-
Δεν είχε 5άρια για το Αβένσις Ποπ;
-
ειχε μονο με Η δεικτη.
-
Το Αβένσις έχεις πάνω από 210 τελική;
ΥΓ: Δες και το κινητό σου τώρα που σε θέλω κάτι.
-
δεν παιζει ρολο η τελικη...
-
Σημερα εβαλα τα RE 002. Παραγωγη, Οκτωβριος του 2011. Τιμη 290€ + 20€ για μια ευθυγραμμιση.
Μετα απο μερικες μερες, να στρωθουν πρωτα, θα γραψω εντυπωσεις.
-
nikospappas, τι διασταση;
-
195/60/15
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Οι γνώστες του φόρουμ τι λάστιχα έχουν να μου προτείνουν για Audi TTS;
Αυτή την στιγμή φοράει τα μαμά λάστιχα της Continental 255/35 ZR19 96Y τα οποία όμως σχετικά σύντομα θα χρειαστούν αλλαγή.
Κάνω περίπου 10-15.000 χλμ το χρόνο, τα περισσότερα εκ των οποίων σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.
Μέχρι στιγμής, απο τις πληροφορίες που έχω συλλέξει, κλίνω προς τα PZero της Pirelli.
Έχετε να μου αντιπροτείνετε κάποια άλλα και αν ναι γιατι; Ευχαριστώ
TTS δεν έχω, αλλά φοράω τα PZERO.
Είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ λάστιχο!! Πάρα πολύ καλό. Άνετο, ήσυχο, ζεσταίνεται γρήγορα και κρατάει πολύ καλύτερα από το RE050A και πιστεύω κι από το conti που έχεις.
Απλά κάνε τη προσευχή σου να έχει η Pirelli στοκ γιατί τα δικά μου τα περίμενα από τον Νοέμβρη, τα πίσω ήρθαν λάθος κι ακόμα περιμένω να μου στείλουν τα σωστά. Έχουμε Ιούνιο.
Το μόνο αρνητικό που έχω παρατηρήσει στο λάστιχο είναι ότι όταν είναι κρύα έχουν λίγο tramlining το οποίο στην αρχή ήταν χειρότερο. Όταν τα λάστιχα έστρωσαν και πάτησαν, μειώθηκε κατά 60% και τώρα όταν ζεσταίνονται μειώνεται στο 80%-90%. Το φαινόμενο παρουσιάζεται μόνο στις χαμηλές ταχύτητες, μέχρι 80-90κμ/ω.
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Κάποια πράγματα όπως αυτο με τις καθυστερήσεις δεν το γνώριζα και θα χρειαστεί να το ψάξω. Να' σαι καλά
-
Ο χρήστης greeneyes έγραψε:
Αυτή την στιγμή φοράει τα μαμά λάστιχα της Continental 255/35 ZR19 96Y τα οποία όμως σχετικά σύντομα θα χρειαστούν αλλαγή.
Κάνω περίπου 10-15.000 χλμ το χρόνο, τα περισσότερα εκ των οποίων σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.
Μέχρι στιγμής, απο τις πληροφορίες που έχω συλλέξει, κλίνω προς τα PZero της Pirelli.
TTS δεν έχω, αλλά φοράω τα PZERO.
Είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ λάστιχο!! Πάρα πολύ καλό. Άνετο, ήσυχο, ζεσταίνεται γρήγορα και κρατάει πολύ καλύτερα από το RE050A και πιστεύω κι από το conti που έχεις.
Απλά κάνε τη προσευχή σου να έχει η Pirelli στοκ γιατί τα δικά μου τα περίμενα από τον Νοέμβρη, τα πίσω ήρθαν λάθος κι ακόμα περιμένω να μου στείλουν τα σωστά. Έχουμε Ιούνιο.
