-
Το (φετινό) astra sport γνωστού μου χρειάζεται αλλαγή ελαστικών.Η διάσταση είναι 215/50/17.Τιμή; Γύρω στα 800 ευρώ...
Πολύ ακριβά εάν αναλογιστεί κανείς ότι τα 16αρια είναι στα 400 ευρώ (205/55).
Μπορεί να βάλει κάποια άλλη διάσταση σε 17 που να είναι πιο οικονομική π.χ. να αλλάξει λίγο το προφίλ;
Πέραν από το σφάλμα ταχυμέτρου υπάρχει κάποιος κίνδυνος; -
Ο χρήστης ioa_pol έγραψε:
Το (φετινό) astra sport γνωστού μου χρειάζεται αλλαγή ελαστικών.Η διάσταση είναι 215/50/17.Τιμή; Γύρω στα 800 ευρώ...Πολύ ακριβά εάν αναλογιστεί κανείς ότι τα 16αρια είναι στα 400 ευρώ (205/55).
Μπορεί να βάλει κάποια άλλη διάσταση σε 17 που να είναι πιο οικονομική π.χ. να αλλάξει λίγο το προφίλ;
Πέραν από το σφάλμα ταχυμέτρου υπάρχει κάποιος κίνδυνος;Με 235/45 θα γλιτώσεις κάνα 150άρι.....αρκεί η ζάντα σου να είναι 7,5άρα το λιγότερο...αλλιώς....
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Το (φετινό) astra sport γνωστού μου χρειάζεται αλλαγή ελαστικών.Η διάσταση είναι 215/50/17.Τιμή; Γύρω στα 800 ευρώ...
Πολύ ακριβά εάν αναλογιστεί κανείς ότι τα 16αρια είναι στα 400 ευρώ (205/55).
Πέραν από το σφάλμα ταχυμέτρου υπάρχει κάποιος κίνδυνος;Με 234/45 θα γλιτώσεις κάνα 150άρι.....αρκεί η ζάντα σου να είναι 7,5άρα το λιγότερο...αλλιώς....
Τυχαία νούμερα γράφεις;
225/45/17 είναι 250-300 ευρώ κάτω.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Επαναλαμβάνω.....με 235/45(που είναι πιο κοντά στο 215/50!!!!!!!!ΚΥΡΙΕ MOD)θα πας γύρω στα 650 ευρώ!!!!Αρκεί να χωράς στη ζάντα.......
ΥΓ.'Δουλεμένο' σε 6άρι,που μαμά φοράει 215/50/17...... Άσε που το 225/45 αφήνει μεγάλο κενό στους θόλους...!!! -
Το fulda ecocontrol τι λεει;; Σκληρη γομα; Μαλακη; Σε 165/70/13 θελω να το βαλω.
-
Στο 234 αναφέρομαι αφενός, αφετέρου μπορείς να αναφέρεσαι σε μένα με το nickname μου.
2% διάφορα αντί για 1% δεν είναι μεγάλη, 250 τουλάχιστον ευρώ είναι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο 234 αναφέρομαι αφενός, αφετέρου μπορείς να αναφέρεσαι σε μένα με το nickname μου.2% διάφορα αντί για 1% δεν είναι μεγάλη, 250 τουλάχιστον ευρώ είναι.
drdino....δεν είναι 1%...είναι 0,5%...αλλά εν πάσει περιπτώσει το βασικό είναι το μεγάλο κενό που αφήνει στους θόλους......Άσε που θα έχει 7άρα ζάντα.....Τσεκαρισμένο σου λέω στο 6άρι......!
υγ.Το ωραίο είναι πως βλέπω το 234...και λέω'καλά τι μου λέει τώρα'.... -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Το fulda ecocontrol τι λεει;; Σκληρη γομα; Μαλακη; Σε 165/70/13 θελω να το βαλω.eco;;;αλαργαααααα
-
Χθες περασα με 130 ευρω 2 Kleber Viaxer 165/60/14
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το fulda ecocontrol τι λεει;; Σκληρη γομα; Μαλακη; Σε 165/70/13 θελω να το βαλω.
eco;;;αλαργαααααα
Tι να καταλαβω τωρα εγω?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Το fulda ecocontrol τι λεει;; Σκληρη γομα; Μαλακη; Σε 165/70/13 θελω να το βαλω.Έχουμε βάλει τα ecocontrol στο μικρό σε 165-65-13 από το Γενάρη κι έχουμε μείνει ευχαριστημένοι.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Παραδοσιακά ό,τι λάστιχο έχει το συνθετικό eco εγείρει αισθήματα αηδίας και αποστροφής στους περισσότερους φίλους της αυτοκίνησης ειδικά στους πιο φανατικούς. Παρόλα αυτά όπως και άλλες παραδοσιακές απόψεις πχ περί αξιοπιστίας αυτοκινήτων ανάλογα με την προέλευσή τους (όποιον αρχίσει λάθος ιστορία σε αυτό το θέμα θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι-mod) τείνουν να ξεπεραστούν με το πέρασμα του χρόνου και τις αλλαγές/βελτιώσεις προόδους της τεχνολογίας που συμβαίνουν.
