-
http://www.youtube.com/watch?v=ld6xT5yf ... _embedded#!
-
Παιδια δοκιμασε κανεις το F1 2010? Προσωπικα μ αρεσουν ολα εκτος απο το κομματι της οδηγησης. Εχει πολυ ωραια features αλλα το περιμενα πιο sim. Καμια σχεση φυσικα με το fva! Πιστευω το μεγαλυτερο ξενερωμα ειναι οτι τα τιμονια ειναι ιδια σε ολα τα μονοθεσια!
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Παιδια δοκιμασε κανεις το F1 2010? Προσωπικα μ αρεσουν ολα εκτος απο το κομματι της οδηγησης. Εχει πολυ ωραια features αλλα το περιμενα πιο sim. Καμια σχεση φυσικα με το fva! Πιστευω το μεγαλυτερο ξενερωμα ειναι οτι τα τιμονια ειναι ιδια σε ολα τα μονοθεσια!Ίδια τιμόνια; Ούτε στον Πάνο2171 άρεσε πάντως ο τομέας της προσομοίωσης. Κρίμα, περιμενα κάτι πολύ καλό!
-
Ναι το σχεδιο ειναι ιδιο (δεν ξερω ποιανου μονοθεσιου) και αλλαζουν λιγο τα χρωματα και φυσικα τα σηματα των ομαδων. Τα ωραια ειναι οι συνεντευξεις που σου παιρνει το crew του BBC και αναλογα τι λες επιρεαζεται η σχεση σου με τις ομαδες κλπ, τ οτι οσο περναει το session στρωνεται γομα στην πιστα, οτι μπορεις να επιλεξεις engine map κατα την διαρκεια του αγωνα και να επιλεξεις και τι ελαστικα να βαλεις, να ρυθμισεις την εμπρος αεροτομη κλπ. Γενικα ειναι διασκεδαστικο αλλα σε καμια περιπτωση sim. Ασε που εχει και μερικα bugs. πχ τα μονοθεσια των αντιπαλων κανουν πολυ σπασμοδικες κινησεις οταν κανουν λαθος και παθαινεις puncture αρκετα συχνα που ειναι ξενερα. Αλλα ενταξει αυτα τουλαχιστον φτιαχνονται και ακουσα οτι το κοιταει η codemasters. Να δουμε...
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
οι συνεντευξεις που σου παιρνει το crew του BBC...Αν παιζεις με τον Αλόνσο σου πρήζουν τα @@ για τη Σινγκαπούρη του 2008 όπως έκαναν και στην πραγματικότητα;
-
f1 2010???axaxaxa καλο ανεκδοτο..
εκατσα και ασχοληθηκα λιγο με το παιχνιδι με g25.καταρχας δεν μου αρεσει ο τροπος που ανεβαζει στροφες το μονοθεσιο.δεν ξερω δεν μου κανει για αληθινο..στο rfactor πολυ καλυτερο.
παμε παρακατω.η αισθηση της ταχυτητας δεν μου λεει τιποτα..στο rfactor τρομαζεις απο την επιταχυνση..
τα γραφικα ειναι πολυ καλα...αλλα αυτο που με ενοχλει επισης δεν ξερω αλλα στο βαθος οι στροφες δεν φαινονται καλα..ολα ειναι γκριζα καπως...δεν ενοω για στροφες που εχουν χασιμο και δεν βλεπονται..σε αλλα f1 games φαινονται κανονικα..τα setings ολα hi παντα.αυτο με κουρασε παρα πολυ.
γενικως εχει αργο loading.απο ηχο ειναι καλο.
το παιχνιδι ειναι arcade αλλα υπαρχουν arcade και arcade..αυτο δεν μου κανει καμια αισθηση και θα φαει unistall.
το κορυφαιο σας το αφησα για το τελος!!
στον αγωνα τα υπολοιπα μονοθεσια,εχουν τελειως διαφορετικο ρολο.δεν κανουν αγωνα παρα μονο ειναι διακοσμητικα στοιχεια!!!!!!!το καθε μονοθεσιο απλα τρεχει και τα split times ειναι εικονικα!!!ακουσον ακουσον!!Codemasters forums are getting hammered by user complains, especially about the 'AI':
http://community.codemasters.com/for...2010-game-1316
It's now pretty much confirmed that the AI cars don't lap. Their laptimes are 'generated' and the cars are just on track to look good
-
Δεν το ηξερα αυτο! Ελεος! Ας ελπισουμε σε patch... Δοκιμασες το Ferrari Virtual Academy?
-
Patch θα βγει και μαλιστα το κοβω πολυ γρηγορα γιατι ειναι μεσα στα bugs.Aυτο με τα ΑΙ και γω σημερα το διαβασα.
-
Μονο για pc ισχυει αυτο?Γιατι το αγορασα για ps3 αλλα δεν πολυ ασχοληθηκα....
-
Λογικα θα βγαλουν και updates για το PS3.
