-
τa γραφικά τα κόβω στο ίδιο επίπεδο με το Battlefield 3. Με τον υπολογιστή που έχεις, εκεί πιάνεις 150 fps σε ULTRA
γραφικά στο επίπεδο του Grid πχ μια χαρά θα ηταν. Καλή ποιότητα χωρίς πολλά πολλά έξοδα για κάρτες
-
Τα γραφικα που βλεπω στα βιντεο στο youtube, δεν αμφιβαλλω, δε θα με ζορισουν καθολου απο θεμα hardware.
ΚΑΠΟΙΑ απο τα screenshots, που μας πλασαρουν σαν 'actual pure in-game footage without any filters etc...' ειναι που με κανουν σκεπτικο!
Μου φαινονται too much... ειδικα καποιες sharpened εικονες... !!! -
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Μακάρι να έχει ανεκτή οδήγηση γιατί στα άλλα δεν βλέπω να υστερεί.
και εμένα το μόνο που με απασχολεί είναι ο χειρισμός
και φυσικα δεν λενε τιποτα για αυτο οποτε μαπα το καρπουζι κατα 100%
ειναι ενα porsche unleashed για την φερραρι και ελπιζω τουλαχιστον να εχει μια αισθηση απο nfs (το κατωτερο)γιατι αλλιως.. -
Αν πρέπει να σκάσω €1000+ για να φτιάξω PC ώστε να παίζω ένα παιχνίδι, να μου λείπει. Θα μείνω στο iRacing μου. Μου τη σπάνε αυτά τα πράγματα!
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Αν πρέπει να σκάσω €1000+ για να φτιάξω PC ώστε να παίζω ένα παιχνίδι, να μου λείπει. Θα μείνω στο iRacing μου. Μου τη σπάνε αυτά τα πράγματα!Εαν πας για PC δυνατο, state of the art ενα πραμα... το κρατας μια δεκαετια ΑΝΕΤΑ!
Προσωπικα, ειχα λαπτοπ που τα εκανα αλλαγη καθε 5ετια, τωρα ειμαι σε καινουριο λαπτοπ και βλεπω να με βγαζει σιγουρα 5χρονια οπως και τα προηγουμενα που ειχα, απο αποψη επιδοσεων.
Το σταθερο που προσφατα το εφτιαξα, μαλλον θα ειναι απο τα τελευταια μου, αφου προσωπικα, μετα τα 30 μου, δε με βλεπω να ασχολουμαι με gaming και καθε ηλιθιο τιτλο που βγαινει... (ξεμειναν απο ιδεες οπως και στο hollywood...)
1000+ παντως, τα εδωσα γιατι ασχολουμαι με multimedia. και κανα βαρυ παιχνιδι που και που δε θα με χαλουσε ...
Οσο για το CARS... βλεπω να ναυαγει.... πολλα υποσχονται!
-
Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά δεν έχει νόημα για εμένα. Το PC που έχω τώρα το έφτιαξα το 2007 και από τότε έχω αλλάξει μόνο τη VGA. Θα κάνω αναβάθμιση σύντομα αλλά μέχρι €500 δηλαδή έναν i5, RAM και MB. Τα διπλάσια τα θεωρώ πεταμένα ειδικά από τη στιγμή που τα παιχνίδια που παίζω τρέχουν ήδη άνετα και έχω και το PS για τα υπόλοιπα. Αλλά σίγουρα για άλλους έχει νόημα αυτό. Γι' αυτό μίλησα για εμένα προσωπικά
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Αν πρέπει να σκάσω €1000+ για να φτιάξω PC ώστε να παίζω ένα παιχνίδι, να μου λείπει. Θα μείνω στο iRacing μου. Μου τη σπάνε αυτά τα πράγματα!ναι γιατι ετσι οπως παει το Iracing σε λιγο θα χρεωνει ανα 50 γυρους
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ειναι ενα porsche unleashed για την φερραρι και ελπιζω τουλαχιστον να εχει μια αισθηση απο nfs (το κατωτερο)γιατι αλλιως..Και μαλιστα most wanted και κατω γιατι τα αλλα ηταν μουφες.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
ειναι ενα porsche unleashed για την φερραρι και ελπιζω τουλαχιστον να εχει μια αισθηση απο nfs (το κατωτερο)γιατι αλλιως..Και μαλιστα most wanted και κατω γιατι τα αλλα ηταν μουφες.
τι να πω εγω περιμενω μιας και ειναι φερραρι τουλαχιστον να φτασει στα επιπεδα grid/shift
-
-
Κατα τις 23:30 λεω να μπω στον Cargame.nl S2
Θα με βρειτε εκει
-
Test Drive: Ferrari Racing Legends (or Ferrari Legends) is a racing video game in development by Slightly Mad Studios and to be published by Atari. It is the eleventh game in the series, and will be released on 3 July 2012
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Βγαίνει most wanted 2 και forza horizon!simulators λεει το θρεντ κυριε
-
true dat !
-
-
ειστε υπερβολικοι.το game αν ειναι βαρυ μπορουμε να μετριασουμε και τα γραφικα αναλογως το hardware του καθενος.
το ζητουμενο να εχεις τουλαχιστον 40-50 καρε για να τρεχει ομαλα το παιχνιδι.
-
ωραια πιστα πρεπει να ειναι τελικα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ωραια πιστα πρεπει να ειναι τελικακαι επιτέλους τα brake bias είναι μέσα
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Βγαίνει most wanted 2 και forza horizon!Παντως εγω θα παρω το Horizon
-
F1 Games/Simulators [#2]