-
Σε διαστάσεις 235/35/19 91Υ, τις μαμίσιες μου δηλαδή, έκανα την παρασπονδία και χτύπησα (δυο φορές μάλιστα, δυο 4άδες) τα παρακάτω...
P Zero Corsa Direzionale... Λέω παρασπονδία, γιατί έχουν κωδικό Κ1 και είναι μπροστινά φεραρίσια... Εντούτοις, οι διαστάσεις τους είναι οι μόνες ακριβώς όμοιες με τις δικές μου αριθμητικά.Η πράξη έδειξε ότι είναι ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ά σε στεγνό και βρεγμένο. Πολλά σάιτς μεταπρατών τα αναφέρουν ως σέμι. Η μάνα τους όμως, η Πιρέλι, κι αυτό μετράει, τα δίνει ούλτρα χάι περφόρμανς...
Τα μειονεκτήματά τους είναι ότι είναι δυσεύρετα σχετικά, ακριβά - 1.250 γιούρια στις διαστάσεις μου - και με περιορισμένη διάρκεια ζωής, πράμα λογικό με treadwear 60. Α, κάνουν κι έναν κάποιο βόμβο - όχι πολύν πάντως.
Η πρώτη μου 4άδα με έβγαλε για 8.000 βολτίσια χλμ. (θα μπορούσε να φτάσει και 10.000 χλμ. - ίσως να βιάστηκα), με ένα μεγαρίσιο track day.
η δεύτερη 4άδα μου έχει 1.000 χλμ. βολτίσια, 3 track days και φυλάσσεται εκτός αυτ/του τώρα. Θα με βγάλει, υπολογίζω, για 2 track days ακόμα.
Όταν λέμε βολτίσια χλμ., εννοούμε και 'κυνήγι' φυσικά...
Είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε πρόσφυση από ultra high performance ελαστικό...
-
Θα έλεγα ότι και σε εμφάνιση μοιάζει ενδιάμεσο μεταξύ UHP και σέμι.
Με τόσο μικρό treadwear θα έπρεπε να είναι σπέσιαλ αλλιώς πολλά τα χαμένα λεφτά.... -
Εντύπωση μου έκανε περισσότερο η συμπεριφορά τους στο βρεγμένο... Καλά, το στεγνό το περίμενα, αλλά το βρεγμένο ήταν εκπληξούλα...
-
H McLaren πάντως που τα βάζει ως εξτρά στην MP4-12C τα αναφέρει ως semi. Με treadwear 60 νομίζω ότι είναι ημισλικ όντως, αλλά με χάραξη και για βροχή.
-
Η Πιρελο-μάδερ δίνει ως σέμι (νομότυπα φυσικά) τα P Zero Trofeo R. Πάλι με Treadwear 60. Προφανώς άλλη σύνθεση γόμας, πιο ενισχυμένο σκελετό και επιθετικότερη χάραξη για στεγνό.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αυτή την διάσταση φοράω σε Conti Sport Contanct 2 και είναι σουπερ.Thano τι dot εχουν τα λαστιχα σου?
Τα ιδια φοραω αλλα ειναι στα τελειωματα...35000χλμ και πριν 10 μερες εκανα τελευταια αλλαγη μπρος-πισω με εμφανη αλλαγη στην εκκινηση. Δεν πολυαναβει το tcs πλεον -
Ο χρήστης Lowbaper έγραψε:
Αυτή την διάσταση φοράω σε Conti Sport Contanct 2 και είναι σουπερ.
Thano τι dot εχουν τα λαστιχα σου?
Τα ιδια φοραω αλλα ειναι στα τελειωματα...35000χλμ και πριν 10 μερες εκανα τελευταια αλλαγη μπρος-πισω με εμφανη αλλαγη στην εκκινηση. Δεν πολυαναβει το tcs πλεονΕ4 91V κατασκευή 48η του 11.
Τα ίδια φοραγε και όταν το πήρα αλλα σε 225 και παρόλο που είχαν γίνει κομμάτια κραταγαν ωραία!
Εντάξει, μπορει να παίζει ρόλο και το στήσιμο του αυτοκινήτου.
Βέβαια αυτο που μου έχει λείψει απο τα παλιά λάστιχα, είναι τα χαζοπεταμα του κωλου, ήταν σαν να είχα 50 άλογα παραπάνω -
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Δεν ξέρω ποσο έχεις βρει τα Hankook αλλά τα Conti τα έβαλα 8/2/12 (πριν 2 μηνες δλδ) στα 370 ευρώ.
Αν έχεις κανένα γνωστό, σίγουρα θα σου κάνει καλύτερη τιμή. Α! είτε sport είτε premium εχουν την ίδια τιμή.Αλλά πέρα απο την τιμή είναι πολύ καλά λάστιχα και στο στεγνό και στο βρεγμένο
Hankook K115 330, Toyo T1R 350, Conti Sport Contact2 όπως είπες 370. Όπου έψαξα, αυτές τις τιμές άκουσα.
