-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
ΙΜΗΟ δεν πρόκειται να δεις τα υψηλά ποσοστά σιδήρου και αλουμινίου στην επόμενη αλλαγή καθώς ότι ήταν να στρώσει στον κινητήρα έχει ήδη στρώσει. Το service reminder πραγματικά δούλεψε και το λάδι δεν είχε καθόλου ακόμα ζωή. Προσωπικά δεν θα κρατούσα ένα λάδι πάνω από 1 έτος στον κινητήρα αλλά και δεν θα άλλαζα ανά 15000 χιλιόμετρα που σου προτείνουν στο BITOG. Θα επέλεγα μία πολιτική αλλάζοντας το λάδι όταν η υπόλοιπη ωφέλιμη ζωή του έπεφτε κάτω από 10% κάτι που θα έδινε τιμές TBN πάνω από 2.5 (κατ' ελάχιστον).Εγώ Χρήστο δεν έκανα την ανάλυση για να δω αποτελέσματα, να τα ανεβάσω σε φόρουμ και να ακολουθήσω τις προτροπές των απανταχού ειδημόνων. Πιο πολύ για να βγω από την απορία ήθελα και από ότι είδα, έκανε πολύ καλή δουλειά το λάδι στα ΚΜ αυτά. Βέβαια, για λόγους συγκρίσεως καλό θα ήταν να είχαμε και ανάλυση από ίδιο μοτέρ με ίδιο ή άλλο λάδι και με 28000ΚΜ χρήση, τότε θα ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Όσο για την αλλαγή σε 1 έτος, πιστεύω πως είναι εξαιρετικά υπερβολικό για σύγχρονο Full Synthetic λάδι, εξαρτάται και από τα ΚΜ βέβαια.
Το πυρίτιο που είχε το λάδι σου ήταν σε καλά επίπεδα. Στην Ελλάδα με 28,000 χιλιόμετρα το πυρίτιο θα ήταν τουλάχιστον το διπλάσιο. Πάντως οι συγκεντρώσεις των μετάλλων είναι πρακτικά Χ3 αυτών ενός κινητήρα με το 1/3 των χιλιομέτρων (με εξαίρεση το Μαγγάνιο) οπότε και δεν θα προβληματιζόμουν ιδιαίτερα.
Οπότε τα κρίνεις νορμάλ κι εσύ, εγώ δεν προβληματίζομαι καθόλου, τουναντίον, πιστεύω πως τα αποτελέσματα της ανάλυσης είναι αρκούντως ικανοποιητικά για τα ΚΜ χρήσης του λαδιού.
Κάνε στα 10,000 χιλιόμετρα μία ανάληψη και στείλε την στο εργαστήριο για ανάλυση αν θέλεις να είσαι 100% βέβαιος ότι όλα πάνε καλά.
Έχω σκοπό να κάνω επανέλεγχο στα 15000ΚΜ, χωρίς αλλαγή λαδιού, θα δείξει....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
το βρήκα μεταφρασμένο εδώ ...
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/sho ... hp?t=17013
Στη χειρότερη περίπτωση θα προτιμούσα ένα καλό, σταθερό ορυκτέλαιο, από ένα συνθετικό αμφιβόλου ποιότητος, το οποίο πιθανότατα να βασίζεται σε ορυκτέλαιο…
Αν δεν καλύπτετε πάρα πολλά χιλιόμετρα κάθε χρόνο, τα 100% συνθετικά λάδια, αποτελούν ίσως σπάταλη. Όσοι αντίθετα κάνετε πολλά, επιλέξτε ένα ελαφρύ, 100% συνθετικό λάδι, με το οποίο θα κάνετε οικονομία σε καύσιμα και αλλαγές λαδιών, ενώ και όταν έρθει η ώρα της γενικής επισκευής ο κινητήρας σας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση.Πολύ 'ελεύθερη' μου φαίνεται η μετάφρασή του. Παραθέτω το original κομμάτι για σύγκριση:
' If strapped, I’d go for a shear-stable mineral based oil rather than a ‘synthetic’ of dubious stability that’s probably based on modified mineral oil anyway. Unless you’re covering a huge annual mileage, genuine 100% synthetics are probably an extravagance. High mileage long-distance fans can use a light full synthetic and save on fuel and oil changes, and cut overhaul costs if things get to that stage, but more later…..'Εγώ το κομμάτι στα bold το μεταφράζω 'ελέυθερα' ως εξής: Όσοι κάνετε μεγάλες διαδρομές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό συνθετικό και να γλιτώσετε κάποια χρήματα από καύσιμο και αλλαγές λαδιών αλλά αργότερα θα τα 'πλήρώσετε' σε επισκευές στο κινητήρα.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
.....Πολύ 'ελεύθερη' μου φαίνεται η μετάφρασή του. Παραθέτω το original κομμάτι για σύγκριση:
' If strapped, I’d go for a shear-stable mineral based oil rather than a ‘synthetic’ of dubious stability that’s probably based on modified mineral oil anyway. Unless you’re covering a huge annual mileage, genuine 100% synthetics are probably an extravagance. High mileage long-distance fans can use a light full synthetic and save on fuel and oil changes, and cut overhaul costs if things get to that stage, but more later…..'Εγώ το κομμάτι στα bold το μεταφράζω 'ελέυθερα' ως εξής: Όσοι κάνετε μεγάλες διαδρομές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό συνθετικό και να γλιτώσετε κάποια χρήματα από καύσιμο και αλλαγές λαδιών αλλά αργότερα θα τα 'πλήρώσετε' σε επισκευές στο κινητήρα.
