-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Καλύτερα μία προπληρωμένη καρτούλα.
Αν και off topic, μιας και πιάσαμε την κουβέντα, καμια πρόταση για συγκεκριμένη προπληρωμένη κάρτα;
μακρυα απο eurobank....
ακομη και ο υπαλληλος μου ειπε να παω στην κυπρουTo έχω ακούσει και από γνωστούς μου για κύπρου, οπότε μάλλον προς τα 'κει θα πάω...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Διαβάζω πάντως πως είναι συνειδητά πιο εύκολο από το original nKPro.'Συνειδητά'; Αυτό δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση. Πιο εύκολο θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι, αλλά από κει και πέρα έχουμε δεδομένα ότι το όχημα αυτό είναι από άλλο πλανήτη όσον αφορά aero, κιβώτιο, λάστιχα, διαφορικό κλπ σε σχέση με οτιδήποτε έχεις επιλογή να οδηγήσεις στο nkPro. Aυτό έλειπε να ήταν και πιο δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση όμως, όταν φτάσει η ώρα να ψάξεις τα τελευταία δέκατα, δεν υπάρχει τίποτα 'εύκολο'.
-
Cavlallino, εκτιμάς ότι με τον καιρό το συγκεκριμένο παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να το ξετινάξουν στο setup και να το καταλήξουν αρκετά πιό εύκολο απ'ότι προοριζόταν? Κλασικό πρόβλημα σε παιχνίδια sim κάποιες φορές...
-
Το αποκλείω, επειδή δεν επιτρέπεται να πειράξεις το setup. Είπαμε, στο FVA έχεις ορισμένα έτοιμα setups για να τρέξεις, τα οποία είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ που σετάρουν στα αληθινά μονοθέσια όταν κάνουν τα τεστ στις διαθέσιμες πίστες (προς το παρόν μόνο το Fiorano, στο οποίο ταιριάζει το setup με το μεγαλύτερο downforce και τις κοντύτερες σχέσεις φυσικά). Τα setups αυτά έχουν γίνει κατευθείαν port από το 'in-house' simulator στο FVA.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Το αποκλείω, επειδή δεν επιτρέπεται να πειράξεις το setup. Είπαμε, στο FVA έχεις ορισμένα έτοιμα setups για να τρέξεις, τα οποία είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ που σετάρουν στα αληθινά μονοθέσια όταν κάνουν τα τεστ στις διαθέσιμες πίστες (προς το παρόν μόνο το Fiorano, στο οποίο ταιριάζει το setup με το μεγαλύτερο downforce και τις κοντύτερες σχέσεις φυσικά). Τα setups αυτά έχουν γίνει κατευθείαν port από το 'in-house' simulator στο FVA.αυριο θα παω να βγαλω καρτα να το λιωσω βαρεθηκα το lfs την εβγαζα 4 μηνες τωρα στους cruise αφου δεν ειχε κοσμο
-
εγω παντως αυτο δεν το εχω καταφερει ποτε , παλια που επαιζα άλλα sim ψαχνομουνα παρα πολυ με το σεταπ. δηλαδη οκ κανεις ενα ταιριαστο σεταπ και γινεται πιο ευκολο , αλλα απο κει και περα συνηθως χανεις ταχυτητα ή καις γρηγορα τα λαστιχα κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εγω παντως αυτο δεν το εχω καταφερει ποτε , παλια που επαιζα άλλα sim ψαχνομουνα παρα πολυ με το σεταπ. δηλαδη οκ κανεις ενα ταιριαστο σεταπ και γινεται πιο ευκολο , αλλα απο κει και περα συνηθως χανεις ταχυτητα ή καις γρηγορα τα λαστιχα κλπ κλπ.αμα ντριφταρεις στις στροφες λογικο ειναι αν το πας με γραμμες κανονικα κρατανε πολυ παρα πολυ
-
μιλαω πολυ γενικα για πολλους και διαφορους εξομοιωτες! οχι για drift παντως
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Διαβάζω πάντως πως είναι συνειδητά πιο εύκολο από το original nKPro.
