-
τα saver καμια προοδος στο στεγνο,και ιδιως στη βροχη οπου ειναι τραγικα
-
Ο χρήστης G.A.G έγραψε:
τα saver καμια προοδος στο στεγνο,και ιδιως στη βροχη οπου ειναι τραγικαΤα έχεις δοκιμάσει τα λάστιχα; Γιατί εμένα μου φάνηκαν σαφώς ανώτερα από τα παλιά energy το ίδιο έχουν δέιξει και οι δοκιμές από διάφορα περιοδικά μαζί και οι 4τ. Στην βροχή έχεις δίκαιο παραμένουν άθλια.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Όχι, εγώ σου λέω ότι βρήκα τα Pirelli Zero Rosso με 380 €. Τα P7 έπρεπε να είναι ακόμη πιο φτηνά, καθώς είναι παλιό μοντέλο, κακό πλέον λάστιχο, χειρότερο από Exalto, Premium Contact, Sport Contact, οτιδήποτε. Ίσως και το Energy να είναι καλύτερο. Ο διάδοχος του P7 είναι το P7 Cinturato, προφανώς καλύτερο λάστιχο, αλλά δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμη στην ελληνική αγορά...εσένα σου είπαν για P7 ή P7 Cinturato;Ενδεικτικά από τεστ 4Τ (Απρίλιος 2009)
Απόσταση ακινητοποίησης από 60 km/h
P7: 15,81m
Pirelli Zero Rosso: 13,84 mΑκινητοποίηση από 80 km/h
P7: 28,3 m
Pirelli Zero Rosso: 24,08mΓια το αν ο δείκτης επηρεάζει τον χρόνο 'ζεστάματος' οι απόψεις διίστανται...
Διάβασα βιαστικά το προηγούμενο σου μήνυμα. Δε θυμάμαι να μου είπαν Cinturato...κι εγώ αμέσως τα σημείωσα σκέτο P7 για να διαβάσω κριτικές στο σπίτι. Αυτός που μου είπε για αυτά τα λάστιχα μου είπε και ότι τα premium contact είναι χειρότερα και από energy...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
goodyear efficientgrip 400 euro (ECO)
dunlop fast 400
michelin saver 400 (ECO)CONDINEDAL EcO3 380EYRO. (ECO)
MICHELIN saver 380 (ECO)
UNIROYAL EXPERT 350τι προτείνετε....????
καλύτερα να βάλεις κάτι που δεν είναι οικολογικό (ECO) ...
όσοι είχαν δοκιμάσει στο παρελθόν τα energy, με καταλαβαίνουν.
Τώρα βέβαια λένε ότι έχουν γίνει πρόοδοι ... αλλά όποιος καεί με το χυλό φυσάει και το γιαούρτιΠραγματικά δεν πρόκειται να ξαναβάλω οικολογικά ποτέ στο μέλλον μετά τα energy. Άσε που από τιμές είναι ακριβώς τα ίδια με λάστιχα καλύτερων επιδόσεων και δε νομίζω αυτή η μικρή βελτίωση στην κατανάλωση να είναι λόγος για να παίζεις με την ασφάλεια σου.
-
goodyear efficientgrip
αυτά τα καινούργια τα goodyeαr τα έχει δοκιμάσει κανείς?????
έχουν καλά στοιχεία αν και απ' ότι ειπατε τα eco τα λάστιχα δεν είναι και τόσο καλά....
http://eu.goodyear.com/gr_el/efficientg ... /index.jsp
ο λαστιχάς πάντως μου τα συνιστά
-
Ο χρήστης arist2 έγραψε:
goodyear efficientgripαυτά τα καινούργια τα goodyeαr τα έχει δοκιμάσει κανείς?????
έχουν καλά στοιχεία αν και απ' ότι ειπατε τα eco τα λάστιχα δεν είναι και τόσο καλά....
http://eu.goodyear.com/gr_el/efficientg ... /index.jsp
ο λαστιχάς πάντως μου τα συνιστά
ο λαστιχας βγαζει πολυ καλο κερδος γιατι αυτη τη στιγμη υπαρχει πολιτικη προωθησης των goodyear>...
πολυ μετριο λαστιχο by the way.... καλο στην βροχη αλλα μενουμε ΕΛΛΑΔΑ και οχι Αγγλια
-
Ο χρήστης gRim έγραψε:
Όχι, εγώ σου λέω ότι βρήκα τα Pirelli Zero Rosso με 380 €. Τα P7 έπρεπε να είναι ακόμη πιο φτηνά, καθώς είναι παλιό μοντέλο, κακό πλέον λάστιχο, χειρότερο από Exalto, Premium Contact, Sport Contact, οτιδήποτε. Ίσως και το Energy να είναι καλύτερο. Ο διάδοχος του P7 είναι το P7 Cinturato, προφανώς καλύτερο λάστιχο, αλλά δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμη στην ελληνική αγορά...εσένα σου είπαν για P7 ή P7 Cinturato;
Ενδεικτικά από τεστ 4Τ (Απρίλιος 2009)
Απόσταση ακινητοποίησης από 60 km/h
P7: 15,81m
Pirelli Zero Rosso: 13,84 mΑκινητοποίηση από 80 km/h
P7: 28,3 m
Pirelli Zero Rosso: 24,08mΓια το αν ο δείκτης επηρεάζει τον χρόνο 'ζεστάματος' οι απόψεις διίστανται...
