-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
καμιά πρόταση για 195/55 R15 V που να μην ξεφεύγουν σε τιμή
Conti PC5 που είχα κατα νού μαζί με τις σιδερενιες που θέλω μάλλον θα αξίζουν πιο πολύ απο το αμάξι οπότε δεν με πολυτρώει.
Vredestrein Sportrac 5
Δεν αφήνεται τα συμμετοχικά χεριλίκια ( ) να πείτε καμια γνώμη
τεστ 195/65/15 του 2011
http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2011_Sommerreifen_Test_195_65_R15.aspx?ComponentId=63377&SourcePageId=31821τεστ 185/60/15 του 2013
http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2013_Sommerreifen_Test_185_60_R15.aspx?ComponentId=160383&SourcePageId=31821κοιτας, υπολογιζεις και οτι οι Γερμαναραδες εχουν λογικα καλυτερη ασφαλτο και δινουν μεγαλυτερη σημασια στο βρεγμενο γιατι εκει βρεχει περισσοτερο και εχεις μια γνωμη.
προσωπικα με εχουν κουρασει ολα αυτα τα εγκριτα (μη χεσω) τεστ που λενε παντα την μιση αληθεια.
-
Μα ακριβως αυτος ηταν ο λογος.
Η σκονη και η γυρη. -
Χρηστο Σ8 μπερδευεις καποια πραγματα.
Εδω ειναι καπως ειδικο φορουμ, για τους εραστες της αυτοκινησης.
ποσως ενδιαφερουν τα μελη εδω μεσα με τι κινειται η αγορα(saverπχ)
Εμας μας αρεσουν τα πιο ειδικα λαστιχα, και θα ειμαστε οι πρωτοι που θα τα δοκιμασουμε και ας μη μας βγει στην πορεια καλο.
Ειναι το παθος μας και γι αυτο το κανουμε αυτο.
Επισης θελουμε να δοκιμασουμε πιο οικονομικα λαστιχα πχ hankook, kumho κλπ που ειναι εφαμιλλα των μισελεν και πιρελλι αλλα δεν τα προτεινετε εσεις οι επαγγελματιες για δικο σας συμφερον.
Αρα λοιπον το παραμυθι δε περπατανε στην αγορα, πες το αλλου σε αλλο φορουμ, οχι εδω.
Το τι λαστιχο χρειαζεται ο καθενας, το ξερει πολυ καλα εδω μεσα, τι χαρακτηριστικα δλδ.
Εξαλλου το εχουμε ξαναπει, επειδη ο κοσμος αγοραζει οπελ και toyota δε σημαινει οτι ειναι τα καλυτερα, ασε εμας να ασχολουμαστε με τα εβο και τα gt86. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
, ασε εμας να ασχολουμαστε με τα εβο και τα gt86.Μην ξεχνάς και την εναλλακτική του Σ2000 που πουλάει Τώρα ο Σαρακακης ε
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Η σκονη και η γυρη.ειπαμε saver και αγιος ο θεος......
το 90% των πελατων σου δεν γνωριζει την γκαμα καμιας εταιρειας,ποσο δε τα πιο ψαγμενα ελαστικα......
οσο υπαρχουν αυτοι που αφηνουν την επιλογη των ελαστικων τους σε εσενα θα σπρωχνεις αυτα που σε συμφερουν,μετα καπουτ.......... -
Η σκονη και η γυρη.Δε το χεις ξανακουσει αυτο δηλαδη?
-
Δεν θυμαμαι ποτε ,να προτεινα συγκεκριμενα τα saver.
H αντιδραση μου εχει να κανει με το γεγονος οτι θαβεται συνεχως απο καποιους,ενα λαστιχο που ειναι απτα πρωτα σε πωλησεις στην ευρωπη.
Εγω βλεπεις ,δεν ειπα τιποτα κακο για τα adrenalin .
Παντως προς το παρον,τα σχολια του φιλου που εβαλε τα adrenalin δεν ειναι και τοσο καλα ετσι;
To τι γνωριζουν οι πελατες μου,δεν μπορεις να το ξερεις εσυ.
Αν και δεν μαρεσει ο ορος γιατι ειμαι της αποψης οτι ο πελατης δεν ειναι ποτε κτημα κανενος και εχει το ελευθερο να στραφει οπουδηποτε.Ειναι γεγονος οτι πολλοι διαλεγουν βαση μαρκας και αλλοι ακουγοντας σχολια απο φιλους,ενω πολλοι ειναι αυτοι που εμπιστευονται την δικη μου αποψη.
Αλλωστε οι ανθρωποι εχουν σημερα τοσα προβληματα,που δεν τους μενει χρονος να μελετησουν την γκαμα της καθε εταιριας.Εξαλλου δεν εχει και νοημα.
