-
σπαει καρυδια ομως οταν ξαφνικα μεσα σε ενα γυρο που εισαι απο 3 πρωτος ξαφνικα γλυστραει το αμαξι χωρις λογο η κανεις πιρουετες χωρις να εχεις καβαλησει κανα κερμπ..
On the other hand
raceroom racing expirience εγινε gold και free to play μολις σημερα τρεχατε -
Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό που λες. Όσες φορές μου έχει γλιστρήσει έγινε είτε γιατί το περίμενα ή επειδή το επιδίωξα.
-
Δλδ το παιχνιδι για ps3 θα βγει σε 3 μερες?Σε 1-2 μαγαζια που κοιταξα (πλαισιο-παμπλικ)δεν το εχουν!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δλδ το παιχνιδι για ps3 θα βγει σε 3 μερες?Σε 1-2 μαγαζια που κοιταξα (πλαισιο-παμπλικ)δεν το εχουν!Τι να το κάνεις τόσο αργός που είσαι?
-
Ειδα κατι video για το Ferrari Challenge, πιο πολυ arcade μου μοιαζει εμενα...
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό που λες. Όσες φορές μου έχει γλιστρήσει έγινε είτε γιατί το περίμενα ή επειδή το επιδίωξα.εγω το εχω παντα αυτο ειτε φταιει που πιεζω πολυ μετα το apex ειτε το παιχνιδι δεν νιωθει μια γιατι ακομη και τα prototypes στα s με χαμηλη ταχυτητα μου φευγουν λες ειμαι με σλικ σε ελληνικο δρομο
οπως και να εχει ειπαμε raceroom απεχτο παιχνιδακι λεμε
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Δλδ το παιχνιδι για ps3 θα βγει σε 3 μερες?Σε 1-2 μαγαζια που κοιταξα (πλαισιο-παμπλικ)δεν το εχουν!
Τι να το κάνεις τόσο αργός που είσαι?
καλααααααααααααααααα
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δλδ το παιχνιδι για ps3 θα βγει σε 3 μερες?Σε 1-2 μαγαζια που κοιταξα (πλαισιο-παμπλικ)δεν το εχουν!To Wikipedia δίνει τις 15/2 σαν επίσημη ημερομηνία. Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν έχεις καλό PC για να το δοκιμάσεις εκεί;
Αν το έψαξες σαν Ferrari Challenge δεν είδες το σωστό. Αυτό ήταν λίγο απαίσιο
Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό που λες. Όσες φορές μου έχει γλιστρήσει έγινε είτε γιατί το περίμενα ή επειδή το επιδίωξα.
εγω το εχω παντα αυτο ειτε φταιει που πιεζω πολυ μετα το apex ειτε το παιχνιδι δεν νιωθει μια γιατι ακομη και τα prototypes στα s με χαμηλη ταχυτητα μου φευγουν λες ειμαι με σλικ σε ελληνικο δρομο
Περίεργο αυτό ρε συ. Είσαι αρκετά προοδευτικός σε τιμόνι και γκάζι;
Το RaceRoom είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ καλό αλλά αφού δεν μου τρέχει τι να το κάνω
-
Βασιλη εχεις δικιο
Αλλο παιχνιδι ειδαΕΔΙΤ: Δεν εντυπωσιαστηκα παλι
-
Αν σου αρέσουν οι Ferrari και τα διασκεδαστικά physics θα σου αρέσει πιστεύω και θα πρότεινα να το δοκιμάσεις
-
Δεν εχω τιμονιερα αυτην την εποχη, αλλιως θα το ειχα ηδη δοκιμασει!
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
To Wikipedia δίνει τις 15/2 σαν επίσημη ημερομηνία. Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν έχεις καλό PC για να το δοκιμάσεις εκεί;
Αν το έψαξες σαν Ferrari Challenge δεν είδες το σωστό. Αυτό ήταν λίγο απαίσιο
εγω το εχω παντα αυτο ειτε φταιει που πιεζω πολυ μετα το apex ειτε το παιχνιδι δεν νιωθει μια γιατι ακομη και τα prototypes στα s με χαμηλη ταχυτητα μου φευγουν λες ειμαι με σλικ σε ελληνικο δρομο
Περίεργο αυτό ρε συ. Είσαι αρκετά προοδευτικός σε τιμόνι και γκάζι;
Το RaceRoom είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ καλό αλλά αφού δεν μου τρέχει τι να το κάνω
ε ναι ειμαι να φανταστεις αμα εχω διαφορα της ταξεως 5+δευτερων απλα δεν παω με γραμμες και παλι ομως γλυστραει...
Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2
-
βρήκα ότι οι βάσεις WheelStandPro έρχονται στην Ελλάδα http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=3583&comp=Diafora
τις φέρνουν στο http://onboardcamera.gr/index.php?route ... path=17_85
την έχει ένας φίλος και την έχω δοκιμάσει και έχω να πω ότι είναι πολύ καλή και σταθερή. πολύ value for money για τα λεφτά της.
-
.... ρε παίδες ... εκείνο το RF2 πάει να σπάσει το ρεκορ του LFS ?.... ( που δεν σπάει εδώ που τα λέμε )
-
Φοβερό το Racing Room Experience!
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Φοβερό το Racing Room Experience! -
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Φοβερό το Racing Room Experience!
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!
-
Για πειτε για το Race Room Experience.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Για πειτε για το Race Room Experience.Τσάμπα παιχνίδι στο steam. Έχει διάφορες πίστες (αληθινές και φανταστικές) και ποικιλία αυτοκινήτων. Και εγώ σήμερα έπαιξα πρώτη φορά.
-
Για πειτε για handling; Αληθοφανες;
F1 Games/Simulators [#2]