-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έχω και φώτο από την 5ημερη μου να τα χορεύω αυτά πάνω στο κρεβάτι του ξενοδοχείου με μαλλί φράχτη και ένα μπουκάλι Βότκα στο χέρι!
Βάλε κι άλλα.
Αυτά μου αρέσουν ειδικά σε βραδυνές βόλτες με το αυτοκίνητο.
-
Το πιο κλασσικό!
Κατέβασε Transistance 1,2,3,4,5 aλλά χαμηλά το volume στο αμάξι γιατί εν έτη 2011 κινδυνεύεις να σε περάσουν για...μειονότητα...if you know what I mean...
-
Σχεδιαστήρια σχολής, 5+ το πρωί... Οι τελευταίες δυνάμεις thans to πίτες Ψηλός (της Πανεπιστημίου, ντε) σε εγκαταλείπουν, κάθε προσπάθεια ανάνηψης με καραβίσιους τουρμποκαφέδες πάει άπατη και κάπου εκεί ακούγεται το πριόνι και το ντουλαπάκι δίπλα στη μπαλκονόπορτα ανοίγει φανερώνοντας μερικά μπουκάλια με ένδειξη 40% vol. Ε, μερικές ακόμη ώρες στην τσίτα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κατέβασε Transistance 1,2,3,4,5
Είσαι Θεός. Από το Transistance 3 βρήκα ένα κομμάτι που το έψαχνα χρόνια.
aλλά χαμηλά το volume στο αμάξι γιατί εν έτη 2011 κινδυνεύεις να σε περάσουν για...μειονότητα...if you know what I mean...
-
-
Πωω! Και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος στο κλασάτο αυτό φόρουμ, που ακούει trance. Είχα λιώσει στο λύκειο, εφτιαχνα και δικές μου κομματάρες
Μερικά αγαπημένα
Ότι πρέπει για να το βουλώσουν οι ενοχλητικοί συνεπιβάτες.
-
Fuck yeah Roman. Fuck yeah.
-
Πρέπει να είναι η πιο καγκούρικη μουσική που έχει συλλάβει ποτέ ανθρώπινος νους, αλλά στα early 00's ήταν must! +Soda, Umatic και μπόλικα....
Είχε την πλάκα της όμως.Ευτυχώς από τότε ήμουν ροκάς...
-
Καλά, που τα θυμηθήκατε τα ηλεκτρονικά. Θυμάμαι το Last Universe ειδικά το είχα λιώσει την εποχή του λυκείου.
Το 'ύφος' του Last Universe επισης μου φέρνει στο μυαλό την μουσική επένδυση του Unreal, για όποιον το έχει παίξει.
-
Συνεχίζουμε ηλεκτρονικά. Για να κουνηθούν και λιγάκι τα subwoofer.
Από το Ισραήλ με αγάπη.
Σε διαφορετικό ύφος, αλλά σίγουρα τρομερά αξιόλογο, οι δικοί μας Viton & Stel.
-
-
-
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
:shifty:
Next song: Manu Chao bongo bongo song
Χανιά, 2002.
-
-
-
-
Στο δημοτικό είχα κάνει τα γενέθλιά μου σε ένα μαγαζί, και έβαζαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτό το τραγούδι! Δεν το χώνεψα ποτέ... Ε, το μαγαζί έκλεισε...
Το ---> πρέπει να μπει στα εικονίδια του φόρουμ!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Στο δημοτικό είχα κάνει τα γενέθλιά μου σε ένα μαγαζί, και έβαζαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτό το τραγούδι! Δεν το χώνεψα ποτέ... Ε, το μαγαζί έκλεισε...Το ---> πρέπει να μπει στα εικονίδια του φόρουμ!
Μήπως έβαζαν και αυτό;
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]