-
http://www.skroutz.gr/s/342663/Gigabyte ... GB-OC.html
H οποία είναι ανώτερη της 4850 που το τρέχει ανετότατα!
-
Η ερώτησή μου είναι άλλη. Φταίει η κάρτα που το παιχνίδι δεν εκκινει ή είναι κάτι άλλο; Ίσως corrupt file? Δεν τα πάω καλά με το steam, ήξερα τα παλιά καλά αρχεία από το www να κατεβάζω. Θα καταλάβαινα να μπαίνει μέσα και να σέρνεται αλλά να μην εκκινεί καν;
Μήπως να ρωτήσω στον Αντίλογο στα games?
-
επαιξα αρκετα το f1 2012 ντεμο στο ΧΒΟΧ
αυτη η πιστα της γιας μαρινα ειναι για τα πανηγυρια. Η απολυτη βαρεμαρα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η ερώτησή μου είναι άλλη. Φταίει η κάρτα που το παιχνίδι δεν εκκινει ή είναι κάτι άλλο; Ίσως corrupt file? Δεν τα πάω καλά με το steam, ήξερα τα παλιά καλά αρχεία από το www να κατεβάζω. Θα καταλάβαινα να μπαίνει μέσα και να σέρνεται αλλά να μην εκκινεί καν;Μήπως να ρωτήσω στον Αντίλογο στα games?
προφανως φταιει η καρτα αφου το παιχνιδι εχει sm3 (shader model 3) που λογικα ναι μεν θα αρχιζε αλλα δεν θα εβλεπες τιποτα περα απο την background εικονα
-
Ευχαριστώ Γιάννη. Δεν φορτώνει καν όμως, αυτό μου κάνει εντύπωση. Θα ρωτήσω και στα games μπας και ξέρει κανένας.
-
Εχουμε κανα ομορφο τορρεντ για το παιχνιδι;
-
Από τα video που έχω δει η πιο μεγάλη αλλάγη είναι στο χειρισμό του μοναθεσίου. Καλό και αλήθινο λένε οι περισσότεροι.
-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
Από τα video που έχω δει η πιο μεγάλη αλλάγη είναι στο χειρισμό του μοναθεσίου. Καλό και αλήθινο λένε οι περισσότεροι.Όντως μπορώ να επιβεβαιώσω οτι τον χειρισμό με gamepad τον διέλυσαν εντελώς.Έχουν βάλει κάποιο φίλτρο κ δεν σε αφήνει να στρίψεις όσο θες στις low speed στροφές.Δεν έβαλα καν το τιμόνι γιατί το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι για χαλάρωση με gamepad.
Όσο για αυτό που λένε οι περισσότεροι οτι είναι καλό κ αληθινό απλά να πω οτι είναι αστείο κ υπερβολικό,μιας ακόμη κ οι ίδιοι οι developers διευκρίνισαν οτι δεν προσπαθούν για τον μέγιστο ρεαλισμό αλλά για κάτι διασκεδαστικό.
-
Με πληκτρολόγιο παίζεται το 2012 (αν το έχει δοκιμάσει κανείς);
Παίζεται εννοώ να μπορείς να ελεγξείς το μονοθέσιο με μια σχετική άνεση. -
Δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει...
Ανοιγω το παιχνιδι, ανοιγει μετα απο 2-3 λεπτα κι οταν παει να φορτωσει το Main Menu με πεταει στο desktop... -
Windows 7 64bit, radeon hd 6490M
Θα το βαλω και στο σταθερο να δω μηπως εκει δουλεψει.
Γκουχ γκουχ δεν ειναι γνησιο το παιχνιδι γκουχ γκουχ
-
Και διαβαζω στο φορουμ της CM, απαντηση σε email καποιου 'τυχερου', οτι το παιχνιδι δεν φτιαχτηκε και δεν δοκιμαστηκε σε laptop και γι αυτο δεν προκειται να δωσουν λυσεις στο θεμα αυτο.
Ωραια, στο laptop μου θα μπορω να παιζω ολα τα παιχνιδια του εμποριου εκτος απο F1 2012. Καλοι μαλακες αν ισχυει αυτο.
-
εδω υπαρχουν μ@λ@κες που πραγματικα το αγορασαν.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εδω υπαρχουν μ@λ@κες που πραγματικα το αγορασαν.Να το παω πισω ρε Καμπαλα για να ανεβω στα ματια σου??
Ε ρε κατι τρομπες -
Σπασμενο δεν παιζει coop;
-
αγορασες ενα παιχνιδι που
- εδω και 2 εκδοσεις δεν εχει φτιαξει το vibration σωστα παρολο που υπαρχει αρχειο 3kb που το κανει........
- οι μισες τιμονιερες δεν εχουν υποστηριξη (η g25 εχει προβλημα με τις μοιρες παρολο που ειναι μια απο τις 3 κορυφαιες..) και μαλιστα απο οτι διαβασα αυτοι που εχουν fanatec τρωνε freeze στην μεση του παιχνιδιου!!!