Νομίζω πως ούτε κι εσύ το μεταφράζεις σωστά, η δική μου εκδοχή είναι: 'Οι οπαδοί των μεγάλων διαδρομών με υψηλές ταχύτητες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα λεπτό πλήρες συνθετικό λάδι και να εξοικονομήσουν χρήματα από καύσιμο & αλλαγές λαδιών, και να μειώσουν το κόστος επισκευών εάν φτάσουν σε τέτοιο σημείο τα πράγματα, αλλά πολύ αργότερα....'.
Δηλωτικό η λέξη 'εάν' που δεν αποδίδει σιγουριά για τις επισκευές φυσικά....
ΥΓ: Εμπρός οι Καθηγητές Αγγλικής Φιλολογίας, give your best...
-
**High mileage long-distance fans can use **
Oι λάτρεις των πολλών χλμ και των μεγάλων μεγάλων αποστάσεων ( είναι διαφορετικό να κάνεις πολλά χλμ και διαφορετικό να κάνεις διανύεις μεγάλες αποστάσεις ) εδώ προφανώς θέλει να μας πεί για όσους κάνουν μακρυνά ταξίδια κρατώντας τα λάδια τους για πολλά χλμ. δεν μιλάει για υψηλές τάχύτητες ( High mileage όχι High speed )
can use light full synthetic and save on fuel and oil changes, and cut overhaul costs if things get to that stage, but more later…..'
μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα λεπτόρευστο πλήρες συνθετικό λάδι κάνοντας οικονομία από καύσιμα και λάδια και το ποσόν αυτό ( που προκύπτει από την οικομία καυσίμων - λαδιών ) να το χρησιμοποιήσουν αργότερα για τη μείωση του κόστους της γενικής επισκευής του κινητήρα.
Αυτό είναι το νόημα κατά τη γνώμη μου.
-
Αυτό που γράφετε προϋποθέτει να χρειαστεί κάποια επισκευή. Η επιλογή ενός πιο λεπτόρευστου λαδιού όχι μόνον δεν μειώνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα αλλά μπορεί και να την αυξήσει και εξηγούμε:
Το 90% της φθοράς ενός κινητήρα συγκεντρώνεται σε εκείνα τα λίγα λεπτά της προθέρμανσης του. Όταν το λάδι είναι αρκετά παχύρευστο και δεν κυκλοφορεί όπως πρέπει. Ένα πιο λεπτόρευστο λάδι στις χαμηλές θερμοκρασίες (ήτοι ένα λάδι 0W-30) είναι προτιμητέο από ένα 0W-40 που είναι πιο παχύρευστο γενικώς σε όλο το φάσμα και καλύτερο από ένα λάδι 5W-30 που στις χαμηλές θερμοκρασίες είναι πιο παχύρευστο από το 0W-30.
Τώρα αν κάποιος ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή (κοινώς δεν γράφει ότι προτείνεται λάδι 40άρι κατ' ελάχιστον και εκείνος βάζει 20άρι) τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Φυσικά υπάρχουν συνθήκες (όπως τα track days) όπου λάδια κατηγορίας 50 ή 60 είναι απαραίτητα καθώς η θερμοκρασία του λαδιού μπορεί να υπερβεί τους 130 βαθμούς και εκεί ένα λάδι παχύρευστο θα προσφέρει την απαιτούμενη λίπανση ενώ ένα πολύ λεπτορευστο λάδι μπορεί να μην τα καταφέρει. Σε φυσιολογικές συνθήκες όμως δεν βλέπω το λόγο γιατί να επιβαρύνει κάποιος τον κινητήρα του με ένα παχύρευστο λάδι (ειδικά στην εκκίνηση).