Συγκεκριμένα μια και έχω βάλει τα ecocontrol HP που είναι το μεγάλο αδελφάκι τους (HP για high performance) μπορώ να πώ ότι η αρχική εντύπωση είναι αξιοπρεπής. Ξεκαθαρίζω ότι η εντύπωση είναι αρχική επειδή τα φοράω μόνο 2 βδομάδες. Πάντως είναι ήσυχα, άνετα και φρενάρουν καλά. Σε πλευρική πρόσφυση θα έλεγα ότι δεν είναι κορυφαία αλλά είναι πολύ φιλικά στο όριο. Πλαινά μαλακά με ό,τι σημαίνει αυτό. Στο βρεγμένο μάλλον καλό. Αν όμως δεν έρθει λίγος χειμώνας να καθαρίσουν οι δρόμοι από σκόνη και να δούμε βροχή δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Και ακόμα δεν το έχω πάει ταξίδι.
Δυστυχώς επειδή είναι νέα λάστιχα δεν υπάρχουν και πολλές εμπειρίες, εγώ είδα κάποια καλά αποτελέσματα σε δοκιμές στο ίντερνετ και είπα να τα δοκιμάσω λόγω τιμής και πρότερης πολύ ικανοποιητικής συμβίωσης με το Fulda Carat Progressο. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Συγγνώμη για το οφφ τοπικ. Βάζω τα λάστιχά μου το Σάββατο. Ας μου δείξει κάποιος στο γοογλε μαπς πού είναι ο Τσέτης....
Αυτος;
http://www.vrisko.gr/advdetails/737f71a ... 1f020d3f47Ναι αυτός, αλλά δεν είναι εκεί που δείχνει......
-
Παιδες μια ερώτηση.Επειδή το golf της οικογένειας θα χρειαστεί σύντομα λάστιχα(205/55/16,τώρα φοράει turanza er300 ) τα pirelli cinturato p7 blue & τα michelin primacy 3 είδα πως δεν βγαίνουν σε αυτή τη διάσταση(ακόμα τουλάχιστον).Ετσι φαίνεται στο σάιτ τους.Ξέρετε αν θα τα φέρουν σύντομα και σε 205/55/16?Αλλιως βλέπω να πηγαίνουμε στα απλά cinturato p7 ή και τα νέα energy saver +(αυτά πρέπει να ήρθανε λογικά,ε).
-
Grande Punto TJET 120, 2007, 20.000 km (...) με τα μαμα Bridgestone Potenza μεχρι πριν μερικες εβδομαδες. Δεν ειχα αρκετο χρονο για ερευνα ενοψει προκυψαντος ταξιδιου, και στη μιση μερα ερευνας σε διαφορα καταστηματα για 205/45/17 (για τα οποια ηξερα ή μου ειχαν πει οτι ειχαν πολυ φθηνες τιμες) ο απολογισμος ηταν οτι χρειαζομουν 600++ για οποιοδηποτε επωνυμο και γυρω στα 400 για αγνωστες εταιριες (το καθε καταστημα ειχε τη 'δικη του εισαγωγη' αγνωστων (σε μενα) εταιριων, παντα 'θυγατρικων' καποιων επωνυμων (uniroyal, bridgestone κλπ) (το μονο ονομα που μπορω να θυμηθω απο αυτα ειναι καποια 'matador') και όλοι υποστηρικτες να μου περασουν αλλη διασταση (πχ προφιλ 50 ή 40) λογω τιμης ή διαθεσιμοτητας.
Οι ελπιδες μου αρχικα ηταν για Contintental ή Μichelin oι οποιες πολυ γρηγορα εξανεμιστηκαν.
Τελικα ενα καταστημα της αλυσιδας DRIVE / Pirelli που βρεθηκε στο δρομο μου (ημουν ηδη διακοπες) ειχε προσφορα P Zero Nero στα 490 (και παλι επισης καποια 'δικης του εισαγωγης' στα 320 όμως αυτη τη φορα) τα οποία (Zero Nero) και πέρασα. Δεν ειμαι ο πιο ενημερωμενος τεχνικά & γενικα, οι εντυπωσεις μου μεχρι στιγμης ειναι οτι τερμα τα γλυστριματα που ειχαν αρχισει να εμφανιζονται εδω και περιπου δυο χρονια, ΕSP και antispin σταματησαν να ενεργοποιουνται, σταματησε να ενεργοποιειται το ΑBS στο κοκαλωμα, (φυσικα το ενα λαστιχο ειχε ξεραθει ενω το αλλο ειναι φρεσκο μερικων εβδομαδων) και νομιζω εχει και λιγο περισσοτερο ησυχια η καμπινα τωρα.
-
δεν καταλαβαινω τον τιτλο και το νοημα απο το κειμενο σου ειναι το αυτονοητο.....
-
Παιδιά μια βοήθεια, ξέρει κανείς τι διαστάσεις φοράει απτη μάνα του το AUDI 80 1.6 του 1991?
-
Ο χρήστης k_garofalo έγραψε:
Παιδιά μια βοήθεια, ξέρει κανείς τι διαστάσεις φοράει απτη μάνα του το AUDI 80 1.6 του 1991?175/70R-14
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Παιδιά μια βοήθεια, ξέρει κανείς τι διαστάσεις φοράει απτη μάνα του το AUDI 80 1.6 του 1991?
175/70R-14
αυτη τη διασταση φοραει σιγουρα το 1.8
-
Ισχύει πάντως και για το 1.6. Αρκετοί μάλιστα στην πρώτη αλλαγή πήγαιναν σε 185/65R-14.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]