-
Ρώτησα σήμερα για 175-65-13.
Savva 230€
Fulda 270€
Continental 300€Με ενδιαφέρει ναι είναι μαλακό, πεζοδρόμια ανεβαίνω σπάνια, και δεν με νοιάζει αν φθαρεί γρήγορα το πέλμα.
-
Fulda ... εξαιρετικά προοδευτικό.... για τη διάσταση αυτή μία χαρά... Για Tipo είναι τα ελαστικά;
-
Αν πας σε 175/70/13 που είσαι στο όριο του 3% διαφορά τα eco contact τα έβρισκα € 230 αλλά έβαλα Uniroyal Rain expert στα 200 κυρίως γιατί δεν ήθελα οικολογικό διάβαζα παντού ότι πονάνε στο φρενάρισμα . Τελικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος, πολύ καλό άνετο και μαλακό και αθόρυβο. Πιστεύω είναι αυτό που ψάχνεις
-
Σε στάρλετ θα μπουν.
Στο 70άρι προφίλ, υπάρχουν περισσότερες/φθηνότερες λύσεις;
Θα τον ξαναρωτήσω.. -
το 175/70/13 είναι πολύ φθηνή και κλασική διάσταση. Όσον αφορά τις επιλογές το 13' σε δεσμεύει. Οι περισσότερες εταιρείες βγάζουν απλά δεν έχουν πολλές επιλογές σε διαφορετικά μοντέλα. Πχ σπορ λάστιχο σε 13' από όσο ξέρω δεν θα βρεις αλλά όπως είπες μάλλον δεν σε ενδιαφέρει οπότε
-
Δυστυχώς ότι βρεις σε 13' θα το έχεις 10 χρόνια και το πέλμα θα παραμένει το ίδιο.
Τίμια λάστιχα αλλά με την άσφαλτο που έχουμε θα πρέπει να προσέχεις πολύ.
Είναι πάντως πολύ φθηνά γι αυτό μη πάρεις 'δεύτερες' μάρκες.
Δεν αξίζει. -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Ρώτησα σήμερα για 175-65-13.
Savva 230€
Fulda 270€
Continental 300€Με ενδιαφέρει ναι είναι μαλακό, πεζοδρόμια ανεβαίνω σπάνια, και δεν με νοιάζει αν φθαρεί γρήγορα το πέλμα.
Kleber απο μενα,ανωτερο απτα δυο πρωτα ,μαλακια γομα ,πολυ καλο στην βροχη .
E oxι και 300 γιουρο στους γερμαναραδες . -
κοιταξες καθολου camskill ??
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
κοιταξες καθολου camskill ??Να στηριξει με λιγα λογια την βρετανικη αγορα.
- η πολυ μικρη αποκλιση στην τιμη .
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
κοιταξες καθολου camskill ??
Να στηριξει με λιγα λογια την βρετανικη αγορα.
- η πολυ μικρη αποκλιση στην τιμη .
παγκοσμιοποίηση δεν θέλαμε ?
-
Σε 175/65/14 Astra F 1080kg και 165/65/13 Fiesta 1020kg τα EcoContact βγήκαν χαζά εντελώς από την αρχή. Χαζογλιστρήματα παντού! Πλέον στα 2 χρόνια είναι κυριολεκτικά για πέταμα (που και που χαμηλώνω πιέσεις, τώρα πάνω στην διετία και κάνω καμιά 100αριά χλμ ζορισμένα μπας και βγει λίγο καλό πέλμα αλλά μάταια). Βέβαια και οι 2 τετράδες βγήκαν στραβά, τοποθετημένα στον ίδιο αλλά με 1χρόνο διαφορά (Τζεμπετζής πριν τη γέφυρα στο Σταυρό Αγ.Παρασκευής).
Στο Astra βελτιώθηκε η κατάσταση με ζυγοστάθμιση πάνω στο αμάξι αλλά το ένα λάστιχο ήταν τόσο στραβό που φαινόταν και με το μάτι το οβάλ που έκανε όταν το γύριζε το μηχανάκι που κάνει τη ζυγοστάθμιση πάνω στο αμάξι!! Στο Fiesta λυπήθηκα να δώσω άλλα 70 ευρώ για ζυγοσταθμίσεις και πλέον τα πετώ όλα.