Διάβασα βιαστικά το προηγούμενο σου μήνυμα. Δε θυμάμαι να μου είπαν Cinturato...κι εγώ αμέσως τα σημείωσα σκέτο P7 για να διαβάσω κριτικές στο σπίτι. Αυτός που μου είπε για αυτά τα λάστιχα μου είπε και ότι τα premium contact είναι χειρότερα και από energy...
εχουμε θεμα
-
continental premium contact2 360
ή uniroyal rainexpert 340 euro???τι λέτε θα τα περάσω σήμερα και τα 2 φρέσκα.....
-
Ο χρήστης arist2 έγραψε:
continental premium contact2 360
ή uniroyal rainexpert 340 euro???τι λέτε θα τα περάσω σήμερα και τα 2 φρέσκα.....
the first one
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
τα saver καμια προοδος στο στεγνο,και ιδιως στη βροχη οπου ειναι τραγικα
Τα έχεις δοκιμάσει τα λάστιχα; Γιατί εμένα μου φάνηκαν σαφώς ανώτερα από τα παλιά energy το ίδιο έχουν δέιξει και οι δοκιμές από διάφορα περιοδικά μαζί και οι 4τ. Στην βροχή έχεις δίκαιο παραμένουν άθλια.
Εχω τα saver,εδω και 5Κ χλμ,και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,τοσο στο στεγνο,οσο και στο βρεγμενο,χωρις να ειναι βεβαια πανω σε κανενα αυτοκινητο επιδοσεων (swift 1.3),αλλα και αυτο δεν ειναι λαστιχο επιδοσεων ουτως ή αλλως...
-
continental premium contact 2??? διάβασα ότι έιπαν σε κάποιον ότι δεν έιναι καλά????? είναι αλήθεια???
uniroyal rain expert τι παίζει είναι καλό λάστιχο????
-
για τα καινουρια toyo r1r εχει κανενας καποια γνωμη ??
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
για τα καινουρια toyo r1r εχει κανενας καποια γνωμη ??αυτό είναι semislick , για τι αυτοκίνητο μιλάμε ?
μήπως αυτό ?
-
μου πρότεινε λαστιχάς να φορέσω στο πολο τα good year four seasons... μου τα δίνει από 420 στα 275 ευρώ... διαφορετικά energy στα 265...
τα four seasons κανουν και για τα χιονια ένα κλικ παραπάνω... όμως είναι μαλακή η ανάρτησή μου και θα τα αποφύγω λόγω μαλακότερου σκελετού... πάντως, τί γνώμη έχετε για τα four seasons? -
Τελικά έβαλα πριν λίγο τα exalto 2. Είναι κατασκευής 1909 και το ένα από αυτά 1809. Ελπίζω να μην έκανα βλακεία που δε ζήτησα πιο φρέσκα.
Τα energy ήταν τόσο χάλια( είχαν φύγει κομμάτια από παντού) που ο λαστιχάς μου τσέκαρε τα αμορτισέρ μήπως αυτά είχαν πρόβλημα αφού δεν κυκλοφορώ σε τσιμεντόδρομους ούτε σε χαλίκι. Μάλιστα είπε ότι δεν αποκλείεται επειδή ήταν πολύ φρέσκα(2 βδομάδων αν θυμάμαι καλά όταν πήρα το αμάξι) να έγιναν έτσι.
Εντυπώσεις προς το παρών δεν μπορώ να γράψω για τα νέα λάστιχα αφού κυκλοφόρησα μόνο πόλη με μέγιστη ταχύτητα τα 30. -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
μου πρότεινε λαστιχάς να φορέσω στο πολο τα good year four seasons... μου τα δίνει από 420 στα 275 ευρώ... διαφορετικά energy στα 265...
τα four seasons κανουν και για τα χιονια ένα κλικ παραπάνω... όμως είναι μαλακή η ανάρτησή μου και θα τα αποφύγω λόγω μαλακότερου σκελετού... πάντως, τί γνώμη έχετε για τα four seasons?Για τα goodyear δεν γνωρίζω. Αν βάλεις energy να βάλεις τα saver όχι τα απλά αν και νομίζω τα απλά δεν κυκλοφορούν πλέον.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αυτό είναι semislick , για τι αυτοκίνητο μιλάμε ?
μήπως αυτό ?
πιστευα οτι δεν ειναι τοσο σεμισλικ οτι ειναι και καλα αντικαταστατης του t1r...μαλλον εσφαλα
-
Ο χρήστης arist2 έγραψε:
continental premium contact 2??? διάβασα ότι έιπαν σε κάποιον ότι δεν έιναι καλά????? είναι αλήθεια???ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΑΣΤΙΧΟ! (ναι, φωνάζω...)
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
αυτό είναι semislick , για τι αυτοκίνητο μιλάμε ?
μήπως αυτό ?
πιστευα οτι δεν ειναι τοσο σεμισλικ οτι ειναι και καλα αντικαταστατης του t1r...μαλλον εσφαλα
το λάστιχο θα είναι κορυφή ... και θα γουστάρεις να το οδηγείς/στρίβεις ... αλλά αν έχεις νορμάλ αναρτήσεις το αυτοκίνητο δεν θα είναι ομοιογενές και θα βγάζεις γρήγορα off τα αμορτισέρ.
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
continental premium contact 2??? διάβασα ότι έιπαν σε κάποιον ότι δεν έιναι καλά????? είναι αλήθεια???
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΑΣΤΙΧΟ! (ναι, φωνάζω...)
arist2 !!!!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]