-
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
...μην ξανακούσω ότι τα πριξτεστον(bridgestone για όσους δεν κατάλαβαν) είναι καλά λάστιχα, θα του τα φορέσω κολάρο! -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Sinanai γιαβρουμ sinanainaaa ωπα sinaninanai sinanaiaaa
Και του χρόνου με μπαλόνια
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
-
http://www.toyotires.eu/tire/pattern/proxes-cf2
Παρουσιαστηκε και δοκιμαστηκε για 1η φορα το ολοκαινουργιο Toyo Proxes CF2. Βγηκε 2ο στο τεστ του Auto motor und sport.
Με πολυ καλες κριτικες στο βρεγμενο και στο θορυβο κυλισης. -
ο πατερας μου φοραει το cf1 για 2η φορα,οποτε το προσεχες φθινοπωρο παει για cf2
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ο πατερας μου φοραει το cf1 για 2η φορα,οποτε το προσεχες φθινοπωρο παει για cf2Εντυπωσεις απο τα CF1?
Οχι οτι θα εχουν καμια σχεση, αλλα ετσι για το γαμωτο ,επειδη βγαινουν στη δυσκολη διασταση μου κιολας...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
ο πατερας μου φοραει το cf1 για 2η φορα,οποτε το προσεχες φθινοπωρο παει για cf2
Εντυπωσεις απο τα CF1?
Οχι οτι θα εχουν καμια σχεση, αλλα ετσι για το γαμωτο ,επειδη βγαινουν στη δυσκολη διασταση μου κιολας...
τα φοραει σε 195/60/15 ειναι ανετα,αθορυβα και συναμα δεν μασανε απο λακουβες,πεζοδρομια κτλ.....
για να καταλαβεις το αυτοκινητο του,το παει οπου παει για κηνυγι,με οτι αυτο συνεπαγεται και αφου τα εβαλε για πρωτη φορα πριν απο 6 χρονια τα ξαναεβαλε στη επομενη αλλαγη......
εκεινος,τουλαχιστον με το δικο του στιλ οδηγησης,λεει οτι δεν δοκιμαζει αλλο λαστιχο -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Εντυπωσεις απο τα CF1?
Τα TOYO Proxes CF1 τα φορούσα για 3 χρόνια σε διάσταση 185/60/14... Τίμιο λάστιχο αλλά θυμάμαι που γλιστρούσε υπερβολικά όταν έβρεχε στις διαγραμμίσεις πεζών! Μετά έβαλα τα (καταργημένα πλέον στη διάσταση αυτή) MICHELIN pilot exalto 2. Ήταν τουλάχιστον μια κλάση ανώτερα και σε στεγνό και σε βρεγμένο... Και έβγαλαν πολλά χιλιόμετρα. Τώρα τα ψάχνω να τα ξαναβάλω αλλά δεν τα βρίσκω....
-
Εγω PE2 βρισκω παντως στην διασταση σου, χωρις να ξερω ομως ποια ειναι μια λογικη τιμη γι αυτα.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
καλακατσε διαβαζε και κρινε ελαστικα με + και -
Αν ανοίξεις το κάθε ελαστικό που σε ενδιαφέρει θα βρεις αναλυτικές επιμέρους βαθμολογίες σε διάφορους τομείς και την βαρύτητα που δίνουν οι Γερμανοί σε κάθε τομέα. Αντέγραψε τις βαθμολογίες αυτές και άλλαξε την βαρύτητα της κάθε μίας κατά τα γούστα σου ώστε να βρείς ποιό ελαστικό σου κάνει.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εγω PE2 βρισκω παντως στην διασταση σου, χωρις να ξερω ομως ποια ειναι μια λογικη τιμη γι αυτα.**Σε ποιά περιοχή???? Εγώ Αθήνα σε 3-4 που ρώτησα δεν βρήκα... λογική τιμή είναι 270 - 300 ευρώ...
Αν έχεις κάπου υπόψη σου που μπορώ Pilot Exalto 2 185/60/14 να βρω θα ήταν καλοδεχούμενη η πληροφορία! **
-
Tα εχω δει και γω τα CF1 σε παλιοτερο Ιμπιζα ενος φιλου... Ανετα και αθορυβα ηταν... Μερα με τη νυχτα σε σχεση με τα ER300 που φορεσε μετα.
Απο θεμα προσφυσης ομως θελω να μαθω τι παιζει... Γιατι εγω το κυνηγαω και θελω και να ζεσταινεται γρηγορα και να αποδιδει γενικα, οχι οποτε το θυμαται, οπως τα ER300 που φοραω και εγω...
-
Tα ΤΟΥΟ κατα τη γνωμη μου και απο την εμπειρια μου αποδιδουν καλα αλλα για συντομο χρονικο διαστημα,μετα η γομα ξεραινεται αποτομα(μιλω για Τ1R)
-
καλησπερα και παλι...
ενω πριν απο 2 βδομαδες ειχα παραγγειλει τα μισελεν primacy 3 (και μου ειχαν πει οτι θα ερθει σε ενα μηνα) , τωρα μου ειπαν οτι θα ειναι εδω στισ 10 ιουνιου...
σε 3 που ρωτησα δεν τα εχουν ετοιμοπαραδοτα...αρα μαλλον υπαρχει γενικοτερο προβλημα...
ο ενας μ προτεινε με 40-50 € παραπανω τα dunlop sport maxx rt Y....
τι λετε; ή να παω στα michelin hp που τα εχει ετοιμοπαραδοτα;
προφανως και δε μπορω να περιμενω με τα χειμερινα μεχρι μεσα ιουνιου..
δλδ dunlop sport maxx rt Y ή michelin hp ;
μια βοηθεια παιδια...
-
Σου προτείνει ελαστικά δύο διαφ. κατηγοριών!!!!!!!Προφέσορας δηλαδή.......Τί αμάξι έχεις;
-
Τογιοτα αβενσις 1.8 έχει και ψαχνει 215-55-17 αν θυμαμαι καλα
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Σου προτείνει ελαστικά δύο διαφ. κατηγοριών!!!!!!!Προφέσορας δηλαδή.......Τί αμάξι έχεις;αφου ειναι και τα δυο στη σωστη διασταση,τι θελεις τωρα και τα σκαλιζεις;;;;;
-
Πάντως για τη δουλεια που τα θελει καλυτερα τα HP που έχουν και σωστο δεικτη ταχυτητας κι όχι Y λες κι έιναι κανα τερας 250 αλόγων για να τα ζεστανει.Τουρινγκ λαστιχο δηλαδη να κανει τη δουλειά του στις εθνικες που έγραψε ότι χρησιμοποιει το αμαξι ο φιλος μας,
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]