-
Ο χρήστης etsii έγραψε:
Στο Fiesta λυπήθηκα να δώσω άλλα 70 ευρώ για ζυγοσταθμίσεις και πλέον τα πετώ όλα. -
Ο χρήστης etsii έγραψε:
Σε 175/65/14 Astra F 1080kg και 165/65/13 Fiesta 1020kg τα EcoContact βγήκαν χαζά εντελώς από την αρχή. Χαζογλιστρήματα παντού! Πλέον στα 2 χρόνια είναι κυριολεκτικά για πέταμα (που και που χαμηλώνω πιέσεις, τώρα πάνω στην διετία και κάνω καμιά 100αριά χλμ ζορισμένα μπας και βγει λίγο καλό πέλμα αλλά μάταια). Βέβαια και οι 2 τετράδες βγήκαν στραβά, τοποθετημένα στον ίδιο αλλά με 1χρόνο διαφορά (Τζεμπετζής πριν τη γέφυρα στο Σταυρό Αγ.Παρασκευής).Στο Astra βελτιώθηκε η κατάσταση με ζυγοστάθμιση πάνω στο αμάξι αλλά το ένα λάστιχο ήταν τόσο στραβό που φαινόταν και με το μάτι το οβάλ που έκανε όταν το γύριζε το μηχανάκι που κάνει τη ζυγοστάθμιση πάνω στο αμάξι!! Στο Fiesta λυπήθηκα να δώσω άλλα 70 ευρώ για ζυγοσταθμίσεις και πλέον τα πετώ όλα.
Θες να πεις οτι ηταν ελλατωματικα εξ αρχης;
Τοτε γιατι δεν ζητησες αντικατασταση; -
Στο ποστ είναι λάθος η διαφορά τοποθέτησης. Ήταν ένα μήνα και όχι ένα χρόνο!! Ε ναι μου πήρε καιρό να καταλάβω πως το τρέμουλο μετά τα 80 περίπου ήταν από τα λάστιχα...
Προφανώς η αντικατάσταση δεν έγινε δεκτή. Μου έκανε ''δώρο'' από μια ζυγοστάθμιση για το κάθε αμάξι. Τα 70 τα έδωσα μετέπειτα σε 3 διαφορετικά λαστιχάδικα για να πεισθώ τελικά περί στραβομάρας!
Ναι ήταν από την αρχή στραβά.
-
τελικά τα kumho που έβαλα είναι αρκετά καλά λάστιχα κ έχουν πολύ καλό φρενάρισμα. τα είχα βάλει αρκετά διστακτικά, ενώ κάποιοι φίλοι από εδώ μου είχαν πει πως είναι καλά.
κ έχουν πολύ πλάκα γιατί σφυρίζουν όταν φθάνουν στο όριο της πρόσφυσης, ακόμα κ χωρίς ουσιαστικά να γλυστράς. αφήνεις γκάζι στη στροφή, σταματάν να σφυρίζουν τα μπροστά, ξεκινάει καποιο από τα πισω κτλ κτλ
Έτσι βρίσκεις ακριβώς τα όρια πρόσφυσης του αυτοκινήτου
βέβαια, όταν αρχίζουν να γλυστράνε πραγματικά κάνουν ΠΟΛΥ θορυβο. ακόμα κ στο όριο της πρόσφυσης όμως που δεν κάνουν πολύ θόρυβο, κάνουν τον συνοδηγό να αγχώνεται κ κουράζουν λίγο σε επαρχιακό δρόμο -
παιδες εκτιμω οτι εχει πεσει ΠΟΛΥ ΣΑΒΟΥΡΑ στην αγορα
ειμαι και εγω παθων αλλα ευτυχως ο δικος μου δεχτηκε αντικατασταση πληρωνοντας την διαφορα -
Ο ''δικός μου'' παρόλο που ''ήμουν'' 11 χρόνια πελάτης με 2 αυτοκίνητα δικά μου και 2 αυτοκίνητα φίλων για αλλαγές ελαστικών, ευθυγραμμίσεις και αλλαγές αμορτισέρ ούτε καν το συζητούσε!!!
-
Έχω αρχίσει να φοβάμαι να φρενάρω μήπως και μπλοκάρουν οι τροχοί (που το κάνουν ούτως ή άλλως εύκολα - καταραμένα τα φρένα των Τίπο-Τέμπρα). Τα λάστιχα διανύουν το δεύτερο χρόνο τους κι έχουν περίπου 20000 χλμ. Να φέρω τα πίσω εμπρός και τούμπαλιν ή θα φοβάμαι μετά μην υπερστρέψει το αυτοκίνητο;
-
Αν δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην φθορα,καντο.
Επρεπε να το ειχες κανει πριν 5.000 χλμ . -
Ο χρήστης etsii έγραψε:
Στο ποστ είναι λάθος η διαφορά τοποθέτησης. Ήταν ένα μήνα και όχι ένα χρόνο!! Ε ναι μου πήρε καιρό να καταλάβω πως το τρέμουλο μετά τα 80 περίπου ήταν από τα λάστιχα...Προφανώς η αντικατάσταση δεν έγινε δεκτή. Μου έκανε ''δώρο'' από μια ζυγοστάθμιση για το κάθε αμάξι. Τα 70 τα έδωσα μετέπειτα σε 3 διαφορετικά λαστιχάδικα για να πεισθώ τελικά περί στραβομάρας!
Ναι ήταν από την αρχή στραβά.
Σε τετοιες περιπτωσεις,βαζεις 4 αλλα μεταχειρισμενα,ζυγοσταθμισμενα και δοκιμαζεις να σιγουρευτεις αν φταινε τα λαστιχα ή κατι αλλο.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]