-
Έχουν βγει ήδη ένα κάρο mods για το FOV, πρόσφατα και για μείωση της πρόσφυσης αλλά και διόρθωσης των χρωμάτων. Για την πλατφόρμα των PC εννοείται πάντα
Γενικώς για ενημέρωση, tips, ρυθμίσεις, mods, κλπ για το F1 2010, ρίξτε μια ματιά εδώ.
Το παιχνίδι έχει πολλά προβλήματα δυστυχώς, όσα mods και να βάλεις. Εκτός αυτού με τα AI, συχνά-πυκνά καταστρέφεται και το αρχείο αποθήκευσης της καριέρας.
Ετοιμάζουν patch, αλλά τι θα πρωτο-διορθώσουν δεν ξέρω. Εγώ το 'βγαλα πάντως και θα περιμένω το patch.
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
f1 2010???axaxaxa καλο ανεκδοτο..εκατσα και ασχοληθηκα λιγο με το παιχνιδι με g25.καταρχας δεν μου αρεσει ο τροπος που ανεβαζει στροφες το μονοθεσιο.δεν ξερω δεν μου κανει για αληθινο..στο rfactor πολυ καλυτερο.
παμε παρακατω.η αισθηση της ταχυτητας δεν μου λεει τιποτα..στο rfactor τρομαζεις απο την επιταχυνση..
τα γραφικα ειναι πολυ καλα...αλλα αυτο που με ενοχλει επισης δεν ξερω αλλα στο βαθος οι στροφες δεν φαινονται καλα..ολα ειναι γκριζα καπως...δεν ενοω για στροφες που εχουν χασιμο και δεν βλεπονται..σε αλλα f1 games φαινονται κανονικα..τα setings ολα hi παντα.αυτο με κουρασε παρα πολυ.
γενικως εχει αργο loading.απο ηχο ειναι καλο.
το παιχνιδι ειναι arcade αλλα υπαρχουν arcade και arcade..αυτο δεν μου κανει καμια αισθηση και θα φαει unistall.
το κορυφαιο σας το αφησα για το τελος!!
στον αγωνα τα υπολοιπα μονοθεσια,εχουν τελειως διαφορετικο ρολο.δεν κανουν αγωνα παρα μονο ειναι διακοσμητικα στοιχεια!!!!!!!το καθε μονοθεσιο απλα τρεχει και τα split times ειναι εικονικα!!!ακουσον ακουσον!!Codemasters forums are getting hammered by user complains, especially about the 'AI':
http://community.codemasters.com/for...2010-game-1316
It's now pretty much confirmed that the AI cars don't lap. Their laptimes are 'generated' and the cars are just on track to look good
-
Μολις μου ηρθε για το PS3. Να δουμε τι διαφορες θα εχει... Παω και για καρτα γραφικων γιατι ηρθε η ωρα
-
Η g25 μαλλον θελει και ρευμα ε????
Α ρε ξαδελφε!!!!Εκανες το καλο,βαλε και στο ρημαδι το κουτι το power supply!!!!
-
Mαλλον πρεπει να βγαλουν καινουργια εκδοση και οχι patch.
Οσο για την G25 ναι θελει και το τροφοδοτικο για να δουλεψει η αναδραση,εχω ομως την εντυπωση πως δουλευει και χωρις αυτο(φυσικα χωρις αναδραση). -
Ρε παιδια, πιο πολυ μου αρεσε στο PS3. Δεν ξερω γιατι. Μου φανηκε πιο 'οικειο'.
-
Iσως επειδη εδωσες 50 ευρω.
Περα απ την πλακα δεν το χω δοκιμασει ακομα εκει αλλα ισως να υπαρχει διαφορα,το χω δει και σε αλλα παιχνιδια. -
61 ευρω!!
Σημερα θα το δοκιμασω με την g25.Χωρις ρευμα δεν δουλευε τελικα καθολου το τιμονι.
-
To είδα τώρα στο fb. Γμτ!
Celebrate the win in Singapore with us! Challenge Scuderia Ferrari Marlboro drivers: **buy Ferrari Virtual Academy with a 30% off. The promotion is valid for 48 hours only. Promo code: 3LJEO-P5NII-2HI8D-OJ4W8 **
-
Μόνο που εμένα από χτες, δεν μου ανοίγει το site του FVA (μου μισο-ανοίγει) και με connx και Win7 και με on-telecoms και Win XP, και με ffox και με ie... έχει κανείς καμιά ιδέα;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
To είδα τώρα στο fb. Γμτ!Celebrate the win in Singapore with us! Challenge Scuderia Ferrari Marlboro drivers: **buy Ferrari Virtual Academy with a 30% off. The promotion is valid for 48 hours only. Promo code: 3LJEO-P5NII-2HI8D-OJ4W8 **
χθες το ανακοινωσαν.
το θεμα ειναι, αξιζει το παιχνιδι ή οχι?
F1 Games/Simulators [#2]