-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Μια χαρά είναι ο άλλος Tony (Martin). Κι επειδή τον έχω δει σε live, σε πληροφορώ ότι είναι πολύ ανώτερος από κάτι Eric Adams και ΣΙΑ.
ακριβως ειναι απλα 'μια χαρα' δεν εχει την μοναδικη φωνη που εχει ο οζζυ η ο ντιο ειναι απλα ενας πολυ καλος meta vocalist
Τί συγκρίνεις τώρα; Μιλάμε για άλλα είδη μουσικής. Με τον Tony Martin οι Black Sabbath έπαιζαν κορυφαίο EPIC METAL.
Ελπίζω να μην μου πεις ότι αυτό απαγορεύεται.
-
-
-
-
Ρε συ, μιλάμε για διαφορετικά πράγματα, αλλά εξίσου όμορφα. Δεν υπάρχει νόημα να τα συγκρίνουμε.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ρε συ, μιλάμε για διαφορετικά πράγματα, αλλά εξίσου όμορφα. Δεν υπάρχει νόημα να τα συγκρίνουμε.σαφως απλα epic και sabbath ποτε δεν ηταν συνδιασμος που ακουγοταν
οταν ακουγες σαμπαθ περιμενες δαγκωμενα πουλια σταυρους (σε φυσικο μεγεθος) καρφωμενους παντου τον οζζυ να εχει κρεμαστει αναποδα και να τραγουδαει το NIB -
Κάπου πήρε το μάτι μου κάτι για renegades...
και καπάκια
Kαι κρατιέμαι με τα ζόρια να μην σπάσω όλο το σπίτι! Κρίμα να μην είμαι αριστερός ρε γμτ...
-
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
δίχως άλλα σχόλια....
Συμπτωματικά το άκουγα σήμερα στο αμάξι (αλλά καθόλου συμπτωματικά ανήκει στο music library ).
Απο τον τελευταίο τους δίσκο (άλλος ένας πολύ καλός δίσκος από τους CoF). -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κάπου πήρε το μάτι μου κάτι για renegades...και καπάκια
Kαι κρατιέμαι με τα ζόρια να μην σπάσω όλο το σπίτι! Κρίμα να μην είμαι αριστερός ρε γμτ...
Να βοηθήσω;
-
Ρε συ, μιλάμε για διαφορετικά πράγματα, αλλά εξίσου όμορφα. Δεν υπάρχει νόημα να τα συγκρίνουμε.
σαφως απλα epic και sabbath ποτε δεν ηταν συνδιασμος που ακουγοταν
οταν ακουγες σαμπαθ περιμενες δαγκωμενα πουλια σταυρους (σε φυσικο μεγεθος) καρφωμενους παντου τον οζζυ να εχει κρεμαστει αναποδα και να τραγουδαει το NIBΠοιός το λέει αυτό; Υπάρχει και η μουσική πρόοδος, αλλιώς θα ακούγαμε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
οταν ακουγες σαμπαθ περιμενες δαγκωμενα πουλια σταυρους (σε φυσικο μεγεθος) καρφωμενους παντου τον οζζυ να εχει κρεμαστει αναποδα και να τραγουδαει το NIBΠοιός το λέει αυτό; Υπάρχει και η μουσική πρόοδος, αλλιώς θα ακούγαμε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.
νταξ δεν θα το ελεγα προοδο αλλα πειραματισμο
ολες οι μπαντες το εχουν κανει σε αλλες πετυχε και εμειναν σε αλλες απετυχαν αλλες εβγαλαν επικα τραγουδια σε περιεργη μιξη (alexander the great) και ενω θα μπορουσαν να το συνεχισουν απλα δεν το εκαναν -
-
-
νταξ δεν θα το ελεγα προοδο αλλα πειραματισμο
ολες οι μπαντες το εχουν κανει σε αλλες πετυχε και εμειναν σε αλλες απετυχαν αλλες εβγαλαν επικα τραγουδια σε περιεργη μιξη (alexander the great) και ενω θα μπορουσαν να το συνεχισουν απλα δεν το εκανανΑπό τις αγαπημένες μου μπάντες...
Youtube VideoΗ φυσική εξέλιξη...
Youtube Video -
-
-
-
Από τα καλύτερα συγκροτήματα που έχω δει ποτέ σε live (στο Ρόδον το 1990). Messiah rulez.
-
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]