Το μόνο αρνητικό που έχω παρατηρήσει στο λάστιχο είναι ότι όταν είναι κρύα έχουν λίγο tramlining το οποίο στην αρχή ήταν χειρότερο. Όταν τα λάστιχα έστρωσαν και πάτησαν, μειώθηκε κατά 60% και τώρα όταν ζεσταίνονται μειώνεται στο 80%-90%. Το φαινόμενο παρουσιάζεται μόνο στις χαμηλές ταχύτητες, μέχρι 80-90κμ/ω.
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Κάποια πράγματα όπως αυτο με τις καθυστερήσεις δεν το γνώριζα και θα χρειαστεί να το ψάξω. Να' σαι καλά
Απλά σιγουρέψου ότι έχουν στοκ.
Τα δικά μου δεν υπήρχαν γιατί ήταν runflat. Συμβατικά όμως μπορεί να έχουν.
-
Οι γνώστες του φόρουμ τι λάστιχα έχουν να μου προτείνουν για Audi TTS;Αυτή την στιγμή φοράει τα μαμά λάστιχα της Continental 255/35 ZR19 96Y τα οποία όμως σχετικά σύντομα θα χρειαστούν αλλαγή.
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με Continental SportContact 5P.
Κάνουν χαζογλιστρήματα μέσα στην πόλη όταν είναι κρύα αλλά όταν ζεσταθούν είναι τρομερά. Στη βροχή επίσης τρομερά ακόμα και κρύα. Σχετικά αυξημένος θόρυβος πάντως.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με Continental SportContact 5P.
Κάνουν χαζογλιστρήματα μέσα στην πόλη όταν είναι κρύα αλλά όταν ζεσταθούν είναι τρομερά. Στη βροχή επίσης τρομερά ακόμα και κρύα. Σχετικά αυξημένος θόρυβος πάντως.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση Μενέλαε. Googlαρα τα 5P για να βρώ και άλλες πληροφορίες όπως τιμές κλπ και όντως παντού αναφέρονται ως ελαστικά με εκπληκτικές επιδόσεις τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο δρόμο.
Έπεσα τυχαία και πάνω σε ένα ωραίο site με συγκριτικά, βαθμολογίες κλπ για ελαστικά που τα έχει ως κορυφαία.
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Conti ... ct-5-P.htm
Και εκεί που λέω οκ τα λάστιχα σπέρνουν μάλλον βρήκαμε τι θα πάρουμε, πέφτω πάνω σε αυτά:
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goody ... tric-2.htm
Και τώρα έχω μπεί πάλι σε σκέψεις. Τα Continental υπερέχουν ελαφρώς στο κράτημα (και στο στεγνό και στο βρεγμένο) αλλα τα GoodYear υπερέχουν ξεκάθαρα σε φθορά, άνεση και οικονομία καυσίμου. Βαθμολογούνται στην γενική ως λίγο καλύτερα αλλα είναι επίσης και λίγο ακριβότερα.
Το καλό είναι πως έχω λίγους μήνες ακόμα μέχρι να χρειαστεί να αλλάξω και δεν με πιέζει ο χρόνος. Μέχρι τότε βλέπουμε.
-
Δεν είναι πανάκεια το tyrereviews......μιλάμε για UK κλίμα κλπ.....
-
Για το ΜΡ2 θα έλεγα να μείνει σε στάνταρ για το μοντέλο του διάσταση. Επειδή είναι κεντρομήχανο το σωστό ζύγισμα έχει μεγάλη σημασία και λόγω μειωμένης ροπής αδράνειας οποιαδήποτε παρέκκλιση όχι σοβαρά μελετημένη μπορεί να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις.
Αν στα στάνταρ είναι τα 195/50-15 τόσο το καλύτερο. Για τη δουλειά που θέλει αυτό το μέγεθος θα τον βολέψει άριστα. Αρκετά χαμηλό για να μην μαγουλιάζει οπότε να έχει σταθερότητα στη συμπεριφορά στο όριο αλλά όχι υπερβολικά απόλυτο που χαλάει τη διασκέδαση. Και φτηνό και πολλά μοντέλα. Αν πρέπει να βάλει και ζάντα να βάλει είτε την μαμίσια ή να βρει κάποια ελαφριά. -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Δεν είναι πανάκια το tyrereviews......μιλάμε για UK κλίμα κλπ.....Προφανώς και δεν είναι πανάκεια ούτε αυτό ούτε οποιοδήποτε άλλο σχετικό site.
