-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Διάβασα αρκετά τεστ από δίκτυο και πράγματι το PZero (σκέτο) βγαίνει πολύ καλό σε πολλά παρόλο που είναι 5-6 ετών λάστιχο πλέον.
Το P Zero (σκέτο) βγήκε πριν ένα-ενάμιση χρόνο και είναι κορυφαίο λάστιχο (ενδεικτικά το φοράνε η Ferrari F12, η McLaren MP4-12C και ένα σωρό άλλα supercars και sportscars). Τα μπερδεύεις με τα Rosso ή τα Nero μάλλον.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Διάβασα αρκετά τεστ από δίκτυο και πράγματι το PZero (σκέτο) βγαίνει πολύ καλό σε πολλά παρόλο που είναι 5-6 ετών λάστιχο πλέον.
Το P Zero (σκέτο) βγήκε πριν ένα-ενάμιση χρόνο και είναι κορυφαίο λάστιχο (ενδεικτικά το φοράνε η Ferrari F12, η McLaren MP4-12C και ένα σωρό άλλα supercars και sportscars). Τα μπερδεύεις με τα Rosso ή τα Nero μάλλον.
Όχι δεν το μπερδεύω με τα άλλα (να πεις στους φίλους σου τους Ιταλούς ότι αυτό το πράγμα με το ίδιο σχεδόν όνομα σε 4-5 ελαστικά είναι μεγάλο καραγκιοζιλίκι ). Αυτό εδώ εννοώ :
δεν έχω πρόχειρο το review που ανάφερε πότε παρουσιάστηκε αλλά βρήκα αυτό :
http://www.caranddriver.com/features/pirelli-p-zero
Περίπου δλδ από το 2007 είναι αυτή η χάραξη (αν ισχύει και το κείμενο το όνομα το πρωτοέβγαλε για F40). Δεν έχει όμως σημασία αυτό. Δεν το ανάφερα ως 'κακό' ότι είναι 5 ετών. Άλλωστε η χάραξη μένει μόνο ίδια. Είναι σίγουρο ότι η γόμα θα εξελίσσεται.
-
Σπύρο ο λαστιχάς μου είπε ότι το 2011 τα Pzero έχουν νέα, βελτιωμένη γόμα.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Γνωριζει κανεις ποτε θα ερθουν τα Conti Premium Contact 5? Εχω διαβασει ηδη 2 τεστ σε site και βγαινουν κορυφαια στην κατηγορια τους. Το Ελληνικο site της Continental δεν αναφερει κατι...Μέσα Απρίλη......
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σπύρο ο λαστιχάς μου είπε ότι το 2011 τα Pzero έχουν νέα, βελτιωμένη γόμα.Σωστός....γιατί πλέον 'μπήκε' η τεχνογνωσία από F1...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σπύρο ο λαστιχάς μου είπε ότι το 2011 τα Pzero έχουν νέα, βελτιωμένη γόμα.Όχι πως αποκλείω να υπάρχει νέα γόμα, απλώς είμαι εξαιρετικά δύσπιστος σε ό,τι λένε οι λαστιχάδες!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Όχι πως αποκλείω να υπάρχει νέα γόμα, απλώς είμαι εξαιρετικά δύσπιστος σε ό,τι λένε οι λαστιχάδες!
Το διαβασα και στο e90post απο αρκετους.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όχι πως αποκλείω να υπάρχει νέα γόμα, απλώς είμαι εξαιρετικά δύσπιστος σε ό,τι λένε οι λαστιχάδες!
Το διαβασα και στο e90post απο αρκετους.
ΟΚ then!
Πάντως, κι εγώ ευχαριστημένος είμαι από τα Pzero Rosso, δεν ζεσταίνονται αμέσως όπως τα Michelin Exalto της Lancia (δεν γίνεται εύκολα κάτι τέτοιο εξάλλου! ) και όσο δίνει την σωστή εγγύηση αντικατάστασης η Pirelli Eλλάς, θα τα προτιμώ! Εκτός αν δώσει και η Goodyear αντίστοιχη εγγύηση και βάλω πάλι τα Assymetric που μου άρεσαν πολύ!
