-
καλα δεν ξερω εγω imola ειμουν σχεδον ολο το βραδυ να μαθω λιγο πως κρατανε αυτα
αν και περιεργως ενω εκανα οτι ελεγαν για να βαλω χειροκινητο στην γ25 τελικα εκατσα με τα Paddles
(ωραια αισθηση στο ffb Παντως ) -
Ό,τι πρόβλημα έχεις με ρωτάς.
-
σλαιτ οφφ τοπικ
πιστες μονο στο nogrip? η υπαρχει καποιο αλλο εκει εξω?
-
Υπάρχουν και άλλα, αλλά δεν θα βρεις και πολλά που να μην τα έχει το nogrip. Να μην αμελήσεις να κατεβάσεις οτιδήποτε από VirtuaLM.
-
Ένα βιντεάκι 720p που έφτιαξα στα πεταχτά με την GTAm του Μοσχού.
κι άλλο ένα, το onboard:
-
ενα μικρο προβλημα που ειδα
στις csl ταχυμετρα αριθμοι ειναι ολα αναποδα
και φυσικα τελευταια ερωτηση..
server ips!!!
-
Υπάρχει ένας public server αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχει κόσμο.
http://www.nogripracing.com/forum/showt ... p?t=301402
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ενα μικρο προβλημα που ειδαστις csl ταχυμετρα αριθμοι ειναι ολα αναποδα
Σώπα!
Τίποτα στην τύχη
-
δεν με καταλαβες
τα νουμερα ηταν αναποδα κυριολεκτικα οχι bmwδιστικα..σαν να ηταν Mirrored -
Περίεργο, εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα...
Μπορείς να βάλεις screenshot; -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Περίεργο, εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα...
Μπορείς να βάλεις screenshot;ε ναι θα δοκιμασω κατι πρωτα να δω μηπως φταιει κανα mod Που εβαλα πριν βαλω το pg μπας και..
-
τελικα ενα hd mod που ειχα βαλει εκανε την πατατια γιατι δοκιμασα δυο τρια και ολα τα νουμερα ηταν αναποδα
-
ΟΚ, πάντως με την ευκαιρία, άμα βρεις οποιοδήποτε bug να το γράψεις.
-
μολις επεσα επανω σε αυτο
http://citycardriving.com
τι ειναι αυτο sim Πολης?? -
Ναι εξομοιωτής πόλης.
-
LFS Newsletter - New Version : 0.6E
Hello *********,
We have released a new version of LFS with a much improved multiplayer system. While using the same physics as 0.6B, it provides a much smoother, more reliable and interactive online experience. In previous versions there were often delays and lags on busy servers, but the new one works in a completely different way. We are still working on the new tyre physics and additional content, but had to take some time out from that because some hackers found a way to go online with no user name.
Some new things in 0.6E :
- New 'instant' join system for fast and reliable connection
- No delays to others caused by players with slow connections
- New packet buffering and storage system reduces server load
- New hacking protection and cheat detection systems
- Two new translations : Indonesian and Romanian
- Various other fixes and improvements
Read all about the new version and how to get it on the 0.6E information page.
We hope you enjoy the new updates!
- LFS Developers
-
LFS Newsletter - New Version : 0.6E
-
Παιδιά δοκιμάσατε καθόλου το Ferrari Racing Legends; Ομολογώ πως εξεπλάγην! Τα physics αν και είναι απλά καλά προσφέρουν απίστευτη διασκέδαση, το περιεχόμενο του παιχνιδιού (αυτοκίνητα, πίστες) είναι εντυπωσιακά πλούσιο και η ιστορία είναι πάρα πολύ ωραία! Θέλει χρόνο για να ξεκλειδωθούν τα πάντα αλλά έχει και από την αρχή ωραία πράγματα.
Σχετικά με το RaceRoom, έχω ένα προβληματάκι που δεν ξέρω αν έχει κάποιος άλλος. Το ανοίγω και ενώ ακουστικά δείχνει ότι τρέχει κανονικά, οπτικά τίποτα. Μια μαύρη οθόνη. Λίγο μετά εμφανίζεται ο κέρσορας του mouse και μέχρι εκεί. Ένας φίλος μου είπε ότι παίζει να υπάρχει μια ασυμβατότητα λόγω Beta οπότε ελπίζω να είναι απλά αυτό να λυθεί κάποια στιγμή.
-
Vasili για pc μιλας; Το ψαχνω για ps3 αλλά δεν το βρισκω.
Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
-
Για PC ναι. Έχει βγει εδώ και λίγο καιρό στα γνωστά λημέρια Εγώ βέβαια το πήρα χαμπάρι τη προηγούμενη εβδομάδα γιατί περίμενα τις 15/2 που είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ευρώπη.
F1 Games/Simulators [#2]