Οι βαθμολογίες που δίνει όμως στα ελαστικά προέρχονται απο reviews περιοδικών αυτοκίνησης ή εκπομπών ανα τον κόσμο όπως απο Γερμανία, Ιαπωνία, Αγγλία, Ιταλία κλπ.
Οπότε τα συγκεκριμένα review μάλλον αποτελούν μια καλή ένδειξη για το αν κάποια ελαστικά είναι καλά ή όχι.
Προσωπικά ψάχνω πάντοτε να βρώ την προσωπική εμπειρία που θα μου μεταφέρει κάποιος. Αν αυτή δε ταιριάζει και με τις πληροφορίες που βρίσκω στο ίντερνετ, όπως σε αυτή την περίπτωση, τότε είμαστε οκ -
Ερώτηση κερδίζει κανείς κάτι βάζοντας μοντέλα ειδικών προδιαγραφών λχ όπως τα N certified για Πόρσε σε αντίστοιχης ιποδύναμης αμάξι λαικότερου κατασκευαστή λχ 350Ζ σε σχέση με απλά ZR ??
-
Δεν είναι πανάκεια το tyrereviews......μιλάμε για UK κλίμα κλπ.....
Προφανώς και δεν είναι πανάκεια ούτε αυτό ούτε οποιοδήποτε άλλο σχετικό site.
Οι βαθμολογίες που δίνει όμως στα ελαστικά προέρχονται απο reviews περιοδικών αυτοκίνησης ή εκπομπών ανα τον κόσμο όπως απο Γερμανία, Ιαπωνία, Αγγλία, Ιταλία κλπ.
Οπότε τα συγκεκριμένα review μάλλον αποτελούν μια καλή ένδειξη για το αν κάποια ελαστικά είναι καλά ή όχι.
Προσωπικά ψάχνω πάντοτε να βρώ την προσωπική εμπειρία που θα μου μεταφέρει κάποιος. Αν αυτή δε ταιριάζει και με τις πληροφορίες που βρίσκω στο ίντερνετ, όπως σε αυτή την περίπτωση, τότε είμαστε οκΆν σκέφτεσαι έτσι(που προφανώς το κάνεις),είσαι ωραίος......
ΥΓ.Και τα δύο που προανέφερες είναι καλά ελαστικά!Το καθένα με τις ιδιαιτερότητές του......Δοκιμάζεις και κρίνεις!! -
Continental SportContact κι από μένα, μου σώσανε τη ζωή τουλάχιστο μία φορά και τα εμπιστεύομαι τυφλά.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
-
Ευχαριστω πολυ onyx. θα ακολουθησω τη συμβουλη σου για 195/50/15 στο ΜR2.
οσον αφορα τα λαστιχα, μαλλον παω για Τ η Η? Σαν πιθανες επιλογες βλεπω Avon ZV3, Hankook K115, Dunlop SP Fast, Conti PC2, Exalto2, χωρις να αποκλειω κατι αλλο. Τι λετε?
-
Ο χρήστης Aroulis έγραψε:
Ευχαριστω πολυ onyx. θα ακολουθησω τη συμβουλη σου για 195/50/15 στο ΜR2.οσον αφορα τα λαστιχα, μαλλον παω για Τ η Η? Σαν πιθανες επιλογες βλεπω Avon ZV3, Hankook K115, Dunlop SP Fast, Conti PC2, Exalto2, χωρις να αποκλειω κατι αλλο. Τι λετε?
σε MR2 δε θα εβαζα κανενα απο αυτα
-
ουτε εγω....
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]