-
τα συσσιτια των συμπολιτων μας στην θρακη δεν γινονται μονο για μουσουλμανους , γινονται για καθε ενα που εχει αναγκη , εξαλου αυτο γινοταν οταν ακομη η οθωμανικη αυτοκρατορια ηταν στην ακμη της, για να επιβεβαιωση τον τιτλο που της αποδιδει ο απλος κοσμος σαν θρησκεια της αγαπης, αυτααααααααααααα
-
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα το συσχετισμό του σχολίου σου με τα λεγόμενα στο θέμα.αν θες διευκρίνισε μας τι σχολιάζεις να καταλάβω τι θες να πεις
-
Ο χρήστης dim75 έγραψε:
έτσι είμαστε οι έλληνες. των άκρων. η τρωγόμαστε η ομονοούμε και σιωπούμε μέχρι την επόμενη φαγωμάραΤη δική σας την όρεξη είχα εγώ τώρα
Οτι και να σας παραθέσουν εσείς ή δε θα τα βλέπετε ή θα τα παρακάμπτετε σκοπίμως.
Δυό λόγια για τις γραφές που σας παρέθεσα δεν μπήκατε στον κόπο να πείτε.
Από κει και πέρα τι να συζητάμε,ανοίξτε τα μάτια σας και ξεστραβωθείτε..... -
εννοω οτι τον ισλαμικο κοσμο ειναι συνηθες φαινομενο τα συσσιτια, εξαλου αθτο το κανει και ι αποστολικη εκκλησια και η καθολικη και η ορθοδοξη.
-
δεν ρωτάω αυτό. απλά σε ποιο προηγούμενο σχόλλιο απαντούσε το δικό σου αυτό δεν κατάλαβα
-
http://www.youtube.com/watch?v=U8lHDtHc ... re=related
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Youtube VideoΤι τρέλα κουβαλάει ο κόσμος.....
-
Άιντέεεεεεεεε
Κόψατε φάτσες φαντάζομαι
KYΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΪΣΟΝ ΜΕ
-
Ο χρήστης dim75 έγραψε:
έτσι είμαστε οι έλληνες. των άκρων. η τρωγόμαστε η ομονοούμε και σιωπούμε μέχρι την επόμενη φαγωμάραακους G60
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Youtube Videoτους πηδάς η όχι τους τράγους, κάποτε η TV ήταν το κουτί του διαβόλου τώρα κάνουμε και live εξορκισμό,ε ρε μαμηση που θέλουν.
-
Δώσε προσοχή στην λεπτομέρεια
Οι σκηνές καταγράφονται από διάφορες οπτικές γωνίες με έμφαση στο καλλιτεχνικό κομμάτι
Κοίτα εκείνη τη γριά που σούρνεται στο έδαφος και πως την τραβάει η κάμερα.Ντροπή τους. Ευξετελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Καλά κάνω και δεν πάω εκκλησία. Που και που περνάω απ'έξω ανάβω ένα κεράκι κάνω prive τον σταυρό μου και τέλος.
-
Η ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΎΣ Η
φίλε G60 γιατί δεν μιλάς
-
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΊ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ
δεν πρόλαβα να ακούσω ποια μονή είναι αυτή σας παρακαλώ ενημερώνεστε όποιος ξέρει να πάω γονυπετώς να ανάψω ένα κεράκι. -
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Η ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΎΣ Ηφίλε G60 γιατί δεν μιλάς
βάστα λίγο.....
-
ο χριστιανισμός ξεκίνησε ως μια εβαραική σέκτα- αίρεση και κυρίως μέσω του αποστόλου Παύλου έγινε παγκόσμια θρησκεία. για την άλωση του ελληνικού πολτισμού με όχημα τη θρησκεία δεν υα με βρεις να διαφωνώ μαζί σου. ο αυτοκράτορας Κων/νος επέλεξε έκοψε και έραψε τη νέα θρησκεία κατά το δοκούν
-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Youtube Videoακαταλληλο για οσους εχουν προβλημα με την καρδια
Και 8 μπαι πας να είχα κάνει ίσα που θα μου γαργαλούσε τα @ρχίδια.
Tώρα αρχίζω και κατανοώ το συναίσθημα της θρησκευτικής πίστης των φανατικών.
Ει ξεκολάτε,όλοι δεν παθαίνουν σοκ σαν εσάς ούτε λαμβάνουν τις παπαριές ως θαύματα.....ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -
απο την απαντηση σου καταλαβα οτι σου εφυγε λιγο το σκατο
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
απο την απαντηση σου καταλαβα οτι σου εφυγε λιγο το σκατοΤι είμαι εγώ ρε,ταλιμπάν?
Περί εκκλησίας [#2]