-
Eπιβεβαιονω οτι τα GTR EVO/Race on εχουν offline mode αν και κατα τη γνωμη μου δεν αξιζουν και πολλα,GTR2 και rFactor ειναι πολυ ανωτερα.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
με το παραμικρο τσιμπιμα εφευγε μπλοκαρισμενη η 599 λολlol μερικες φορες καλυτερα να μασας παρα να μιλας... Τελικα εγω διαβασα λαθος το post σου Νομιζα ελεγες για το fva οχι το fvr. Να σου πω την αληθεια το fvr δεν μ αρεσει καθολου οποτε δεν ασχολουμαι. Sorry για το λαθος.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eπιβεβαιονω οτι τα GTR EVO/Race on εχουν offline mode αν και κατα τη γνωμη μου δεν αξιζουν και πολλα,GTR2 και rFactor ειναι πολυ ανωτερα.Προσωπικα το θεωρω καλυτερο απο το GTR 2 και μ αρεσει παρα πολυ! Σημερα επισης ανακαλυψα ενα επιπλεον κολλημα. Formula Masters στο Nordschleife! Τρελα!
Καλη επιτυχια mig!
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
με το παραμικρο τσιμπιμα εφευγε μπλοκαρισμενη η 599 λολ
lol μερικες φορες καλυτερα να μασας παρα να μιλας... Τελικα εγω διαβασα λαθος το post σου Νομιζα ελεγες για το fva οχι το fvr. Να σου πω την αληθεια το fvr δεν μ αρεσει καθολου οποτε δεν ασχολουμαι. Sorry για το λαθος.
ε δεν εχει και διαφορα απλα ειναι τα gt μεσα που εχουν πιο πολυ πλακα
αλλο να πας πατημενος με την f10 και αλλο να καις την 599 με το πλαι και οπου παει -
Εχει ωραια αυτοκινητα ναι αλλα τα physics θα επρεπε να ηταν πολυ ανωτερα. Εκτος βεβαια αν εχουν ανεβασει κανενα update απ οταν βγηκε και δεν το ξερω.
-
το fva περνει paypal ξερει κανεις?
-
Εχει ωραια αυτοκινητα ναι αλλα τα physics θα επρεπε να ηταν πολυ ανωτερα. Εκτος βεβαια αν εχουν ανεβασει κανενα update απ οταν βγηκε και δεν το ξερω.Απλά τραγικό. Περίμενα εργοστασιακή εξομοίωση και είναι ένα arcade της πλάκας...
-
+10000
Δεν αξιζει καν η δοκιμη.Οχι οτι περιμενα κατι περισσοτερο γιατι ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο να μπορεις να εχεις εναν εξομοιωτη με συμβατικες Ferrari. -
καλα ναι ειδικα με το line on ολα ηταν κοκκινα εγω πηγαινα με 3 σε στροφη 2ας με 20-30 χλμ παραπανω οτι να ναι!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το fva περνει paypal ξερει κανεις?Βασικα μονο μεσω paypal γινεται η πληρωμη. Αλλα απο την μερια της Ferrari. Εσυ δεν ειναι απαραιτητο να εχεις paypal account.
-
με paypal δουλεύει το fva , το αγόρασα εγώ...
-
Ειναι λιγο παλουκακι ε. Θελει πολυ χρονο και συγκεντρωση! Rewarding ομως!
-
Επειδή είμαι λίγο άσχετος απο paypal κλπ, γίνεται να πληρώσει κάποιος χωρίς να χρησιμοποιήσει πιστωτική καρτα;
-
Ειναι λιγο παλουκακι ε. Θελει πολυ χρονο και συγκεντρωση! Rewarding ομως!Διαβάζω πάντως πως είναι συνειδητά πιο εύκολο από το original nKPro. Thanks για τις ευχές, btw
ΥΓ. Βασίλη, νομίζω δεν γίνεται χωρίς κάρτα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Βασίλη, νομίζω δεν γίνεται χωρίς κάρτα.Ευχαριστώ για την απάντηση.
-
και πανω που η προπληρωμενη μου ειχε 100 ευρω μεσα και δεν ειχε ληξει παω να την χρησιμοποιησω χτες και δεν την δεχοταν..
παω στην eurobank
α ναι κυριε η πολιτικη αλλαξε πρεπει να ειστε πελατης με λογαριασμομαλακες ολοι τους..
-
Ωραιοι. Αλλαζει η πολιτικη τους και δεν λενε κουβεντα στους πελατες τους. Welcome to fucking Greece!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Βασίλη, νομίζω δεν γίνεται χωρίς κάρτα.Νομίζω πως μπορείς να βάλεις 'funds' στο Paypal με έμβασμα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Το θέμα είναι αν αξίζει τον κόπο, ειδικά για τόσα λίγα χρήματα. Θα είναι πολύ ακριβότερο και θα έχει πολύ περισσότερο μπελά.
Καλύτερα μία προπληρωμένη καρτούλα.
(Μα και αυτοί, μόνο Paypal;...)
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Καλύτερα μία προπληρωμένη καρτούλα.Αν και off topic, μιας και πιάσαμε την κουβέντα, καμια πρόταση για συγκεκριμένη προπληρωμένη κάρτα;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καλύτερα μία προπληρωμένη καρτούλα.
Αν και off topic, μιας και πιάσαμε την κουβέντα, καμια πρόταση για συγκεκριμένη προπληρωμένη κάρτα;
μακρυα απο eurobank....
ακομη και ο υπαλληλος μου ειπε να παω στην κυπρου
F1 Games/Simulators [#2]