-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τα P7 Cinturato εχουν δεικτη φθορας 290 αν δεν απατωμαι. θα το δω και το πρωι γιατι τωρα εχει ψυχρα260 Thomas..........
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Ετοιμάζομαι για παραγγελία χειμερινών ελαστικών (διαστάσεις 205 60 16R ) και είμαι ανάμεσα σε 3:- Continental wintercontact TS 830p
- Dunlop SP wintersport 4D
- Goodyear Ultragrip 8 performance
Μέχρι τώρα είχα τα Continental wintercontact TS 810 σε 205 60 16R, 91Η, και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.
Χρήση : πολλά!! χιλιόμετρα στην Εγνατία, και σε κρύες περιοχές με συχνό χιόνι στις περιοχές Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.
κάποια γνώμη;
ευχαριστώ.
Οι δυο τελευταιες ,εχουν πολυ μεγαλη παραδοση στα χειμερινα,προτιμησε τες.
-
http://www.gislaved-tires.com/generator ... pc_en.html
Αυτά ? Λόγο Σουηδίας-εμπειρίας χειμώνα??
-
Εχουμε καμια γνωμη για τα pirelli p1?
Σκεφτομαι ναω τα βαλω στης γυναικας σε 185/60/14.
Aπο το site της πιρελλι ειδα γενικα οτι τα πρασινα ελαστικα τους τα παρουσιαζουν και σαν performance, για τα P7 ακουγονται ηδη πολυ καλα λογια, οποτε...? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Aπο το site της πιρελλι ειδα γενικα οτι τα πρασινα ελαστικα τους τα παρουσιαζουν και σαν performance, για τα P7 ακουγονται ηδη πολυ καλα λογια, οποτε...?Εξαιρετικά!!Φίλος σε Yaris....μετά από παρότρυνση μου......ως κάτοχος των CP7 .....σε Mazda 3....
-
Και στην βροχή βεντούζα το SC5
Sent from my γκουγκλόφωνο using Παταtalk 2
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και στην βροχή βεντούζα το SC5+1
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ετοιμάζομαι για παραγγελία χειμερινών ελαστικών (διαστάσεις 205 60 16R ) και είμαι ανάμεσα σε 3:
- Continental wintercontact TS 830p
- Dunlop SP wintersport 4D
- Goodyear Ultragrip 8 performance
Μέχρι τώρα είχα τα Continental wintercontact TS 810 σε 205 60 16R, 91Η, και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.
Χρήση : πολλά!! χιλιόμετρα στην Εγνατία, και σε κρύες περιοχές με συχνό χιόνι στις περιοχές Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.
κάποια γνώμη;
ευχαριστώ.
Οι δυο τελευταιες ,εχουν πολυ μεγαλη παραδοση στα χειμερινα,προτιμησε τες.
Τελικά παρήγγειλα τα Goodyear Ultragrip 8 performance. Εντυπώσεις θα γράψω αφού τα φορέσω στο αυτοκίνητο (με τα πρώτα κρύα). Ο κυριότερος λόγος για την προτίμηση ήταν η καλύτερη χιλιομετρική απόδοσή του σε σχέση με το Continental wintercontact TS 830p, ενώ το Dunlop SP wintersport 4D δεν θα ερχόταν μέχρι το Δεκέμβριο (σύμφωνα με τα λεγόμενα του λαστιχά μου).
Θα δείξει... -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Τί να προτιμήσω για το Picanto σε 165/65/13 απο τα παρακάτω ;
Η χρήση του είναι 95-5 σε πόλη και το οδηγάει κυρίως η γυναίκα μου οπότε θέλω να είναι άνετο. Αν κάποιος έχει προσωπική άποψη καλοδεχούμενηCONTINENTAL ECOCONTACT 3
FULDA ECOCONTROL
BRIDGESTONE Β250
Pirelli P4 CINTURATO
YOKOHAMA ADRIVE- Το B250 το ξέρω απο παλιά και μάλλον θα είναι η τελευταία επιλογή
Μπήκαν λοιπόν στο Picanto τα Pirelli P4 και μια πρώτη εντύπωση μετά από 40χλμ είναι πως είναι πολύ άνετα, σχετικά ήσυχα, χωρίς να κοπανάνε στις λακούβες. Ελπίζω να βγουν καλά
-
καλοταξιδα.....