'Συνειδητά'; Αυτό δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση. Πιο εύκολο θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι, αλλά από κει και πέρα έχουμε δεδομένα ότι το όχημα αυτό είναι από άλλο πλανήτη όσον αφορά aero, κιβώτιο, λάστιχα, διαφορικό κλπ σε σχέση με οτιδήποτε έχεις επιλογή να οδηγήσεις στο nkPro. Aυτό έλειπε να ήταν και πιο δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση όμως, όταν φτάσει η ώρα να ψάξεις τα τελευταία δέκατα, δεν υπάρχει τίποτα 'εύκολο'.
Ε άμα κάνει reset τα λάστιχα σε κάθε γύρο, δεν σβήνει ο κινητήρας, κλπ, δεν είναι συνειδητά πιο εύκολο;
RSC Hands On -
Αυτα δεν επηρεαζουν τον χειρισμο και την συγκεντρωση που χρειαζεται για να κανεις χρονο ομως. Ο σκοπος του παιχνιδιου ειναι να πετυχεις οσο το δυνατον καλυτερο χρονο γινεται. Αν ειχε αυτα τα handicaps θα εχανε τον σκοπο του γιατι αν τα λαστιχα πχ εχαναν το grip τους η αν ο κινητηρας εσβηνε μετα απο καποιο spin τοτε ο χρηστης θα εβγαινε απο το παιχνιδι και θα ξαναεμπαινε πραγμα πολυ ενοχλητικο. Πιστευω πως η δυσκολια ενος παιχνιδιου κρινεται απο την ποση συγκεντρωση χρειαζεται για να κανεις καλο χρονο και να ελεγχεις το μονοθεσιο. Οχι απο το αν εχει τετοιου ειδους ρεαλιστικα handicaps.
-
Μα εγώ δεν αμφισβήτησα τον σκοπό του FVA, ότι διάβασα πως το έκαναν συνειδητά πιο εύκολο έγραψα.
Θα μπορούσαν για παράδειγμα να σε βγάζουν με κρύα λάστιχα στην πίστα και να σου δίνουν περιθώριο 3-4 γύρων για να κυνηγήσεις χρόνο, αναγκάζοντάς σε έτσι να μπεις στη διαδικασία διαχείρισης της θερμοκρασίας βέλτιστης απόδοσης των ελαστικών σου, πριν ξεκινήσεις τον καλό σου γύρο (σίγουρα θα χρειαζόταν μεγαλύτερη συγκέντρωση έτσι... ομοίως κι αν είχες το φόβο να σου σβήσει ο κινητήρας σε ενδεχόμενο spin ) Παρεμπιπτόντως, η θερμοκρασία και η φθορά των ελαστικών επηρεάζει τον χειρισμό, γιατί βρίσκεται σε άμεση εξάρτηση με την πρόσφυση που παρέχουν.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όχι ακόμα, γιατί έχω κολλήσει με το nKPro και θέλω να μην αποσπαστώ μέχρι να εξαντλήσω όλα μου τα περιθώρια κυνηγώντας το παγκόσμιο.
[snip]Ακούστε τι έπαθα ρε σεις. Μετά από μια βδομάδα προπόνησης και προσπάθειας για δημιουργία ανεκτού σέταπ, κατάφερα χτες να φτάσω ένα δέκατο από το παγκόσμιο με FTarget@Spa 2001 στο nKPro (2:11.589 έναντι 2:11.448). Βγαίνω λοιπόν από τον server για να δω αν περάστηκε ο χρόνος στην παγκόσμια κατάταξη και τι να δω, την ώρα που έτρεχα για να κατεβάσω έτρεχε κι ο παγκόσμιος (προφανώς σε άλλο server) και το είχε κατεβάσει πόσο λέτε.... 1 ολόκληρο δευτερόλεπτο: 2:10.452
Άντε πάλι, ξανά μανά από την αρχή τώρα
-
Χαχαχα!! Ααα ρε Χάρη.. κρίμα!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Διαβάζω πάντως πως είναι συνειδητά πιο εύκολο από το original nKPro.
'Συνειδητά'; Αυτό δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση. Πιο εύκολο θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι, αλλά από κει και πέρα έχουμε δεδομένα ότι το όχημα αυτό είναι από άλλο πλανήτη όσον αφορά aero, κιβώτιο, λάστιχα, διαφορικό κλπ σε σχέση με οτιδήποτε έχεις επιλογή να οδηγήσεις στο nkPro. Aυτό έλειπε να ήταν και πιο δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση όμως, όταν φτάσει η ώρα να ψάξεις τα τελευταία δέκατα, δεν υπάρχει τίποτα 'εύκολο'.
