-
Παρακαλώ
Εγώ τα PS3 θα έβαζα πάντως -
Κι εγώ αλλά με W δείκτη όμως.Εγώ τον θεωρώ υπερβολικο τον ZR γι αυτο το αυτοκινητο
-
Με την διάσταση που ψάχνει δεν έχει και πολλές επιλογές απο δείκτες.
-
Επιλογες υπαρχουν, αλλα Bridgestone δεν ειδα, Toyo δεν μας κανουν και τις μικροτερες μαρκες τις αποφευγουμε εντελως. Αρα μενουν SC5, PS3 κυριως, ισως δουμε και τιμες για P7Cint και ισως για Hankook V12 Evo.
Δεικτες τα περισσοτερα απο αυτα βγαινουν σε W. Το SC5 το βρηκαμε και σε V.
-
Γι αυτό είπα πως δεν έχεις και πολλές επιλογές απο δείκτες
-
Στα ποσα χλμ περιπου αλλαζουμε τα μπρος με τα πισω λαστιχα?
Τα εχω απο τον 10ο του 2010 και πρεπει να εχω κανει καμια 12.000 χλμ. -
Άλλαξε τα!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Στα ποσα χλμ περιπου αλλαζουμε τα μπρος με τα πισω λαστιχα?
Τα εχω απο τον 10ο του 2010 και πρεπει να εχω κανει καμια 12.000 χλμ.Μετα το καλοκαιρι, καντο.
-
ΟΚ thanks.
Και γω για μετα το καλοκαιρι ελεγα, να βγουν και οι διακοπες. -
help ...
Στο τελευταίο service, πριν από δύο βδομάδες, με 'έκραξε' ο μηχανικός (της αντιπροσωπεία) γιατί δεν έχω αλλάξει ακόμα λάστιχα.
Το αυτοκίνητο είναι 5πορτο KIA CEED (109 HP), κυκλοφορεί από το ΝΟΕ του 2007 (τα ελαστικά είναι από 17 βδομάδα του 2007), φορά Michelin energy saver 205/55/R16 91V (και εμένα μου φαίνονται λίγο 'μεγάλα'), κάνω καθημερινά περίπου 40 km εκτός πόλης, δεν 'ζητάω πολλά' από τα ελαστικά και το αυτοκίνητο.
Μήπως πρέπει να περιμένω το ΣΕΠΤ για να τα αλλάξω ;
Σκέφτομαι να βάλω Dunlop SP Sport FastResponse ; αξίζουν τα λεφτά τους ; -
Ο χρήστης george.bakos έγραψε:
help ...
Στο τελευταίο service, πριν από δύο βδομάδες, με 'έκραξε' ο μηχανικός (της αντιπροσωπεία) γιατί δεν έχω αλλάξει ακόμα λάστιχα.
Το αυτοκίνητο είναι 5πορτο KIA CEED (109 HP), κυκλοφορεί από το ΝΟΕ του 2007 (τα ελαστικά είναι από 17 βδομάδα του 2007), φορά Michelin energy saver 205/55/R16 91V (και εμένα μου φαίνονται λίγο 'μεγάλα'), κάνω καθημερινά περίπου 40 km εκτός πόλης, δεν 'ζητάω πολλά' από τα ελαστικά και το αυτοκίνητο.
Σκέφτομαι να βάλω Dunlop SP Sport FastResponse ; αξίζουν τα λεφτά τους ;Τσεκαρε αυτο το ποστ μου, εχει links για αλλα ποστ που λενε 2-3 πραγματα για ελαστικο της διαστασης σου!
viewtopic.php?f=6&t=35915&p=2497856#p2497887
-
help ...
Σκέφτομαι να βάλω Dunlop SP Sport FastResponse ; αξίζουν τα λεφτά τους ;Μην ξαναβάλεις Michelin Energy/Energy Saver.
Είμαι απολύτως ικανοποιημένος με τα Continental Premium Contact 2, βγήκαν τώρα τα 5, τα έβαλα προχθές, ήσυχα, άνετα, καλό κράτημα, αν δεν ξεραίνονται σχετικά γρήγορα (όπως άντεξαν τα '2', σε αντίθεση με τα Michelin που γίνονταν πέτρα κι ήθελαν στα 3 χρόνια πέταμα, ανεξαρτήτως φθοράς), τότε αξίζουν τα λεφτά τους.
