-
Σε τι αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Τέλος στην αναζήτηση ελαστικών για το δικό μου αμάξι σήμερα, σε 225/45/17......από φίλο παρήγγειλα (χονδρικώς και με μεγάλη έκπτωση) μια 4άδα Pirelli P-Zero Nero σε 225/45ΖR17 94W με κόστος 299,99€....
ΥΓ: Μου φαίνεται πως θα αρχίσω το εμπόριο με Ελλάδα.....πόσο είπαμε κοστίζουν στη διάσταση αυτή Ελλάδα?
Καλησπέρα,
Παραλαβή των Pirelli P-Zero Nero σήμερα, ημ/νία παραγωγής 12/09 και μου φάνηκαν πολύ ωραία, ειδικά το πέλμα έχει πολλά και βαθιά αυλάκια......το δε γεγονός πως δεν είναι RunFlat - σε αντίθεση με τα υπάρχοντα Dunlop SP Sport 01 που είναι - πιστεύω να λειτουργήσει θετικά.....
Φωτό
-
Καλησπέρα,
Τέλος στην αναζήτηση ελαστικών για το δικό μου αμάξι σήμερα, σε 225/45/17......από φίλο παρήγγειλα (χονδρικώς και με μεγάλη έκπτωση) μια 4άδα Pirelli P-Zero Nero σε 225/45ΖR17 94W με κόστος 299,99€....
ΥΓ: Μου φαίνεται πως θα αρχίσω το εμπόριο με Ελλάδα.....πόσο είπαμε κοστίζουν στη διάσταση αυτή Ελλάδα?
Καλησπέρα,
Παραλαβή των Pirelli P-Zero Nero σήμερα, ημ/νία παραγωγής 12/09 και μου φάνηκαν πολύ ωραία, ειδικά το πέλμα έχει πολλά και βαθιά αυλάκια......το δε γεγονός πως δεν είναι RunFlat - σε αντίθεση με τα υπάρχοντα Dunlop SP Sport 01 που είναι - πιστεύω να λειτουργήσει θετικά.....
[/url]Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχεις γίνει ban ακόμα!
Λάστιχα/κατανάλωση κλπ. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
....Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχεις γίνει ban ακόμα!
Λάστιχα/κατανάλωση κλπ. -
Κιτάκι επισκευής να αγοράσεις για να μην έχεις καμιά δυσάρεστη έκπληξη
Στο ανέβασμα είδα 5 αυτοκίνητα σταματημένα με λάστιχο -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στο ανέβασμα είδα 5 αυτοκίνητα σταματημένα με λάστιχοΔεν έχεις κι άδικο.....αν και τελευταία φορά που έπαθα ήταν το .....1994...αλλά ποτέ δεν ξέρεις....
Καμιά πρόταση για κιτ??
-
Στο ανέβασμα είδα 5 αυτοκίνητα σταματημένα με λάστιχοΔεν έχεις κι άδικο.....αν και τελευταία φορά που έπαθα ήταν το .....1994...αλλά ποτέ δεν ξέρεις....
Καμιά πρόταση για κιτ??
Αυτό για παράδειγμα
http://www.care4car.com/productdisplay/productid/231/Continental_Compressor_and_Tyre_Sealant_Kit.html -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καμιά πρόταση για κιτ??
Αυτό για παράδειγμα
http://www.care4car.com/productdisplay/productid/231/Continental_Compressor_and_Tyre_Sealant_Kit.html60 λίρες ε?
Και γιατί όχι αυτό με 27 λίρες??
-
Επειδή το στέλνουν μόνο στην Αγγλία;
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Επειδή το στέλνουν μόνο στην Αγγλία;Έχω και P.O Αγγλίας
Αλλά το ερώτημα ήταν κυρίως για το κόστος.......πολλά έχει κι εδώ
-
Εμένα το μξ που δεν έχει ρεζέρβα ( ), έχει κιτ επιδιόρθωσης αλλά επειδή φοβάμαι μπας και λέω να πάρω ένα μπουκαλάκι από αυτό το υγρό καβάτζα. Πωλείται χωριστά? Αν το χρησιμοποιήσω μπορώ να μπαλώσω/χρησιμοποιήσω το λάστιχο αυτό μετά???
