-
Δεν πιάνεις τον συνειρμό του Ντίνου
-
-
-
Μπήκες (ακόμα καλύτερο δε το μαϊμού ή πίθηκος, δεν θυμάμαι ακριβώς)
Αυτό το έχω βάλει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπήκες (ακόμα καλύτερο δε το μαϊμού ή πίθηκος, δεν θυμάμαι ακριβώς)Θα συμφωνήσω.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us[/spoiler:1ou6hu4c]
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Το πρώτο single από το νέο album των Nightwish. Ο Holopainen γράφει εξαιρετική μουσική, τα ορχηστρικά περάσματα κάνουν διάχυτη την παρουσία τους περιέχοντας δραματικά στοιχεία που παραπέμπουν στα έπη των Century Child και Once, αλλά μόλις μπαίνει η Anette με την pop φωνή ισοπεδώνονται όλα. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. Όσοι πιστοί, προσέλθετε.
Και άλλη μια φετινή κυκλοφορία που νομίζω ότι πρέπει να έχει αναφερθεί και παλιότερα στο topic. Πρόκειται για τους van Canto, ο οποίοι παίζουν acapella... metal. Ένα single από το νέο τους album, το κλασικό Primo Victoria των Sabaton όπου συμμετέχει και ο ίδιος ο Joakim Brodén. Καλή φάση.
-
Ας χαλαρώσουμε με τη νέα επιτυχία του αγαπημένου μας συγκροτήματος.
(Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο κλασάτο όσο τα προηγούμενα κλιπ τους )
-
Πώς γουστάρω να βλέπω φέτες φέτες φέτες πληκτρα μπρος πίσω αριστερά πάνω κάτω. Είμαι Σεβεντο-προγκρεσιβόμουτρο.
Σλοβάκοι. Κλασσική μουσική σε ροκ δώσιμο.και
-
Άλλη μια φετινή κυκλοφορία, και μάλιστα από τις καλύτερες, προέρχεται από τους Galneryus. Neo-classical metal από την Ιαπωνία.
Βέβαια, άλλαξαν κι αυτοί τραγουδιστή με αποτέλεσμα μια ελαφρώς πιο pop κατεύθυνση (αλλά όχι σαν τους Nightwish ). Επιδημία έχει πέσει με τους τραγουδιστές, δεν εξηγείται αλλιώς.
Το single από το νέο τους album:
Και το έπος του νέου album:
Και κάτι από τα παλιά:
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Το πρώτο single από το νέο album των Nightwish. Ο Holopainen γράφει εξαιρετική μουσική, τα ορχηστρικά περάσματα κάνουν διάχυτη την παρουσία τους περιέχοντας δραματικά στοιχεία που παραπέμπουν στα έπη των Century Child και Once, αλλά μόλις μπαίνει η Anette με την pop φωνή ισοπεδώνονται όλα. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. Όσοι πιστοί, προσέλθετε.Abba anyone?
-
Επιεική σε βρίσκω.
-
Μετά τους Blood Stain Child και Galneryus, υπάρχει μια ακόμα εξαιρετική φετινή κυκλοφορία από την Ιαπωνία από τους Versailles και το νέο album τους με τίτλο Holy Grail.
Κι ένα πιο παλιό τραγούδι:
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]