Ε άμα κάνει reset τα λάστιχα σε κάθε γύρο, δεν σβήνει ο κινητήρας, κλπ, δεν είναι συνειδητά πιο εύκολο;
RSC Hands OnΌχι βέβαια, ΔΕΝ είναι πιο εύκολο. Πιο βολικό είναι. Πιο εύκολο, και μάλιστα 'συνειδητά', θα ήταν αν προσφερόταν μεγαλύτερο του πραγματικού grip στα ελαστικά ή/και αν προσφερόταν περισσότερο downforce από ότι στην πραγματικότητα. Σε ένα sim όμως στο οποίο έχει ξεκαθαριστεί ότι αποκλειστικός στόχος είναι το hotlapping, δεν έχει το παραμικρό νόημα να ζεσταίνεις λάστιχα και να σου σβήνει ο κινητήρας. Το μόνο που θα πρόσφερε αυτό, θα ήταν να σου γίνονται τα νεύρα τσατάλια, να πέφτει ο μέσος όρος των επιδόσεών σου και να καθυστερούσε λίγο παραπάνω να έρθει ο τέλειος γύρος σου. Τον οποίο τέλειο γύρο θα τον έκανε κάποιος είτε έτσι είτε αλλιώς. ΑΝ εκτός από hotlapping το FVA περιελάμβανε και αγώνα τότε σαφώς και θα είχε αυτά που λες, τα οποία είναι όχι απλά άχρηστα, αλλά και επιζήμια στην τωρινή του μορφή. Από τη στιγμή που το sim - όπως είναι αυτή τη στιγμή - ακυρώνει οποιαδήποτε προσπάθεια που περιλαμβάνει κόψιμο δρόμου ή spin, και γενικά αποκλείει παντός είδους κλεψιά, τότε για μένα δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. 100% fair και 100% άξιοι όσοι έχουν γράψει χρόνους. Οι χρόνοι στο sim, δείχνουν πιστεύω μέχρι πού θα μπορούσε να πέσει το ρεκόρ στο Fiorano με την F10 σε ιδανικές συνθήκες και αν δεν υπήρχε ο παράγοντας του φόβου.
-
Ε ρε συ Μάνο, πιο 'βολικό' πιο 'εύκολο', whatever. Κατάλαβες τι εννοώ (δεν στο κατηγόρησα ρε σαν sim )
-
Μαλακια αυτο με τον χρονο του παγκοσμιου Χαρη... Good luck παλι!
Σχετικα με το FVA, ισως το να χρειαζοταν να ζεσταινες τα λαστιχα να ηταν κατι καλο αλλα απο την αλλη αν βγεις εκτος και παρεις πολυ χωμα θελει 1-2 γυρους για να καθαρισουν.
Μανο, τι χρονο εχεις κανει? Εγω προς το παρον ειμαι στο 1:00.200κατι αλλα μπορω να το βελτιωσω αρκετα αν συγκεντρωθω και του αφιερωσω χρονο. Δεν καθεται ομως ρε γμτ...
-
... ο Χαρης ( McLaren** I**n Greece ) δεν θέλει να κάνει τον καλύτερο χρόνο στο FVR γιατί τότε θα πρέπει να τρεξει για την Σκουντερω
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Μανο, τι χρονο εχεις κανει? Εγω προς το παρον ειμαι στο 1:00.200κατι αλλα μπορω να το βελτιωσω αρκετα αν συγκεντρωθω και του αφιερωσω χρονο. Δεν καθεται ομως ρε γμτ...Δεν έχω τρέξει πολύ. Λίγο το πρώτο βράδυ που το αγόρασα και λίγο την επόμενη μέρα. Από τότε δεν έχω ξανατρέξει, γιατί πήζω. Στά 59.1 είμαι ακόμα.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... ο Χαρης ( McLaren** I**n Greece ) δεν θέλει να κάνει τον καλύτερο χρόνο στο FVR γιατί τότε θα πρέπει να τρεξει για την ΣκουντερωΣκεφτόμουν όταν το πάρω, να του περάσω σκιν της ΜακΛάρεν πριν αρχίσω το hot-lapping
-
Απορια: Εχω δει σε μερικα video την F10 με option tyres αλλα μεσα στο παιχνιδι δεν βρισκω πουθενα να μπορουν ν αλλαχτουν. Ξερει κανεις τπτ?
F1 Games/Simulators [#2]