Τα οικολογικα ελαστικα ,των γνωστων εταιριων,καλυπτουν τις προδιαγραφες του 90%των επιβατικων αυτοκινητων,οπως και τις απαιτησεις των οδηγων σε φυσιολογικες ταχυτητες και ρυθμους.
Τα adrenalin θα αποδιδουν θεωρητικα καλυτερα σε αμαξια επιδοσεων,βλ focus 100 hp ,corolla 1.4 , αφου καταφερουν ομως και πιασουν θερμοκρασια .
Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα για τον υποψηφιο αγοραστη ,που κινειται συνηθως μεσα στην πολη,με χαμηλους ρυθμους και θελει ενα λαστιχο που θα αποδιδει και κρυο ,ενω παραλληλα θα μπορει να ταξιδεψει με ασφαλεια .
Αυτα κατσε και σκεψου για να καταλαβεις οτι εκτος απο συμφερον,που δεν το αρνουμαι,υπαρχει και η ικανοποιηση του πελατη. -
Σου ξαναλέμε λοιπόν ότι τα μέλη του φόρουμ δεν είναι ο 'μέσος αγοραστής' που απλά πηγαίνει από το Α στο Β και για αυτόν το αυτοκίνητο είναι κάτι σαν το ψυγείο ή το πλυντήριο. Αλλά δεν θες να το καταλάβεις.
Πάντως και άλλα μέλη του φόρουμ φόρεσαν τα 002 και είναι πολύ ευχαριστημένα.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Χρηστο Σ8 μπερδευεις καποια πραγματα.
Εδω ειναι καπως ειδικο φορουμ, για τους εραστες της αυτοκινησης.
ποσως ενδιαφερουν τα μελη εδω μεσα με τι κινειται η αγορα(saverπχ)
Εμας μας αρεσουν τα πιο ειδικα λαστιχα, και θα ειμαστε οι πρωτοι που θα τα δοκιμασουμε και ας μη μας βγει στην πορεια καλο.
Ειναι το παθος μας και γι αυτο το κανουμε αυτο.
Επισης θελουμε να δοκιμασουμε πιο οικονομικα λαστιχα πχ hankook, kumho κλπ που ειναι εφαμιλλα των μισελεν και πιρελλι αλλα δεν τα προτεινετε εσεις οι επαγγελματιες για δικο σας συμφερον.
Αρα λοιπον το παραμυθι δε περπατανε στην αγορα, πες το αλλου σε αλλο φορουμ, οχι εδω.
Το τι λαστιχο χρειαζεται ο καθενας, το ξερει πολυ καλα εδω μεσα, τι χαρακτηριστικα δλδ.
Εξαλλου το εχουμε ξαναπει, επειδη ο κοσμος αγοραζει οπελ και toyota δε σημαινει οτι ειναι τα καλυτερα, ασε εμας να ασχολουμαστε με τα εβο και τα gt86.Δεν θα σχολιασω τα περι παθους αυτοκινησης και κολοκυθια στο πατερο.
Καλο θα ειναι ομως,να μην πετας εξυπναδες.
Εαν ειχες την παραμικρη σχεση με το εμποριο γενικοτερα,θα γνωριζες οτι στα επωνυμα το κερδος ειναι περιορισμενο σε σχεση με αλλα. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σου ξαναλέμε λοιπόν ότι τα μέλη του φόρουμ δεν είναι ο 'μέσος αγοραστής' που απλά πηγαίνει από το Α στο Β και για αυτόν το αυτοκίνητο είναι κάτι σαν το ψυγείο ή το πλυντήριο. Αλλά δεν θες να το καταλάβεις.Πάντως και άλλα μέλη του φόρουμ φόρεσαν τα 002 και είναι πολύ ευχαριστημένα.
Τα 2/3 και βαλε των μελων ,ανηκουν στην κατηγορια του μεσου αγοραστη.
Μεσος αγοραστης δεν ειναι αυτος που σερνεται σαν τον επιταφιο.
Πολλοι απαυτους,μπορει να κινουνται και ταχυτερα απο σενα,απλα δεν το φωναζουν να τακουσουν οι αλλοι.
Αιντε. -
Σιγά που ξες και τι κάνει ο καθένας στο φόρουμ ή έξω και βγάζεις μάλιστα και στατιστικά στοιχεία.
-
report μετά από 16.000 χλμ με continental premium contact5 (205/55/16) -- volvo v50 1.8
έφτασε μάλλον γρήγορα η ώρα για εναλλαγή μπρος πίσω, μιας και τα πίσω είναι καινούρια με τα μπροστινά κάτω απ το 30% του πέλματος. ελπίζω να βγάλω με προσοχή τα 40.000χλμ.
-
Μια μικρη κοινωνια ειναι και το φορουμ.
Αποτελειτε απο ασχετους με τα αυτοκινητα που μπαινουν μεσα να ρωτησουν, μεχρι και αξιολογους μηχανικους.
