-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
And the winner is Pirelli Cinturato P1 Verde 84T στα 260Ε.
Καλοφορετα, καλη επιλογη. Καλα χιλιομετρα!!!
Και πολύ του είναι.
-
Ηρθαν τα Zero
-
το exalto ετσι και αλλιως εχει καταργηθει σε ''55'' προφιλ οποτε περα απο τη τιμη και να θελα....
Στη βροχη τι συμπεριφορα εχει το Turanza σε σχεση με το exalto για να εχω μια συγκριτικη εικονα?
Eπισης φανταζομαι οτι δεν ζεσταινεται το ιδιο γρηγορα σε σχεση με τo exalto?Το Turanza δε ζεσταινεται ευκολα. Ειναι σκληρο λαστιχο με σκληρο σκελετο. Αντεχει εκρηξη απο πυρηνικη βομβα, δε καταλαβαινει απο λακουβες πεζοδρομια σκατα...
Θα χεις ωραιο τιμονι.
Εχει αρκετο θορυβο κυλισης, και δεν ειναι ανετο.
Αλλα... προσφερει ωραια σταθεροτητα, εχει αξιοπρεπες κρατημα σε καλη ασφαλτο. Σε κακη ασφαλτο χαζογλιστραει για πλακα.Και στη βροχη για μενα ειναι το απολυτο λαστιχο. Α επισης δουλευει καλα με κρυες συνθηκες. Οταν ανεβαινει η θερμοκρασια δε βολευεται καθολου μα καθολου...
Αυτα.
Πολυ καλη περιγραφη για τα Turanza.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ευχαριστω... εχω την τιμη(?) να τα ζω καθημερινα εδω και 21.000 χλμ, σε 45αρι προφιλ...
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
το exalto ετσι και αλλιως εχει καταργηθει σε ''55'' προφιλ οποτε περα απο τη τιμη και να θελα....
Στη βροχη τι συμπεριφορα εχει το Turanza σε σχεση με το exalto για να εχω μια συγκριτικη εικονα?
Eπισης φανταζομαι οτι δεν ζεσταινεται το ιδιο γρηγορα σε σχεση με τo exalto?Το Turanza δε ζεσταινεται ευκολα. Ειναι σκληρο λαστιχο με σκληρο σκελετο. Αντεχει εκρηξη απο πυρηνικη βομβα, δε καταλαβαινει απο λακουβες πεζοδρομια σκατα...
Θα χεις ωραιο τιμονι.
Εχει αρκετο θορυβο κυλισης, και δεν ειναι ανετο.
Αλλα... προσφερει ωραια σταθεροτητα, εχει αξιοπρεπες κρατημα σε καλη ασφαλτο. Σε κακη ασφαλτο χαζογλιστραει για πλακα.Και στη βροχη για μενα ειναι το απολυτο λαστιχο. Α επισης δουλευει καλα με κρυες συνθηκες. Οταν ανεβαινει η θερμοκρασια δε βολευεται καθολου μα καθολου...
Αυτα.
Εγώ πάλι δεν πολυσυμφωνώ 2 Ζευγάρια είχα μέχρι που πήγα στα Pirelli P7 Cinturato.
Eξαιρετικά στην βροχή, για θόρυβο κύλησης δεν είχα παράπονο (σα να ακούγονται ελάχιστα τα P7) το καλοκαίρι με τις ψηλές θερμοκρασίες βεντουζώνει για τα καλα, άνετο είναι. Αργούν να ζεσταθούν τον χειμώνα, αλλά δεν ενοχλεί. Τεράστια αντοχή σε χωματόδρομους, ακόμη και με τα λινά πήγαιναν .
Θα ξαναεπιστρέψω στα λατρεμένα Turanza γιατί θέλουν διεθνή καρριέρα -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγώ πάλι δεν πολυσυμφωνώ 2 Ζευγάρια είχα μέχρι που πήγα στα Pirelli P7 Cinturato.
Eξαιρετικά στην βροχή, για θόρυβο κύλησης δεν είχα παράπονο (σα να ακούγονται ελάχιστα τα P7) το καλοκαίρι με τις ψηλές θερμοκρασίες βεντουζώνει για τα καλα, άνετο είναι. Αργούν να ζεσταθούν τον χειμώνα, αλλά δεν ενοχλεί. Τεράστια αντοχή σε χωματόδρομους, ακόμη και με τα λινά πήγαιναν .
Θα ξαναεπιστρέψω στα λατρεμένα Turanza γιατί θέλουν διεθνή καρριέραΨιτ εσυ εχεις αμαξι με μονωσεις οποτε ολα ιδια σου φαινονται... Αυτο που λες για το καλοκαιρι δε μπορω να φανταστω πως ειναι δυνατον να συμβαινει αλλα εχεις και 1,5 τονο αμαξι οποτε λογικο να συμπεριφερονται διαφορετικα..
