-
Σωστός. Επίσης έχω ακούσει ότι το CD, σαν ψηφιακό μέσο έχει χαμηλότερη ποιότητα λόγω των αρχείων που είναι συμπιεσμένα...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Σωστός. Επίσης έχω ακούσει ότι το CD, σαν ψηφιακό μέσο έχει χαμηλότερη ποιότητα λόγω των αρχείων που είναι συμπιεσμένα...Και αυτό ισχύει, αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που φτιάχνονται τα CD και όχι με το redbook specification. Για παράδειγμα το XRCD ακούγεται καλύτερα από το CD.
Τώρα θυμήθηκα την περίπτωση των Virgin Steele όπου είχα όλα τα albums σε βινύλιο και μόλις κυκλοφόρησαν σε CD απλά δεν ακούγονταν.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τραγουδάρα!
Πάρτε και μια από τις αγαπημένες μου διασκευές. Τρελαίνομαι όταν ακούω την συγκεκριμένη εκτέλεση.
Wasted Years από Maiden, σε εκτέλεση Damone: -
-
απέχω απ το σέσιον, απολαμβάνω το τζαζάρισμά σας
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Πάρτε και μια από τις αγαπημένες μου διασκευές. Τρελαίνομαι όταν ακούω την συγκεκριμένη εκτέλεση.
Wasted Years από Maiden, σε εκτέλεση Damone:Αριστούργημα.
Μια διασκευή των maiden κι από εμένα (λίγο φωνακλάδικη
Και μια ακόμα διασκευή από την αγαπημένη μου metal μπάντα από την Ολλανδία (μαζί με τους Epica). Δεν βοηθάει ο ήχος, αλλά αξίζει για την σπιρτάδα:
Και για να επιστρέψουμε στα παλιά, οι λατρεμένοι Magnum:
-
Παιδιά όχι σας παρακαλώ! Όχι διασκευές από Maiden. Έχω μια ευαισθησία στο θέμα! Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τίποτα λιγότερο από το original!
Επίσης κάτι που ανακάλυψα πρόσφατα...
Το χουν ακόμα τα γερόντια...
-
Τους maiden τους είχα απολαύσει το 1988 στη Ν. Φιλαδέλφεια και ο σεβασμός είναι δεδομένος.
Άντε για να μην σε στενοχωρώ. Το πιο progressive τραγούδι τους από το αγαπημένο μου album.
-
Tελευταια ακουω πολυ moby και μπορω να πω οτι με εκφραζει αυτο το χαλαρο-γλυκουλι-κατσουφικο υφος των περισσοτερων τραγουδιων του και ταιριαζει και με το φθινοπωρο σαν εποχη.Αλλα γαμωτο και μ'αυτον με χαλαει που εχει πολλα τραγουδια που μοιαζουν με αποτελεσμα να μη μπορεις να ξεχωρισεις 5-6 κομματαρες
-
ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!
Αγαπημένος δίσκος ή Seventh Son ή Νumber of the Beast. Παλεύω εδώ και χρόνια και δεν μπορώ να καταλήξω!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
@ernaniΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!
Αγαπημένος δίσκος ή Seventh Son ή Νumber of the Beast. Παλεύω εδώ και χρόνια και δεν μπορώ να καταλήξω!
Ό,τι έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και το Fear of the dark μου αρέσει τρομερά και το θεωρώ κλασικό. Αλλά θα διάλεγα το Somewhere in time για τον προοδευτικό ήχο του με τα guitar synths (έχει και το έπος Alexandrer the great). Για τον ίδιο λόγο μου αρέσει και το Turbo των Judas Priest (αν και από αυτούς μάλλον θα επέλεγα το Painkiller).
Και ένα ακόμα παλιό και αγαπημένο τραγούδι από τους Styx.
-
-
Και μαμώ!
-
Up the irons, αλλα νομιζω πως με Di Αnno ειχαν μια μεγαλυτερη δοση 'αλητειας'.
-
-
Ήταν πιο punk οι Maiden με Di Anno λόγω εποχής και μόδας τότε. Αλλιώς δεν παίζει σύγκριση μεταξύ Dickinson και Di Anno.
Tι κομμάτι!!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Up the irons, αλλα νομιζω πως με Di Αnno ειχαν μια μεγαλυτερη δοση 'αλητειας'.Σωστά (και μάλιστα βρίσκω ακόμα και στις μέρες μας τον ήχο τους απίστευτα διαχρονικό), αλλά αν συνέχιζαν με τον Di Αnno θα είχαν το άδοξο τέλος των υπόλοιπων μεγαθηρίων του NWOBHM όπως οι μεγάλοι Diamond Head, οι Demon κλπ που μάλλον τώρα δεν τους θυμάται κανείς. Τουλάχιστον οι Maiden άφησαν την παρακαταθήκη τους στη μουσική ιστορία και δημιούργησαν μια σχολή πάνω στην οποία βασίστηκε η μετέπειτα γενιά του ευρωπαικού και αμερικάνικου power metal και όχι μόνο.
Τί ωραίες εποχές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Τότε:Και πώς εξελίχθηκαν:
Φοβεροί και τρομεροί, αλλά ποιός ασχολείται μαζί τους.
Αν και λαικοφιλος αυτο εδω ειναι μεγαλη κομματαρα απο 2 ξεχωριστους καλλιτεχνες...
Από τα αγαπημένα μου όλων των εποχών.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Tuvan throat singing
Huun-Huur-TuΥπεργαμάουα!
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
αν συνέχιζαν με τον Di Αnno θα είχαν το άδοξο τέλος των υπόλοιπων μεγαθηρίων του NWOBHM όπως οι μεγάλοι Diamond Head, οι Demon κλπ που μάλλον τώρα δεν τους θυμάται κανείςΑυτο κανεις δεν το ξερει
Αλλα μιας που ειπες NWOBHM:
-
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]