Ονοματα δεν αναφερω γιατι θα κατηγορηθω οτι τους προωωθω . -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
τα πίσω είναι καινούρια με τα μπροστινά κάτω απ το 30% του πέλματος -
αποδείχτηκαν στην πράξη πολύ μαλακά .... για το δικό μου στυλ οδήγησης, σε σχέση πχ τα pilotexalto2 που είχα πριν.
-
αποδείχτηκαν στην πράξη πολύ μαλακά .... για το δικό μου στυλ οδήγησης, σε σχέση πχ τα pilotexalto2 που είχα πριν.καλα κι αυτα μαλακα ηταν... αλλα μαλλον τους πινεις λιγο το αιμα...
-
κάθε μέρα λόγω δουλείας, περνάω από Ν.μάκρη-Δίονυσο και πίσω... Στα pilotexalto2, το μπρος πίσω, ήρθε στα 22.000χλμ.
-
κάθε μέρα λόγω δουλείας, περνάω από Ν.μάκρη-Δίονυσο και πίσω... Στα pilotexalto2, το μπρος πίσω, ήρθε στα 22.000χλμ.Ωραιος... εγω δε θα γκρινιαζα στη θεση σου γιατι παρακαλαω να χω βενζινη να πηγαινω απο κει (για βολτα βεβαια)...
-
Δεν θα σχολιασω τα περι παθους αυτοκινησης και κολοκυθια στο πατερο.
Καλο θα ειναι ομως,να μην πετας εξυπναδες.
Εαν ειχες την παραμικρη σχεση με το εμποριο γενικοτερα,θα γνωριζες οτι στα επωνυμα το κερδος ειναι περιορισμενο σε σχεση με αλλα.Δε νομιζω οτι σε εθιξα προσωπικα, οπως κανεις εσυ τωρα για μενα.
Μιλησα γενικα για τους επαγγελματιες του χωρου σου.
Αν δε θες να δεις παραπερα απο τη μυτη σου οκ δικο σου προβλημα.Και να σου φερω ενα παραδειγμα.
Πηγα πριν 3 μηνες να αλλαξω λαστιχα στο αμαξι της γυναικας μου σε 185/60/14
Του λεω τι επιλογες εχω?
Μου λεει petlas σε οικονομικο
Marangoni 220
toyo drb 260
ER 300 230
Το petlas ουτε που ρωτησα καν ποσο εκανε, αλλα προσπαθουσε να με πεισει να βαλω αυτο. Το επιχειρημα ηταν οτι ειναι οικονομικο και ολοι αυτο βαζουν και ειναι ευχαριστημενοι.
Μολις του το αρνηθηκα, ηθελε να με πεισει για το DRB(γιατι αραγε?)
Τελικα εβαλα τα bridge για λογους αντοχης και ανθεκτικοτητας.
Μετα χωρις να με ρωτησει ή να κοιταξει τι πιεσεις παιρνει το αμαξι, εβαλε ενα ωραιωτατο 28 μπρος πισω.YΓ. Διαβασα σε ενα περιοδικο πως εγινε μια ερευνα σε καταναλωτες και κατεληξαν πως τα οικολογικα ελαστικα δυσκολευονται να τα εμπιστευτει ο καταναλωτης αφου δεν ξερουν και ποιο ακριβος ειναι το οφελος που προσφερουν.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
καμιά πρόταση για 195/55 R15 V που να μην ξεφεύγουν σε τιμή
Conti PC5 που είχα κατα νού μαζί με τις σιδερενιες που θέλω μάλλον θα αξίζουν πιο πολύ απο το αμάξι οπότε δεν με πολυτρώει.
Vredestrein Sportrac 5
Δεν αφήνεται τα συμμετοχικά χεριλίκια ( ) να πείτε καμια γνώμη
τεστ 195/65/15 του 2011
http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2011_Sommerreifen_Test_195_65_R15.aspx?ComponentId=63377&SourcePageId=31821τεστ 185/60/15 του 2013
http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2013_Sommerreifen_Test_185_60_R15.aspx?ComponentId=160383&SourcePageId=31821κοιτας, υπολογιζεις και οτι οι Γερμαναραδες εχουν λογικα καλυτερη ασφαλτο και δινουν μεγαλυτερη σημασια στο βρεγμενο γιατι εκει βρεχει περισσοτερο και εχεις μια γνωμη.
προσωπικα με εχουν κουρασει ολα αυτα τα εγκριτα (μη χεσω) τεστ που λενε παντα την μιση αληθεια.
Σε καταλαβαινω λιγο, αλλα εμενα δε με εχουν κουρασει. Θεωρω τη γνωμη των Γερμαναραδων μακραν ποιοτικοτερη (λιγοτερο χρηματιζομενη) των αντιστοιχων Ελληνων.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]