-
Εγώ έπαιξα LFS με LX6 πριν λίγο μετά από πολύ καιρό!! Τι κ@ύλα κι αυτό!!
-
Αυτο συζητουσα τις προαλλες και με τον Geo F1. Πολυ ωραιο παιχνιδι σαν physics αλλα προσπωπικα δεν μπορω να παιξω racing game που να μην εχει αυθεντικα αυτοκινητα και πιστες. Δεν βρισκω καποιο νοημα.
-
Σίγουρα το να έχει αυθεντικά αυτοκίνητα και πίστες είναι φυσικά πολύ καλύτερο, αλλά το online που έχει το LFS δεν το έχει κανένα άλλο! Ειδικά σε μάχες δίπλα δίπλα το παιχνίδι είναι εξαιρετικό!
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
btw, GT5 σε 11 μερες ε! Ειδες car list? Τι λιωσιμο εχει να πεσει θεε μου!
Nαι που να μην την εβλεπα!!! Παντως καποια αυτοκινητα που επρεπε να υπαρχουν δεν ειναι εκει οπως το Scirocco.
Αυτο συζητουσα τις προαλλες και με τον Geo F1. Πολυ ωραιο παιχνιδι σαν physics αλλα προσπωπικα δεν μπορω να παιξω racing game που να μην εχει αυθεντικα αυτοκινητα και πιστες. Δεν βρισκω καποιο νοημα.
Kαι γω ετσι ελεγα και γενικα το ακουω απο πολλους,σαφως ειναι ενα αρνητικο αλλα οταν τα physics και οι πληροφοριες που σου δινει το feedback ειναι σε τετοιο επιπεδο(πλεον ξεπερασμενο βεβαια μιας και υπαρχει το netKar) τα ξεχνας ολα τ αλλα.
Σίγουρα το να έχει αυθεντικά αυτοκίνητα και πίστες είναι φυσικά πολύ καλύτερο, αλλά το online που έχει το LFS δεν το έχει κανένα άλλο! Ειδικά σε μάχες δίπλα δίπλα το παιχνίδι είναι εξαιρετικό!
Μεχρι να μπει στη μεση ο παραγοντας lag και να βρεθει το αυτοκινητο σου στη στρατοσφαιρα. Συμφωνω σ αυτο παντως,ουτος ηαλλως στα online παιχνιδια υπαρχει αυτο το προβλημα.
-
Και εγω θα ηθελα καποια παραπανω down to earth συτοκινητα αλλα να σου πω την αληθεια αν εχει 430 Scud, 458 και F10 ποιος το χ**ει το Scirocco
-
ποιος τα χεζει γενικα το scirocco ? θα το εχουμε σε λιγο καιρο στο lfs
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μεχρι να μπει στη μεση ο παραγοντας lag και να βρεθει το αυτοκινητο σου στη στρατοσφαιρα. Συμφωνω σ αυτο παντως,ουτος ηαλλως στα online παιχνιδια υπαρχει αυτο το προβλημα.
Ναι αλλά το lag εμφανίζεται σχετικά αραιά.. Συνήθως τα πράγματα είναι μια χαρά.
Καλά αυτό το Scirocco να δούμε πότε θα βγεί... Θυμάμαι 11th Dec 2008 που το είχαν ανακοινώσει κι ακόμα δεν φάνηκε τίποτα..
Για μένα πάντως το LFS δεν πάσχει από αμάξια. Έχει όλων τον τύπων αυτοκίνητα. Νομίζω αν έμπαιναν γνωστές πίστες (Nurburgring Norchleife... ) θα άλλαζαν πολλά πράγματα και θα είχε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρων! -
καποτε θα τα βαλουν που θα παει
καποτε θα ανοιξουν και το lfs για mods αλλα ελπιζω να μην ειναι αργα
-
Μπα εγώ νομίζω πως είναι μια χαρά έτσι χωρίς Mods στο LFS. Στα υπόλοιπα, rFactor-GTR2 κλπ, έχει χαθεί εντελώς η μπάλα από τα Mods.. Ο καθένας βγάζει ότι αυτοκίνητο θέλει, με physics που κάνει ο ίδιος και τις περισσότερες φορές δεν πλησιάζουν καθόλου το πραγματικό. Φυσικά υπάρχουν και τρανταχτές εξαιρέσεις και είναι αρκετές (τυχαία αναφέρω ότι μου' ρχετε στο μυαλό) όπως το Historic GT & Touring cars-rFactor, Power and Glory-GTR2, VLN 2005-rFactor, Megane Trophy. Στο LFS υπάρχει μια σειρά και το κυριότερο είναι η βάση δεδομένων τους που ανά πάσα στιγμή μπορείς να κατεβάσεις world record setup για κάθε πίστα/αυτοκίνητο ώστε να ξέρεις πως έχεις ένα καλό στήσιμο για να αρχίσεις να κάνεις ένα hotlap.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
θα το εχουμε σε λιγο καιρο στο lfs... μπορεί να το ακούω αυτό 2-3 χρόνια
-
ποιος τα χεζει γενικα το scirocco ? θα το εχουμε σε λιγο καιρο στο lfs -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
θα το εχουμε σε λιγο καιρο στο lfs
... μπορεί να το ακούω αυτό 2-3 χρόνια
Και εγω καπου εκει το ακουω
-
-
Δεν ειναι κακο!
-
φανταζομαι δεν θα κουναει καθολου δεξια αριστερα οταν βαλεις μεγαλο ffb.................
-
2ο επισημο trailer του GT5
http://gvrteam.gr/portal/2010/11/17/gra ... r/#respond
-
Wow Έμεινα πραγματικά το θρίλερ!
-
need for speed hot pursuit λεμε..
αλλο καψιμο -
need for speed hot pursuit λεμε..
αλλο καψιμοΒγήκε;
-
5 μερες πριν..
νταξ arcade ειναι αλλα ο ηχος ειναι αλλου..
εχει και παρα μα παρα πολλα αμαξια..
αλλα χωρις φερραρι..
F1 Games/Simulators [#2]