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Aπο το site της πιρελλι ειδα γενικα οτι τα πρασινα ελαστικα τους τα παρουσιαζουν και σαν performance, για τα P7 ακουγονται ηδη πολυ καλα λογια, οποτε...?Εξαιρετικά!!Φίλος σε Yaris....μετά από παρότρυνση μου......ως κάτοχος των CP7 .....σε Mazda 3....
-
δεν ξερω αν θεωρουμε off topic μετά από τοσες σελιδες αλλά λογικά μπορείς να βάλεις και τα Hankook. εχουμε κι εμεις primera 1.6 και ειναι μια χαρα. 300Ε κοστισαν.
-
τα hankook είναι κορεάτικα
-
η μαμα hankook ειναι κορεατικη αλλα τα λαστιχα τουλαχιστον στην Ελλαδα ειναι απο Ουγγαρια πλεον....
-
καλησπερα
σε ενα ματιζ το οποιο φορα 155/65/13 θα βαλω λαστιχα διοτι εχουν φθαρει
βρισκω απο 150ευρω εως 250ευρω διαφορα λαστιχα δεν ειμαι ομως ειδικος ετσι ωστε να κρινω ποια ειναι σωστη σχεση τιμης επιθυμητης αποδοσης
προφανως δεν θελω να σκοτωθω σε μια στροφη η ενα φρεναρισμα αλλα το ματιζ ειναι για πολυ περιορισμενη χρηση ετσι και αλλιως! κανει 10-15χλμ καθημερινα στην πολη και ποτε δεν παει πανω απο 90χλμ /ωρα (δεν μπορει ετσι και αλλιως)μου πρωτειναν διαφορες μαρκες γνωστες και αλλες που δεν γνωριζω σε μια πιο νορμαλ διασταση 155/70/13
θα διαθεσω εως 200ευρω οποτε εχουμεmichelin en,pirelli p4,brigestone sta 200ευρω
dunlop sr, avon 180ευρω
bfgoodrigh,barum,fulda 165ευρωτι αγορα θα κανατε?
-
Ειναι μικρες οι διαφορες στις τιμες,προτιμησε κατι πιο επωνυμο.
Αν δεν μου το επετρεπαν τα οικονομικα ,θα εβαζα bfgoodrigh λογο μαλακιας γομας. -
Τι φορας τωρα?? Εισαι ευχαριστημενος?? Εγω σε 175/70/13 εχω uniroyal εδω κ 8 χιλιαδες χιλιομετρα κ εχουν βγει μια χαρα, ειδικα στη βροχη 'δινουν ρεστα'
-
τωρα εχει toyo αλλα ειναι τελειωμενα! απλως δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω! οσους ρωτησα τοσες διαφορετικες απαντησεις πηρα! σε ενα αλλο αυτοκινητο ειχα Michelen energy αργοτερα στα φορουμ διαβασα οτι ειναι μαπα, αλλαξα σε brigestone αλλα αρχισε να μου κανει διαφορα μετα απο 6 μηνες! τωρα μαθαινω πως τα Pirelli p4 ειναι τα καλυτερα σε αυτη την κατηγορια αλλα δεν ξερω αν ισχυει! οι λαστιχαδες να πουλησουν ψαχνουν θα κυνηγησουν το λαστιχο που δουλευουν και τους δινει ενα παραπανω κερδος
-
Μια και λέγατε τις προηγούμενες μέρες για το treadwear, να επισημάνω ότι τα SC 5P μου έχουν διαφορετικό δείκτη τα εμπρός με τα πίσω (μια και διαφορετικές διαστάσεις).
-
Σε αυτή τη διάσταση, εγώ θα δοκίμαζα το Barum Brillantis 2. Απ' ό,τι διαβάζω σε reviews και στα τεστ, θεωρούνται τα καλύτερα μεταξύ των φθηνών.
Σε 155/70-13 σε Twingo έχω δοκιμάσει τα BFGoodrich Touring, το Michelin Energy, το Cinturato P4 και το Fulda EcoControl. Αν έπρεπε να τα κατατάξω σε απόδοση, θα έλεγα P4/Energy/Ecocontrol/BFGoodrich. Οι διαφορές μεταξύ των τριών πρώτων ήταν πάντως πολύ μικρές.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]