Πέραν αυτού απαιτείται να θυμόμαστε ότι τα λάδια αναλόγως της καταγωγής τους (ορυκτέλαια ή συνθετικά) έχουν και διαφορετική συμπεριφορά όσο παλαιώνουν. Τα ορυκτέλαια ανεβάζουν το ιξώδες (γίνονται πιο παχύρευστα) με το χρόνο. Αυτό δεν συμβαινει με τα συνθετικά ή συμβαίνει και το αντίθετο.
Και για να κλείσουμε το θέμα των λαδιών έχουμε και τον δείκτη TBN. Αυτός σχετίζεται με την προστασία που προσφέρει το λάδι έναντι οξείδωσης (πρακτικά το ποσοστό αντιοξειδωτικών). Χωρίς αυτή την προστασία σε μία εβδομάδα ο κινητήρας εσωτερικά θα ήταν στα κακά του τα χάλια. Πολύ παλαιότερα η συχνότατες αλλαγές λαδιού (λόγω της αδυναμίας των παλαιών ορυκτελαίων να διατηρήσουν τις ιδιότητες τους για μεγάλο χρονικό διάστημα) είχε ως αποτέλεσμα ο δείκτης αυτός να μην ήταν κρίσιμος. Σήμερα είναι ο #1 δείκτης που πρέπει να κοιτάμε καθώς με εξαίρεση τους ταρίφες ή τους οδικούς βαρέων οχημάτων που πραγματικά λιώνουν τα λάδια τους οι οδηγοί Ι.Χ. αλλάζουμε λάδια λόγω του χρόνου που έχουν μείνει στο κάρτερ (ελαιοδοχείο) και φυσικά λόγω της αδυναμίας από εκεί και πέρα να προστατέψουν έναντι οξείδωσης του κινητήρα.
-
Το 90% της φθοράς ενός κινητήρα συγκεντρώνεται σε εκείνα τα λίγα λεπτά της προθέρμανσης του
Κάπως έτσι είναι, αλλά όχι ακριβώς έτσι.
Η μεγάλη φθορά προέρχεται κατά την εκκίνηση που το λάδι έχει στραγγίξει μετά από ώρες ακινησίας και μέχρι η αντλία λαδιού να σηκώσει πίεση, για τον λόγο αυτό σε μεγάλους και ακριβούς κινητήρες υπάρχει ξεχωριστή ηλεκτρική αντλία λαδιού με την οποία πρώτα σηκώνεις πίεση και μετά εκκινείς τον κινητήρα.Τώρα τελευταία υπάρχουν συστήματα με αέρα για τα μικρά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν το λάδι πρίν την εκκίνηση και ανιχνεύουν και την πτώση πίεση της αντλίας όταν ξεπιάνει σε γερό στροφιλίκι αν το κάρτερ δεν έχει χωρίσματα και δεν αφήνει την πίεση να πέσει και να μείνει ο κινητήρας χωρίς λάδι.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
το βρήκα μεταφρασμένο εδώ ...
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/sho ... hp?t=17013....
Για τη μεταφραση: sm6.
Για όσους βαριούνται να το διαβάσουν, πέραν του ότι εξηγεί πολλά πράγματα για τα λάδια, λέει βασικά 2 πράγματα:
-
Αγοράστε λάδια με εστέρες που προέρχονται από την αεροπορική βιομηχανία, είναι σε νορμάλ τιμές και προστατεύουν τα μέγιστα τον κινητήρα στην αρχική φάση της εκκίνησής του όπως το Magnatec της Castrol
-
Μην αγοράζετε λάδια από εταιρείες που δεν έχουν επίσημη πιστοποίηση, εννοώντας προφανώς την AMSOIL...
Κατά πόσο είναι αντικειμενικά αυτά τα 2 σημεία άραγε?
-
-
drdino έκανες ανάλυση τα ASL?
Κανόνισε να σε δούμε την ΠαρασκευήCastrol στην Θεσ/νίκη πού μπορώ να βρω?
-
Όχι ακόμα Κωνσταντίνε, πλησιάζω τα 10k και θα γίνει όμως.
(αν την παλέψω, θα έρθω, απλά δεν είμαι και η καλύτερη παρέα την συγκερκιμένη περίοδο )
-
Οκ θενξ ρε συ!
Έλα εσύ και αν δεν είσαι καλή παρέα θα σου επιβληθούν οι δέουσες ποινές
Μην ακούω μ@λ@κίες
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
**High mileage long-distance fans can use **Oι λάτρεις των πολλών χλμ και των μεγάλων μεγάλων αποστάσεων ( είναι διαφορετικό να κάνεις πολλά χλμ και διαφορετικό να κάνεις διανύεις μεγάλες αποστάσεις ) εδώ προφανώς θέλει να μας πεί για όσους κάνουν μακρυνά ταξίδια κρατώντας τα λάδια τους για πολλά χλμ. δεν μιλάει για υψηλές τάχύτητες ( High mileage όχι High speed )
can use light full synthetic and save on fuel and oil changes, and cut overhaul costs if things get to that stage, but more later…..'
μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα λεπτόρευστο πλήρες συνθετικό λάδι κάνοντας οικονομία από καύσιμα και λάδια και το ποσόν αυτό ( που προκύπτει από την οικομία καυσίμων - λαδιών ) να το χρησιμοποιήσουν αργότερα για τη μείωση του κόστους της γενικής επισκευής του κινητήρα.
Αυτό είναι το νόημα κατά τη γνώμη μου.
Εγώ νομίζω ότι με overhaul costs εννοεί τα καύσιμα, τις αλλαγές λαδιών, εργατικά, μη διαθέσιμο αμάξι κλπ.
but more later εννοεί την μεγαλύτερη φθορά στον κινητήρα όταν κάνεις πάρα πολλά χιλιόμετρα.
-
overhaul σημαίνει γενική επισκευή κινητήρα.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
overhaul σημαίνει γενική επισκευή κινητήρα.+1
-
-
Βρήκα ανάλυση για Motul 300V 5W40 στο
http://forums.rennlist.com/rennforums/9 ... lenge.html'Our 130k mile S4, which is chipped and regularly sees 250° oil temps, has been running on 300V 5W40 at 8-9000 mile drain intervals its whole life'
Εδώ είναι η ανάλυση με αδούλευτο λάδι( στο κουτί του).
-
Παιδια εγω βαζω το motul 6100 10w40 synergie+ και ειμαι καταευχαριστημενος δειτε και το παρακατω τεστ που εκανε καποιος δοκιμαζοντας διαφορα λαδια μαζι και το motul 6100 10w40 η τριτη φωτο δειχνει φανερα οτι υπαρχει λιγοτερη φθορα.motul rocks
http://www.golfmkv.com/forums/showthrea ... ight=motul -
Τι γνωμη εχετε για τα ARAL??? Αυτα σκεφτομαι να βαλω σε λιγες ημερες που θα παω στο συνεργειο για το καθιερωμενο σερβις.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι γνωμη εχετε για τα ARAL??? Αυτα σκεφτομαι να βαλω σε λιγες ημερες που θα παω στο συνεργειο για το καθιερωμενο σερβις.Σε κάθε μάρκα υπάρχουν μοντέλα και μοντέλα, ποιότητες και ποιότητες. Έτσι και η Aral έχει τα φτηνά και απλά λαδάκια της και τα πιο καλά της. Για ποιο μοντέλο λαδιού σκέφτεσαι και για ποιο αυτοκίνητο και με τι βλέψεις (πόσα χλμ θέλεις να τα κρατήσεις με τι στυλ οδήγησης κλπ).
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τι γνωμη εχετε για τα ARAL??? Αυτα σκεφτομαι να βαλω σε λιγες ημερες που θα παω στο συνεργειο για το καθιερωμενο σερβις.
Σε κάθε μάρκα υπάρχουν μοντέλα και μοντέλα, ποιότητες και ποιότητες. Έτσι και η Aral έχει τα φτηνά και απλά λαδάκια της και τα πιο καλά της. Για ποιο μοντέλο λαδιού σκέφτεσαι και για ποιο αυτοκίνητο και με τι βλέψεις (πόσα χλμ θέλεις να τα κρατήσεις με τι στυλ οδήγησης κλπ).
Τα λαδια τωρα τα αλλαζω στα 5000 χλμ και τα περισσοτερα γινονται σε ταξιδια. Εχουν μεινει 900 για τη καθιερωμενη συντηρηση του. Σκεφτομαι για 10W 40 μιας και στην Αθηνα δεν εχουμε πολλα κρυα. Το αμαξι για το οποιο τα προοριζω ειναι μια Merc C 200 K μοντ. 2001. Λεω να ανεβω κατηγορια και να τα αλλαζω στις 7500 με 10000 χλμ. Τα λαδια που εχει το αμαξι αυτη τη στιγμη ειναι τα Castrol Magnatec 10W-40 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αλλα θελω να δω τι λενε και τα ARAL.
-
Πήγα χτες να πάρω ένα λίτρο Aral 5w-40 για συμπλήρωμα στο μικρό. Αντ' αυτού μου έδωσε Castrol και μου είπε ότι δεν έχει Aral και δεν θα ξαναέχει γιατί φεύγει από Ελλάδα.
Μπορεί να ήταν όμως και τερτίπι του εμπόρου για να μου χώσει το άλλο.
Περι λιπαντικών γενικώς [#2]