- αγορασες παιχνιδι port και μαλιστα τοσο κακογραμενο που ουτε στις ati ουτε στις nvidia τρεχει σωστα(μεγας οποιος το καταφερε..)
- αγορασες παιχνιδι απο μια εταιρεια που δεν μπηκε στον κοπο να το τεσταρει σε laptops και σε μηχανηματα 4 χρωνων πισω..(το 2011 επαιζε σχετικα καλα σε 3850 τωρα ουτε καν..)
- αγορασες παιχνιδι που ειναι κλωνος του rage ειναι πρωτα bug και μετα παιχνιδι
- με ενα κακιστο drm συστημα (πραγματικα ομως ) εδω μπορουμε και να πιασουμε αυτο το θεμα οτι οποιος αγοραζει games με always on drm πρεπει να καουν στην κολαση αλλα οκ..
- αγορασατε παιχνιδι απο μια εταιρεια που φτιαχνει μια εκδοση καλη και η επομενη ξερεις οτι θα ειναι μαπα grid 2 dirt 3 f1 2012..
η λιστα μπορει να συνεχιστει επ απειρον και να πιασω κιολας σε ηλιθιοτητα vs βαρεμαρα το f2012 με το tdu2 για το ποιο θα σε κανει να σπασεις το Pc σου πρωτο
οπως και να εχει δεν ηξερα οτι ειχες αγορασει αυτο το πραγμα αλλα και παλι η γνωμη μου δεν αλλαζει επρεπε να περιμενετε μισο χρονο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.. γιατι μετα το f2002 δεν εχει βγει αξιολογο formula 1 game και οχι τα γραφικα δεν του δινουν ποντους..(λες και εχεις παιξει πρωτη φορα ενα πραγμα..)
@bibentum.n.a,a.s.d/f
εχεις ξαναπαιξει racing game? (δεν λεω Simulator..) εαν ναι τοτε τραβα παρτα ολα να περιμενεις αναβαθμισεις..(insert irony emoticon here)για την ιστορια οτι 'αναβαθμιση' βγει μπορει πανευκολα να μπει σε σπασμενη εκδοση
-
οπως ειπα
πρωτον δεν ηξερα οτι ο go for pole το ειχε αγορασει
δευτερον μιλησα στον Πληθυντικο τελευταια φορα που κοιταξα ο συγκεκριμενος χρονος δεν αναφερεται σε εναν μονο
οπως θα βρισω καποιον που αγορασε το diablo 3 και μετα βριζει για το always on drm ετσι θα βρισω καποιον που δινει λεφτα σε μια εταιρεια που ξερει οτι θα κανει χειροτερη δουλεια απο πριν (οπως π.χ το οτι συνεχιζουν και βγαζουν την σειρα f1 πριν τελειωσει η τουλαχιστον πριν δειξουν οι ομαδες την δυναμικοτητα τους....)και εμενα με εχουν βρισει οταν βαραγα κοφτες στο Lineage2 και μετα οταν ξεκοψα και ειπα να παιξω eve online ...
Point is οταν δινεις λεφτα σε κατι που ξερεις οτι δεν προκειται να φτιαξει lineage2/ f1 series live for speed(και ναι εχω δωσει λεφτα αν και τα θεωρω μισοπεταμενα αυτα πια)και απλα σε βλεπουν σαν κουτι με λεφτα τι εισαι?(ιστοριες για επιγνωση καταστασης κτλ ειναι απλα ιστοριες για αγριους σαν εκεινους στα Kickstarter ενα πραγμα..)
οταν π.χ εδωσα 300 ευρω για την g25 και μεχρι σημερα δεν εχουν βγαλει ενα κατιτις για τον τζογο στο λεβιε που τωρα το νιωθεις σαν δονητη δεν νιωθεις μαλακας δηλαδη?
-
Εγώ πάντως που το έπαιξα στο demo το βρήκα συμπαθητικό. ίσως πιο συμπαθητικό από πολλά... προηγούμενα της σειράς. Ίσως το καλύτερο sim formula1 που έχω παίξει και έχω 'νιώσει' ότι αυτό που μου προσφέρει είναι (για μένα) πιο κοντά στη πραγματικότητα λαμβάνοντας υπόψη και τα γραφικά ήταν το gran turismo 5 PROLOGUE....
Άσχετο.. bibendun, ασχολείσαι με αγώνες?
https://www.youtube.com/watch?v=XY35Zs14KL4
μακράν μπροστά έτσι? Το βλέπετε!!!! -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
πρωτον δεν ηξερα οτι ο go for pole το ειχε αγορασειούτε ο go for pole το ήξερε
-
μυριζω σοβαρο Update στο live for speed
F1 Games/Simulators [#2]