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ναι, πήρε μπροστά μου τηλέφωνο για την παραγγελία και του είπαν ότι χρειάζονται περίπου ένα επταήμερο για να έρθουν.Τί έγινε ρε σεις τόσο μεγάλη έλλειψη έχουν τα Exalto σε 205/55/16; Αυτά θα βάλω και εγώ αλλά το καθυστερώ κανά 20ήμερο
-
Από ότι φαίνεται ναι. Εγώ βρήκα μια τετράδα και την έχω κρατημένη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε τι αυτοκίνητο;Corolla του 2000. Έβαλα τελικά τα brigdestone στις αντίστοιχες διαστάσεις με 250ε και τέλειωσε η υπόθεση. Κρατάνε πολύ καλά με μία γρήγορη βόλτα που πήγα (και γύρισα πριν λίγο) Αν είχα και σόβαρες αναρτήσεις (λόγω χιλιομέτρων, που θα βάλω τον επόμενο μήνα) θα είχα καλύτερη εικόνα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εμένα το μξ που δεν έχει ρεζέρβα ( ), έχει κιτ επιδιόρθωσης αλλά επειδή φοβάμαι μπας και λέω να πάρω ένα μπουκαλάκι από αυτό το υγρό καβάτζα. Πωλείται χωριστά? Αν το χρησιμοποιήσω μπορώ να μπαλώσω/χρησιμοποιήσω το λάστιχο αυτό μετά???Το υγρό αυτό δέν έχει καμία διαφορά απο το Fast για μηχανάκια που πουλάνε σε σπρέυ. Στην αντιπροσωπεία σίγουρα υπάρχουν ανταλακτικά μπουκάλια αλλά άν για κάποιο λόγο δέν μπορείς να βρείς απλά παίρνεις 2-3 μπουκάλια Fast και πιθανόν να σου έρθει και πιό φτηνά.
Αυτό το υγρό μπορεί να κλείσει μόνο τρύπες απο καρφιά μέχρι ένα μέγεθος. Αν το καρφί είναι πολύ μεγάλο ή το λάστιχο έχει σκίσιμο τότε το υγρό θα βγαίνει όπως είναι απο την τρύπα πρίν προλάβει να στερεοποιηθεί.
Αν το υγρό πιάσει πάντως, μετά το λάστιχο ανοίγεται στο βουλκανιζατέρ, πλένεται εσωτερικα να φύγει το υγρό και μπορεί να επισκευαστεί.
-
Ξέρετε αν σε μια ζάντα 15 x 7 μπορεί να μπει ελαστικό 175/60/15;
-
Είναι πολύ φαρδιά θα έλεγα...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εμένα το μξ που δεν έχει ρεζέρβα ( ), έχει κιτ επιδιόρθωσης αλλά επειδή φοβάμαι μπας και λέω να πάρω ένα μπουκαλάκι από αυτό το υγρό καβάτζα. Πωλείται χωριστά? Αν το χρησιμοποιήσω μπορώ να μπαλώσω/χρησιμοποιήσω το λάστιχο αυτό μετά???
Το υγρό αυτό δέν έχει καμία διαφορά απο το Fast για μηχανάκια που πουλάνε σε σπρέυ. Στην αντιπροσωπεία σίγουρα υπάρχουν ανταλακτικά μπουκάλια αλλά άν για κάποιο λόγο δέν μπορείς να βρείς απλά παίρνεις 2-3 μπουκάλια Fast και πιθανόν να σου έρθει και πιό φτηνά.
Αυτό το υγρό μπορεί να κλείσει μόνο τρύπες απο καρφιά μέχρι ένα μέγεθος. Αν το καρφί είναι πολύ μεγάλο ή το λάστιχο έχει σκίσιμο τότε το υγρό θα βγαίνει όπως είναι απο την τρύπα πρίν προλάβει να στερεοποιηθεί.
Αν το υγρό πιάσει πάντως, μετά το λάστιχο ανοίγεται στο βουλκανιζατέρ, πλένεται εσωτερικα να φύγει το υγρό και μπορεί να επισκευαστεί.
thanks για τις πληροφορίες, ειδικά το τελευταίο!. Πρέπει να βρω να πάρω ένα σετάκι πάντως. Γνωρίζουμε που πωλούνται? (να ψάχνω εβαυ? )
-
Έτσι για την ιστορία. Τα fast κάνουν 5ε το μεγάλο και κάπου στα 3 το μικρό (για 2 και 1 δόσεις αντίστοιχα για ελαστικά 2τροχων).
-
Ο χρήστης Dardo έγραψε:
Ξέρετε αν σε μια ζάντα 15 x 7 μπορεί να μπει ελαστικό 175/60/15;Πολύ φαρδιά ζάντα, πολύ στενό λάστιχο...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]