-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
.............όταν έχεις όμως 69 και το κάνεις 72,δεν έχεις διπλάσια στάθμη!!!
δυστυχώς ισχύει κ αυτό. 2πλάσια ισχύς.
τι διαβάζουμε εδώ μέσα
Μια ωραια πεταλουδα!!!
Youtube Video -
θα αλλαχθουν, τελικα, τα λαστιχα στον Sωτηρα και θα ξαναμπουν τα ιδια (RE050), οσο υπαρχουν ακομη, δηλαδη... μετα, θα το κυκλοφορω με τις ζαντες!
Ριβιου, μην περιμενετε, τα θεωρω ψιλομπουρδελα -
Γιατί όχι s001 ? Και αφού τα θεωρεία μπουρδελα, γιατί τα ξαναβαζεις;
-
δεν υπαρχουν τα s001 για την μπροστα διασταση...
η αλλη εναλλακτικη μου ηταν κατι advan μυστηρια, δεν ηθελα.
υπαρχει θεμα, το ειχα ξαναγραψει.. το αμαξι, φοραει απ το εργοστασιο τα συγκεκριμενα ελαστικα (050). Τα made in japan, εσπερναν! Καποια στιγμη, ενιωθα οτι γλυστρανε και εχριζαν αλλαγης. Τα αλλαζω με τα ιδια (made in poland) και τα καινουρια πολωνικα, ηταν σαν τα γλυστερα Ιαπωνεζικα...
εξ ου και το τριμπουδρελα... -
Πες λίγο διάσταση που φορας
-
215/45 17 87W
245/40 17 91W -
εχεις Pm
-
και η πιρέλι βγάζει και η κοντινεντάλ και η ντανλοπ ?
-
για S2000 ????
νο νο νο νο
-
για s2000 πάσο... αν τα 050 του φαίνονται κακά δεν υπάρχει -μάλλον- λόγος να κοιτάξει τα υπόλοιπα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ναι, 5 db είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. Νομίζω στα 3 db διαφορά, ακούς διπλάσιο θόρυβο (λογάριθμοι).
Ο Krus είναι αρχηγός.Ήμουν ανάμεσα στα Goodyear EfficientGrip Performance και Yokohama C.drive2 (185/60/14) και το ταμπελάκι με τον θόρυβο ήταν το καθοριστικό γιατί ήθελα τα Yokohama.
67 db 72 db .Μου είπαν ότι τα καινούρια Goodyear EfficientGrip Performance θα έρθουν τον Ιούνιο.
Θα είναι διαφορετικό μοντέλο και να περιμένω ή να τα πάρω τώρα;είναι αρχηγός όταν λέει οτι η διαφορά 4db αποτυπώνεται στην διαφορά μουσικής δωματίου και απογείωση τζάμπο?
Η αλήθεια είναι πως το δωμάτιο με χαλαρή μουσική με τον κινητήρα jet, αν υποθέσουμε πως είσαι δίπλα του, εχουν διαφορά που ξεπερνά πιθανώς και τα 50db αναλόγως την τεχνολογία του κινητήρα
Φαντάζομαι μου επιτρέπεται μια μικρή ( ) υπερβολή to prove my point, έτσι;
Το βασικό είναι το εξής: η αδιαφορά που αναφέρθηκε σε θόρυβο είναι πολύ μεγάλη για να είναι αληθινή. Και, κατά βάση, όλο μου το ποστ είχε σκοπό να επιδείξει το λάθος τρόπο σκέψης και κρίσης αυτού που το έγραψε.Τα ελαστικά, όπως και οτιδήποτε άλλο, συκγρίνονται κάτω από ίδιες συνθήκες, με την ίδια παλαιότητα, με χρήση σωστού εξοπλισμού και με επαναλαμβανόμενο πείραμα όσες φορές χρειαστεί, για να περιοριστούν τα στατιστικά λάθη. Οτιδήποτε άλλο, είναι καφενείο.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Καλά ή όχι γίνονται ανάλογα με τα κριτήρια που έχεις.
Για άλλους είναι τα καλύτερα ενώ άλλοι θα έπαιρναν κάποιο άλλο.
Εγω εγραψα ενα review για να υπαρχει.
Αυτό είναι το πρόβλημα. Νομίζεις ότι έγραψες review. Να κλείσουν όλα τα proving grounds στον κόσμο τότε, τα reviews για τα ελαστικά τα γράφουμε και μόνοι μας
-
προσωπικά συμφωνώ 100% οτι διαπιστώσεις ανάλογες με του ορέστη είναι καθαρά πλασίμπο εφεκτ και τίποτα άλλο... δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μπόρεσε να συλλάβει τέτοιες διαφορές...