το ΗΑΝΚΟΟΚ και οχι μονο λογο τιμης.......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν ξέρω ποσο έχεις βρει τα Hankook αλλά τα Conti τα έβαλα 8/2/12 (πριν 2 μηνες δλδ) στα 370 ευρώ.
Αν έχεις κανένα γνωστό, σίγουρα θα σου κάνει καλύτερη τιμή. Α! είτε sport είτε premium εχουν την ίδια τιμή.Αλλά πέρα απο την τιμή είναι πολύ καλά λάστιχα και στο στεγνό και στο βρεγμένο
Hankook K115 330, Toyo T1R 350, Conti Sport Contact2 όπως είπες 370. Όπου έψαξα, αυτές τις τιμές άκουσα.
το ΗΑΝΚΟΟΚ και οχι μονο λογο τιμης.......
Για πράκτορα της Κορέας σε κόβω... κάτσε να κάνω ένα τηλεφωνάκι σε κάτι φίλους στο 2ο Επιτελικο του ΓΕΣ.
-
τωρα σωθηκες...........μερες που ειναι μην τους αγχωνεις
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ειμαι σε φαση αλλαγης ελαστικων (250-55-16) στο golf επειτα απο 38.000χλμ και 6 χρονια (το ξερω το αργησα λιγο!!!) και ειμαι αναμεσα σε premium contact 2,sport contact 2,pirelli p7 cinturato και michelin primacy 3 (αν εχει ερθει).Τα χιλιομετρα ειναι 6-7 χιλιαδες το χρονο τα περισσοτερα σε ταξιδια και λιγοτερα εντος πολης.Απο τα dunlop sp sport O1A που φοραγε ημουν ευχαριστημενος τα πρωτα 2 χρονια επειδη ηταν φρεσκα αλλα σα λαστιχο τιποτα ιδιαιτερο.Παιζει καποια εγγυηση στα παραπανω οπως ειχαν παλια?Πιστευω οποιο και να βαλω ευχαριστημενος θα μαι.Εσεις εχετε να προτεινετε κατι?Τελικα εβαλα τα continental sport contact 2 αφου μου ειπε ο λαστιχας μου οτι ειναι ενα πολυ καλο ελαστικο με το συν οτι εχει πιο ενισχυμενα πλαινα σε σχεση με το premioum.Μετα απο 1.000+ χλμ μπορω να πω οτι ειναι ενα αρκετα καλο ελαστικο.Ισως να μου εκανε και το p7 cinturato μιας και δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις να γλιτωνα και κανα 50αρικο και να ειχα και μια εγγυηση.Η τιμη που τα εβαλα 370 με ευθυγραμμιση
-
Υπάρχουν ακόμα τα sportcontact 2,αφού εδώ και χρόνια παίζουν τα 3....;;
-
Ναι, τα βγαζουν σε διαστασεις που δεν καλυπτουν τα SC3.
-
Γεια χαρά παίδες.
Civic sport 2004, 90hp, 1.4cc. 205/55/16 φοράει - εργοστασιακά προτείνει V αλλά σκέφτομαι για H. Σκέφτομαι bridgestone (δεν έχω δοκιμάσει άλλα ως τώρα) και ένας λαστιχάς στη γειτονιά μου είπε 350 ευρώ.
Είναι καλή τιμή; Τι άλλο προτείνετε; Και ειδικά τιμές αν μπορείτε. -
Ποιο μοντελο της Bridgestone;
Ψαξε τι εχω γραψει για Hankook Ventus Prime 2 σε προηγουμενες σελιδες. Ιδια διασταση σε V. -
Δεν ρώτησα μοντέλο, στα γρήγορα ήταν γιατί βιαζόμουν.
Σου είναι εύκολο να μου πεις σε ποια σελίδα τα γράφεις ή να μου δώσεις ένα link ; Είναι πολλές 462 σελίδες. -
viewtopic.php?f=6&t=35915&start=5925#p2383442
viewtopic.php?f=6&t=35915&p=2424615#p2424615
viewtopic.php?f=6&t=35915&p=2480280#p2480280
-
Σ’ ευχαριστώ φίλε, έριξα μια γρήγορη ματιά σε ότι γράφεις. Κοίτα δεν ξέρω πολλά από λάστιχα, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα δικά σου είναι λίγο μαλακά σε σχέση με bridgestone. Έχω συνηθίσει σε αυτά – άσε που το παίρνει και η γυναίκα μου πολλές φορές και το τρώει στα πλάγια σε κανά παρκάρισμα. Θέλω λάστιχο να αντέχει, παντός καιρού και σε καλή τιμή. Τα δικά σου πόσο κάνουν περίπου;
-
Τα Hankook ειναι γενικα οντως μαλακο ελαστικο. Εγω που προσπαθω να μην το κοπαναω δυνατα στο πλαϊ βεβαια δεν εχω καποιο θεμα. 320€ με ζυγοσταθμιση τα εβαλα.
-
Οκ σ' ευχαριστώ. Αν μπορεί και κάποιος άλλος να μου πει τη γνώμη του, ευπρόσδεκτος.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]