-
-
-
Από το πρώτο τους άλμπουμ (που ήταν, κατά τη γνώμη μου) και το καλύτερο !
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Παίζουν ακόμα οι τύποι and still kick ass.
Όπως λένε και οι Status Quo, Rock 'Til You Drop.
Έτσι, έτσι.
-
-
-
Αυτο το να υπαρχει αυτη εισαγωγη μισης ωρας με τα ακυρα νταπα ντουπα και το παιξιμο των φωτων με ειδικα εφε πριν μπει η φιρμα ποτε δεν το καταλαβα και παντα με εκνευριζε.
-
Ε όχι και άκυρα ντάπα ντούπα. Dream Theater παίζουν τα παιδιά και μάλιστα παλιό και αγαπημένο. Από το when dream and day unite(1989) το Ytse jam.
-
σε σχεση με τα μπουζουκια εννοω
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Πάνος Κιάμος - Ytse Jamtheater στα μπουζουκια
Την ειδε portnoy o αλλος..
Παντως είναι γνωστό ότι πολλοί καλοί 'παίκτες' βγάζουν μεροκάματο στα μπουζούκια.. θλιβερό για την ελληνική μουσική σκηνή βέβαια το γεγονός.
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Πάνος Κιάμος - Ytse JamΆραγε τώρα που έφυγε ο Portnoy απ' τους Theater μήπως να σκεφτεί να συνεχίσει στον Κιάμο??
-
ενταξει εχουν γινει και χειροτερα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πάνος Κιάμος - Ytse Jam
Άραγε τώρα που έφυγε ο Portnoy απ' τους Theater μήπως να σκεφτεί να συνεχίσει στον Κιάμο??
Αν παρατηρήσεις καλά το βίντεο, στα drums είναι ο Portnoy.
Πάντως επειδή έχω δει και Τheater και Κιάμο live, οφείλω να ομολογήσω ότι ο Κιάμος κάνει περισσότερο κέφι. -
Δυστυχώς δεν το παρατήρησα γιατί όταν παίζει ο Mike το Ytse Jam ακούγεται κάπως έτσι...
Στο σχόλιο περί κεφιού θα συμφωνήσω, μιας κι εγώ έχω δει και τους 2 live! Ίσως θα πρέπει να σκεφτούν οι ποζεράδες βιρτουόζοι Theater να βάλουν και κάνα γαρύφαλλο στα show τους μπας και ανέβει λίγο το κέφι...
-
-
-
Κωνσταντίνε, αυτό ήταν απόσπασμα από ένα DVD που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2002 με το ιαπωνέζικο περιοδικό young guitar και πλέον είναι δύσκολο να βρεθεί. Στο youtube υπάρχει ολόκληρο (διάρκεια - 15 λεπτά):
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=kzrAfkyq ... detailpage
-
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]