-
-
Τον τελευταίο καιρό έχω 'λιώσει' τα 2 πρώτα album των Iron Maiden (με τον Paul Di' Anno). Τσαμπουκαλεμένα τραγούδια με πρωτόγονο ήχο τα οποία έθεσαν τις βάσεις για το ευρωπαικό και αμερικάνικο epic metal των 80's.
-
Kαινούρια δουλειά του Αρτέμη από τους txc (μετέπειτα Α/Ε), με μουσική του Σπανουδάκη.
Οι στίχοι στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι ποίημα του Γκάτσου, ενώ συμμετέχει με το μπάσο του ο Πουλικάκος.
Ο Αρτέμης τελικά μας έχει δώσει μερικές φοβερές δουλειές, που θα μπορούσαν κάλλιστα να ξεπεράσουν τα σύνορα του ελληνικού χιπ-χοπ, αν και ποιοτικά τα έχουν ξεπεράσει προ πολλού.
Enjoy! -
Και ένα λίγο παλιότερο:
Αν δείτε ποτέ τέτοιους στίχους από νι-βο/τι-βο/μηδενιστή/παπαριστή κτλ, να μου τρυπήσετε τη μύτη.
-
Πολύ καλά φιλαράκια που το παλεύουν φιλότιμα στις αντίξοες, για τέτοια μουσική, Ελληνικές συνθήκες. Χθες και προχθές έπαιξαν live στο 8ball και στο ΑΝ, σε Θεσσαλονική και Αθήνα αντίστοιχα. Ήμουν και στα 2 και ειδικά αυτό στο ΑΝ ήταν μακράν το καλύτερο live που έχω δει από ελληνική μπάντα αυτής κατηγορίας...
@taurus
+1 έχεις πολύ δίκιο για τον Αρτέμη που πάντα δίνει πολύ ποιοτικές δουλειές! Αν και ροκάς στα playlist μου υπάρχουν πάντα οι TXC. Πριν κάνα 6μηνο μάλιστα με ψιλοτράκαρε ο Ευθύμης στη Μαβίλη και του είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου 'καλύτερα να γράφεις στίχους παρά να οδηγάς'... -
-
-
-
ARPEGIATEUR
Eδώ θέλει μηχάνημα με @@@@@@
OVERTURE
Σημείο αναφοράς στην ηλεκτρονική μουσική,που είσαι ρε Μπετόβεν να ακούσεις μουσική
-
-
Hiromi Uehara
Και για όποιον κατάφερε ν' αντέξει τα δυο παραπάνω, bonus ένα ντουέτο με τον Chick Corea.
Το κατέχει το άθλημα η μικρή.
-
-
Respect για τον Jean Michel Jarre.
-
Γνωρίζει κανείς τις Ελληνίδες Marsheaux?
Φαντάζομαι πως όχι αφού δεν ανήκουν στην οικογένεια των πρωινάδικων και στην συνωμοταξία των ξέκολων τραγουδιστάδων της οκάς.
Πρόκειτε για δυό νεοεισερχόμενα αστέρια γένους θυληκού παρακαλώ!!
Eιδικότης η (pop) electronica και το στυλ τους θυμίζει τη μινιμαλιστική εμφάνιση των kraftwerk,έχουν δώσει αρκετές συναυλίες στο εξωτερικό τη στιγμή που τα ελληνικά μπ@υρδελοκάναλα και οι δισκογραφικές της γυφτιάς και της υποκουλτούρας προτιμούν να ασχολούνται με τις κυλότες της Βανδής.Πάρτε και (ίσως) την καλύτερη διασκευή του δημοφιλούς pop corn που παρουσιάστηκε ποτέ
ΕΥΓΕ στις γυναικάρες και εις ανώτερα.......
-
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ARPEGIATEUR
Eδώ θέλει μηχάνημα με @@@@@@
OVERTURE
Σημείο αναφοράς στην ηλεκτρονική μουσική,που είσαι ρε Μπετόβεν να ακούσεις μουσική
Διχως να έχω δει το ποστ σου, απόψε μετά από καιρό αποφάσισα να ακούσω μόνο JMJ
Equinoxe
Revolutions
Concerts in ChinaΠάνω από 2μιση ώρες συνολικά...
-
Τα μεγάλα πνεύματα είναι εδώ
-
-
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
αγαπημενο κομματι
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]