα με καταλαβει
-
-
-
-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Καλά δεν είναι και η Britney στο I love rock 'n roll.H Florence έχει κάνει και άλλα -ενδιαφέροντα κατά τη γνώμη μου- cover από τραγούδια όπως το Oh! Darling των Beatles, το take care του Drake ακόμα και το Halo της Beyonce.
Δέχομαι ωστόσο ότι τα cover songs είναι περίπλοκα στο πώς θα τα δεχθεί κανείς...
Eτσι ακριβώς. Αν εξαιρέσεις το υπερβολικά ναρκισιστικό πρώτο κουπλέ που κάνει υπερβολικη επίδειξη φωνής, πολύ καλή διασκευή. Στο φινάλε ένα pop-rock hit διασκεύασε που μάλιστα έκανε επιτυχία λόγω και του βίδεου. Δεν βεβήλωσε κανένα μνημείο της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
.... πλς μην δολοφονείτε την εφηβεία μας ....
+οο
Έτσι ακριβώς+1
κανει βολτες ο μακαριτης τον ταφο του. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καλά δεν είναι και η Britney στο I love rock 'n roll.
H Florence έχει κάνει και άλλα -ενδιαφέροντα κατά τη γνώμη μου- cover από τραγούδια όπως το Oh! Darling των Beatles, το take care του Drake ακόμα και το Halo της Beyonce.
Eτσι ακριβώς. Αν εξαιρέσεις το υπερβολικά ναρκισιστικό πρώτο κουπλέ που κάνει υπερβολικη επίδειξη φωνής, πολύ καλή διασκευή. Στο φινάλε ένα pop-rock hit διασκεύασε που μάλιστα έκανε επιτυχία λόγω και του βίδεου. Δεν βεβήλωσε κανένα μνημείο της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας.
Θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι δε διασκευασε τον εθνικο υμνο, αλλα τουλαχιστον πάτα κοπελα μου σε καμμια νοτα επανω...
-
... έγραψα περί 'εφηβείας' για να αφαιρέσω την όποια μουσικοκριτική ... και να δώσω ένα τόνο υποκειμενικότητας προς αυτούς του μεγάλωσαν με το βιντεο κλίπ ... ( γιατί όταν λές addicted to love το μυαλό σου πάει στο βίντεο με τις τέσσερις 80s νούμαρες ... και την τέλεια μπάντα όπως περιγράφηκε οπτικά από το συγκεκριμένο βίντεο .... έχει κανείς 40αρης ένσταση ? )
Η ονείρωξη συνεχίστηκε με την ελπίδα το γ@μησι να είναι τόσο εύκολο αρκεί να είσαι μπαρμαν .... στο σωστό μαγαζί ...
υγ .... ούτε μεικτης ... ούτε cd .... ούτε τίποτα .... απλά το σωστό τραγούδι την σωστή .
'Δικό σας' που λέει και ο Ρεμος.
-
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]