-
Θα ξαναεπιστρέψω στα λατρεμένα Turanza γιατί θέλουν διεθνή καρριέραΨιτ εσυ εχεις αμαξι με μονωσεις οποτε ολα ιδια σου φαινονται... Αυτο που λες για το καλοκαιρι δε μπορω να φανταστω πως ειναι δυνατον να συμβαινει αλλα εχεις και 1,5 τονο αμαξι οποτε λογικο να συμπεριφερονται διαφορετικα..
Εδώ φαίνονται οι διαφορές , άσε που τα χλμ είναι σε ανοικτούς δρόμους και όχι σε πόλη.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εδώ φαίνονται οι διαφορές , άσε που τα χλμ είναι σε ανοικτούς δρόμους και όχι σε πόλη.
Ε ενταξει λογικο μωρε..
-
Πρώτο αίμα χθες για τα adrenalin. Δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα κιόλας. Πολυ θόρυβο για το τίποτα. Για να δούμε μετα απο μερικά heat cycles
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Για να δούμε μετα απο μερικά heat cyclesΔεν είναι αγωνιστικά λάστιχα.
Τίποτε δεν θα αλλάξει.Και δεν θέλεις να αλλάξει τίποτε.
Γιατί τα λάστιχα θα ήταν για πέταμα μετά από 5-10 κύκλους, όπως τα αγωνιστικά. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για να δούμε μετα απο μερικά heat cycles
Δεν είναι αγωνιστικά λάστιχα.
Τίποτε δεν θα αλλάξει.Και δεν θέλεις να αλλάξει τίποτε.
Γιατί τα λάστιχα θα ήταν για πέταμα μετά από 5-10 κύκλους, όπως τα αγωνιστικά.Λεωνιδα μπορει να αλλαξει ενα πολιτικο ελαστικο μετα απο καποια χλμ στρωσιματος.Το εχω δει στα πρωτης τοποθετησης 050α στο εβο μου.Στα πρωτα 500-700χλμ γλυστραγαν με αστεια χλμ.Ρωτωντας μου ειπαν για λιπαντικα που εχουν μεινει στο ελαστικο απο τα καλουπια.
-
Ρε συ Δία, στην πρώτη φωτογραφία έφαγες ήδη προφίλ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε συ Δία, στην πρώτη φωτογραφία έφαγες ήδη προφίλ;Οι δεξιες με βολευουν περισσοτερο
Παντως γι αυτο την εβαλα, υπερβολικο για ενα περασμα μεχρι Αγ Μαρινα και πισω. Τα δε πισω φαινεται μεχρι που εχουν δουλεψει (ξεκιναμε και με 2 και μοιρες καμπερ) αλλα δεν ειχαν σημαδια φθορας.@Λεωνιδα, οπως τα λεει ο dim8 + του οτι προφανως δεν εχουν σχεση με τα αγωνιστικα, αλλα οσο να 'ναι και τα πολιτικα θελουν μερικα ζεσταματα για να δουλεψουν...ελπιζω τουλαχιστον, γιατι χθες πολυ σφυριγμα και λιγη ουσια.
-
Ο θορυβος φιλε μου ηταν εδω το φορουμ.
Διοτι στην πιατσα εξω ,κανεις δεν ασχολειται με τα συγκεκριμενα λαστιχα.
Οπως και να χει,καλοταξιδα. -
ωχ αυτά ειναι τα καινούρια πετρογίοφυρα;;
κι εγώ αυτα σκεφτόμουν να βάλω.
τοσο μαλακά ειναι ή τόσο μαπα;;
-
Μετα τα 500χλμ θα δειξουν τα δοντια τους. Και να ξερεις, εχουν μεγαλη διαφορα σε προοδευτικοτητα και αισθηση οταν ειναι σωστα ζεσταμενα. Εγω κρυα τα 'στραμπουλαω' καμμια φορα, δεν μου δινουν να καταλαβω ποιο ειναι το σωστο slip angle και στριβω παραπανω. Ζεστα αποδιδουν, και θα δεις διαφορα οσο στρωνονται. Επισης τους αρεσει η καλη ασφαλτος, δυστυχως για Ελλαδα.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ο θορυβος φιλε μου ηταν εδω το φορουμ.
Διοτι στην πιατσα εξω ,κανεις δεν ασχολειται με τα συγκεκριμενα λαστιχα.
Οπως και να χει,καλοταξιδα.Παιδι της πιατσας εσυ... Κοσμογυρισμένο
-
Θιχτηκες;
-
Κλεισε την πορτα καθώς βγαίνεις
-
καμιά πρόταση για 195/55 R15 V που να μην ξεφεύγουν σε τιμή
Conti PC5 που είχα κατα νού μαζί με τις σιδερενιες που θέλω μάλλον θα αξίζουν πιο πολύ απο το αμάξι οπότε δεν με πολυτρώει.
Vredestrein Sportrac 5
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]