παρόλα αυτά μια διαφορά των 4db σε αυτή την κλίμακα είναι ικανοποιητική ώστε να την εκλάβει ένα λειτουργικό αυτί απέχοντας παράλληλα από τα άκρα που ατυχώς -έστω και χαριτολογώντας- ανέφερες...
το αν μπορεί να υφίσταται τέτοια διαφορά από ελαστικό σε ελαστικό μόνο οι εταιρίες το ξέρουν με σαφήνεια...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
θα αλλαχθουν, τελικα, τα λαστιχα στον Sωτηρα και θα ξαναμπουν τα ιδια (RE050), οσο υπαρχουν ακομη, δηλαδη... μετα, θα το κυκλοφορω με τις ζαντες!
Ριβιου, μην περιμενετε, τα θεωρω ψιλομπουρδελαδυσκολα θα σε ικανοποιησει πολιτικο ελαστικο σαν το 050α.Το ιδιο εχω παρατηρησει και εγω με τα made in japan 050a vs made in poland.Για να μην ταλαιπωριεσαι τζαμπα, πηγαινε σε καποιο σεμισλικ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φαντάζομαι μου επιτρέπεται μια μικρή ( ) υπερβολή to prove my point, έτσι;
Εγώ στην επιτρέπω
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλά ή όχι γίνονται ανάλογα με τα κριτήρια που έχεις.
Για άλλους είναι τα καλύτερα ενώ άλλοι θα έπαιρναν κάποιο άλλο.
Εγω εγραψα ενα review για να υπαρχει.
Αυτό είναι το πρόβλημα. Νομίζεις ότι έγραψες review. Να κλείσουν όλα τα proving grounds στον κόσμο τότε, τα reviews για τα ελαστικά τα γράφουμε και μόνοι μας
Τοτε τι υπαρχει το τοπικο? Ας το κλεισουμε.
Με κατηγορεις που εγραψα ενα review σε τοπικο για εντυπωσεις αποψεις και συμβουλες για ελαστικα?προσωπικά συμφωνώ 100% οτι διαπιστώσεις ανάλογες με του ορέστη είναι καθαρά πλασίμπο εφεκτ και τίποτα άλλο... δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μπόρεσε να συλλάβει τέτοιες διαφορές...
παρόλα αυτά μια διαφορά των 4db σε αυτή την κλίμακα είναι ικανοποιητική ώστε να την εκλάβει ένα λειτουργικό αυτί απέχοντας παράλληλα από τα άκρα που ατυχώς -έστω και χαριτολογώντας- ανέφερες...
το αν μπορεί να υφίσταται τέτοια διαφορά από ελαστικό σε ελαστικό μόνο οι εταιρίες το ξέρουν με σαφήνεια...
Δεν εχεις δικιο. Δηλαδη εσυ θεωρεις ολα τα ελαστικα ειναι σχεδον ιδια, ή οτι με δυσκολια βρισκουμε διαφορες?
Πλασιμπο εφεκτ δεν ειναι. Μου αρεσει που τονισα οτι οι συγκρισεις που κανω ειναι με βαση την εικονα που ειχα για τα λαστιχα οταν ηταν καινουργια.
Επισης μη ξεχνας υπαρχουν ανθρωποι ευαισθητοι στα ερεθισματα και αναισθητοι. Προφανως αν εδινα το αυτοκινητο στον πατερα μου που ειναι αναισθητος (στα ερεθισματα) δε θα καταλαβαινε διαφορα. Αλλα για να ασχολουμαστε με αυτο το τοπικο, μαλλον δε θελουμε γνωμες ατομων που υποστηριζουν οτι ολα ειναι μαυρα και στρογγυλα, ε? -
@Orestis.D
ΑΝΣΚ του συγκεκριμένου τοπικού είναι τα ελαστικά και όχι ο κάθε οδηγός -
Ναι βρε Ορέστη να γράφουμε αλλά εσύ λατρεία μου το έχεις ψοφήσει. Μόνο για τα λάστιχα του Space Shuttle δεν έχεις άποψη
-
Το ότι δεν έχει γράψει, σημαίνει ότι δεν έχει άποψη?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το ότι δεν έχει γράψει, σημαίνει ότι δεν έχει άποψη?Σωστά. Αναθεωρώ. Μόνο γι αυτά δεν έχεις γράψει ακόμα.
Αλήθεια Ορέστη τι πιστεύεις έφταιγε και έσκασε το λάστιχό σήμερα σε αυτό;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]