-
-
Μη βρισετε αλλα την τελευταια εβδομαδα μου εχει κολλησει αυτο:
Youtube Video -
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Μη βρισετε αλλα την τελευταια εβδομαδα μου εχει κολλησει αυτο:
Youtube Video -
-
-
-
-
-
Aπό εδώ:
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το ελληνικό hip hop έχει πιάσει επίπεδό μπαοκ και βγάλε
παντα σκατα ηταν απλα μεγαλωνεις
Δε συμφωνώ. Η ελληνική hip-hop έχει βγάλει κατά καιρους διαμάντια που δε θα τα ακούσεις ποτέ στην αντίστοιχη αμερικάνικη του 'γιο μπιάτσιζ-μάνεϊ-φάκ-φάκ-φάκ-γκάνς-φακ μπιάτσιζ' κτλ. Imo έχουν βγει απίστευτες μελωδίες στο παρελθόν και στίχοι σαφώς πιο ψαγμένοι-κοινωνικοποιημένοι-πολιτικοποιημένοι. Πράγμα που συμβαίνει και στο γαλλόφωνο και στο ισπανόφωνο hip-hop. Το έχουμε μάλλον οι μεσόγειοι να είμαστε προβληματισμένοι στη μουσική μας. Σαφώς το όλο σκηνικό έχει χαλάσει τώρα πια που άρχισαν τα μπλεξίματα με τους λαϊκούς-ποπ-σκυλάδες, με την τηλεόραση και τα mad awards και με την αλόγιστη χρήση ρεγκετόν. Αυτό όμως δε διαγράφει αρκετά θεϊκά κομμάτια που έχουν βγάλει κατά καιρούς οι txc (και σαν Αρτέμης/Ευθύμης αργότερα), ffc, σανταζίνια, ακόμα και ο χοντρός πριν αρχίσει τις χοντρές βλακείες με το low bap. Ακόμα και ο Βουρλιώτης έχει βγάλει αξιόλογα κομμάτια με τους Goin'Through πριν αρχίσει επίσης τις χοντρές βλακείες με τα family κτλ.
Eίναι τόσα πολλά ακόμα που θέλω να βάλω, αλλά θα πήξει ο τόπος.
-
ο μιχαλης εγινε φιρμα με το Low bap οχι πριν.. πριν εβγαζε τραγικες πιπες
-
Οι TXC είναι πανμέγιστοι και με ασύλληπτο στίχο για την ηλικία που ήταν τα παιδιά όταν τα άγραφαν. Κρίμα που τα σπασαν με τον Dj Alx. Αν δεν με είχε ψιλοτρακάρει και ο Ευθύμης ένα βράδυ στη Μαβίλη θα ήταν ακόμα καλύτεροι!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ο μιχαλης εγινε φιρμα με το Low bap οχι πριν.. πριν εβγαζε τραγικες πιπεςΜη λες βλακείες τώρα.
http://www.music-bazaar.com/greek-music ... ION?lfs=gr
-
-
-
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αν θες να εισαι ρηαλ yo ασε τα φλωρικα χιπστερια και ακου gucci mane να γουσταρεις
-
-
-
Αδυνατισε ο Αζις!!!
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]