Για καθημερινή, 'κανονική' χρήση.Dunlop φόραγε το αυτοκίνητο όταν αγοράστηκε. ΟΚ, έκαναν τη δουλειά τους, αλλά στην τριετία είχαν φύγει.
Θα ταλαιπωρηθεί λίγο το λάστιχο το καλοκαίρι.
Αν όμως έχεις κανένα ταξίδι σε στροφές, κατηφόρες κλπ (διακοπές στην επαρχία), στη θέση σου δεν θα το διακινδύνευα. Γι' αυτό άλλαξα τα conti 2 με καινούρια (στην τετραετία) τώρα αντί το Σεπτέμβρη, γιατί έχω διαδρομές και δεν το ρισκάρω. -
επρεπε να τα ειχες αλλαξει το Σεπτεμβρη του '10 και οχι του '12......
ποσο αργα οδηγεις και δεν εχεις καταλαβει οτι δεν εχεις λαστιχα και ειναι επικυνδινα;;;; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάω χθες για λάστιχα, ζητάω τα ίδια (Continental Premium Contact 2) που μου βγήκαν πολύ καλά.
Μου λέει ο λαστιχάς 'Θα σου βάλω ολόφρεσκο μοντέλο, ακόμα καλύτερο, τα Premium Contact...5'. Τα παράγγειλα, ίδια λεφτά.Είναι καλά αυτά, όντως καλύτερα από τα 2;
Χαου Ματς; Γιατί από Σεπτέμβρη τα saver θα τα σουτάρω, και μάλλον για αυτά προσανατολίζομαι . 205/55/16 δε φορας και εσυ;
-
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Πάω χθες για λάστιχα, ζητάω τα ίδια (Continental Premium Contact 2) που μου βγήκαν πολύ καλά.
Μου λέει ο λαστιχάς 'Θα σου βάλω ολόφρεσκο μοντέλο, ακόμα καλύτερο, τα Premium Contact...5'. Τα παράγγειλα, ίδια λεφτά.Είναι καλά αυτά, όντως καλύτερα από τα 2;
Χαου Ματς; Γιατί από Σεπτέμβρη τα saver θα τα σουτάρω, και μάλλον για αυτά προσανατολίζομαι . 205/55/16 δε φορας και εσυ;
355 € με την τοποθέτηση, τελική τιμή. Με μια έκπτωση μου είπε. Δεν ξέρω αν είναι στάνταρ ή ειδική τιμή, γενικά κάπου εκεί πρέπει να παίζουν.
Ναι, σ' αυτή τη διάσταση. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
ΟΚ thanks.
Και γω για μετα το καλοκαιρι ελεγα, να βγουν και οι διακοπες.Μη πείς μετά οτι γλυστράνε.........
-
help ...
Σκέφτομαι να βάλω Dunlop SP Sport FastResponse ; αξίζουν τα λεφτά τους ;Βάλε πάλι τα Michelin........είναι η 'σημαία' της εταιρείας....
-
είναι από τα premium contact5 .... έχουμε αντίστοιχα στοιχεία από Pilorsport3 ?
το ψαχνω και εγω πολυ το θεμα με το θορυβο κυλισης αλλα δεν εχω βγαλει ακρη
απο αναζητησηεις εδω μεσα εχω βρει οτι τα contiental ενδεχομενως ειναι σχετικα ησυχα
σε ξενα σιτε με συγκριτικα εχουνε κατι αποτελεσματα τρελλα πχ τα Kormoran να ειναι πιο ησυχα απο ολα (225/55/17) , πχ tyretest.com -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
355 € με την τοποθέτηση, τελική τιμή. Με μια έκπτωση μου είπε. Δεν ξέρω αν είναι στάνταρ ή ειδική τιμή, γενικά κάπου εκεί πρέπει να παίζουν.
Ναι, σ' αυτή τη διάσταση.Danke Όταν έρθει η ώρα θα δεχτείς pm
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]