-
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Επειδή σε κάμια ώρα θα είμαι στη Βίσση :puke: παίρνω από τώρα τις δραμαμίνες μου!Όταν επιστρέψεις, άκου κι αυτό για να αναρρώσεις πλήρως.
-
Ευπρόσδεκτο το φάρμακο Πάνο! Ότι και να πω είναι λίγο. Γύρισα σπίτι άρον άρον. Βέβαια έχω και παθολογικό μίσος απέναντι στην κωλόγρια αλλά μιλάμε για ένα άθλιο πράγμα. Ίσως η χειρότερη έξοδος του 2011 και απ' τα πιο πεταμένα 40€ που έχω δώσει στη ζωή μου.
Ευτυχώς παίζουν και τα φιλαράκια οι Wedding Singers εκεί και κάπως έσωσαν την κατάσταση!
-
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έλα να γκρουβάρουμε λίγοέχει και τίμια γκομενάκια
Τους ειχα δει λαιβ (στα τελη του χειμωνα – αρχες της ανοιξης) στο Gazarte. Ο τυπος (πολυ καλος στις καραμουζες ) και η μπαντα ειναι ξεσηκωτικοι.
-
καραμούζες
μου φυγε η μπύρα απ το στόμα
ωραία αυτά που πόσταρες
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Και κάτι από τα '80s (ακούγεται και στο trailer του dancing on ice ).(studio)
(live - αυτό είναι και το επίσημο βίντεο)
Πωω τι μου θύμισες τώρα, το ίδιο τραγούδι έπαιζε και στη διαφήμιση του campari στα 80's .
Το αγαπημένο ποτό του πατέρα μου , εμένα πάντως δε μου άρεσε , πικρόξινο ήταν αν θυμάμαι καλα.
-
trivial: ο τύπος στο hurricane season χρησιμοποιεί κυκλική αναπνοή, χαζέψτε τον
πρώτος διδάξας, Maurice André
-
soundtracks του... campari , a blast from the past
http://www.youtube.com/watch?v=-QV87TiwjYU
Youtube Video -
Από τη νέα δουλειά του Maynard (Τool, A perfecte circle). Με μια πρώτη ακρόαση μου φάνηκε ενδιαφέρον αν και δεν έχει τον ήχο που μας έχει συνηθίσει.
-
λοιπόν, μου θύμησε πολύ το στυλ απ το OST του Brown Bunny
αν θελετε να κόψετε φλέβα τσεκάρετε όλο το δίσκο
-
λοιπόν, μου θύμησε πολύ το στυλ απ το OST του Brown Bunnyαν θελετε να κόψετε φλέβα τσεκάρετε όλο το δίσκο
Γιατί να κόψεις φλέβες; Μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο τραγούδι καθώς και όσα πρόλαβα ν' ακούσω. Στα υπ' όψιν.
Άσχετο. Χθες το βράδυ έβλεπα ένα DVD του Charlie Haden (το Live in Montreal) και θυμήθηκα αυτό το αριστούργημα:
-
είναι αυτή η sweet-bitter taste που σου αφήνει ( ή εγώ το έχω συνδιασμένο έτσι )
πολύ ωραίο OST, να το ακούσεις οπωσδήποτε, αλλά η ταινία μάπα, μη την δεις
-
είναι αυτή η sweet-bitter taste που σου αφήνει ( ή εγώ το έχω συνδιασμένο έτσι )Ακριβώς γι' αυτό μ' αρέσει. Παρόμοιο είναι το συναίσθημα και με άλλους καλλιτέχνες όπως ο Ritchie Blackmore.
-
ernanie φοβερό κομμάτι είσαι ένας μικρός θεούλης
-
-
-
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]