Το κυριότερο πρόβλημα των Rosso, το έχω γράψει πολλάκις: το μικρό ως ανεπαίσθητο rim protector.
-
Οντως...το rim protector ειναι θεμα!
Το πρωτο που παρατηρησα ηταν!
Θελει προσοχη στα πεζοδρομια.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Οντως...το rim protector ειναι θεμα!Το πρωτο που παρατηρησα ηταν!
Όντως, στο τεστ που διάβασα (και δεν έχω πρόχειρο) είχε rim protector μόνο 3mm όταν τα υπόλοιπα (Conti5 κλπ) είχαν 5mm και κάτι. Ήταν όμως απο τα ελαφρύτερα με 9+ κιλά όταν οι άλλοι παίζανε στα 11-.
για τη νέα γόμα, μάλλον θα λέτε για τα 'silver' που βγήκαν πριν λίγους μήνες:
http://www.pirelli.com/corporate/en/pre ... e-arrives/
Εννοείται φυσικά ΠΑΝΤΑ με την ίδια χάραξη.
Εδώ : http://www.pirelli.com/corporate/en/pre ... e-arrives/
το έχουν σαν άλλο ελαστικό.
Eδώ : http://www.pirelli.com/tyre/gr/el/car/catalog
μισό χρόνο μετά την παρουσίαση δεν το έχουν καν.
Οπότε μάλλον silver στην Ελλάδα θα κάνουμε κανά δύο χρόνια να δούμε.Η μόνη διαφορά που βλέπω με το μάτι είναι η ασημένια-λευκή επιγραφή, όπως γράφει όμως στο δελτίο τύπου κρύβει πολλές τεχνολογίες:
-
Τα PE2 βγαίνουν κανονικά ακόμη ή σταμάτησαν λόγο αντικατάστασης από τα PS3;
Χτύπησα σε λακούβα ανάθεμα τους καρόδρομους, και έβγαλε καρούμπαλο το ένα από τα δύο μπροστά λάστιχα και γι' αυτό λέω να μην αντικαταστήσω και τα 4 αλλά να βάλω δύο καινούρια PE2 μπροστά. Αν δεν βγαίνουν θα πρέπει να πάω σε αντικατάσταση και των 4. -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Οντως...το rim protector ειναι θεμα!
Το πρωτο που παρατηρησα ηταν!
Όντως, στο τεστ που διάβασα (και δεν έχω πρόχειρο) είχε rim protector μόνο 3mm όταν τα υπόλοιπα (Conti5 κλπ) είχαν 5mm και κάτι. Ήταν όμως απο τα ελαφρύτερα με 9+ κιλά όταν οι άλλοι παίζανε στα 11-.
για τη νέα γόμα, μάλλον θα λέτε για τα 'silver' που βγήκαν πριν λίγους μήνες:
http://www.pirelli.com/corporate/en/pre ... e-arrives/
Εννοείται φυσικά ΠΑΝΤΑ με την ίδια χάραξη.
Εδώ : http://www.pirelli.com/corporate/en/pre ... e-arrives/
το έχουν σαν άλλο ελαστικό.
Eδώ : http://www.pirelli.com/tyre/gr/el/car/catalog
μισό χρόνο μετά την παρουσίαση δεν το έχουν καν.
Οπότε μάλλον silver στην Ελλάδα θα κάνουμε κανά δύο χρόνια να δούμε.Η μόνη διαφορά που βλέπω με το μάτι είναι η ασημένια-λευκή επιγραφή, όπως γράφει όμως στο δελτίο τύπου κρύβει πολλές τεχνολογίες:
Δεν λέω για το silver. To PZERO από πέρσι είχε βελτιωμένη γόμα.
-
Ok.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Χτύπησα σε λακούβα ανάθεμα τους καρόδρομους, και έβγαλε καρούμπαλο το ένα από τα δύο μπροστά λάστιχα και γι' αυτό λέω να μην αντικαταστήσω και τα 4 αλλά να βάλω δύο καινούρια PE2 μπροστά. Αν δεν βγαίνουν θα πρέπει να πάω σε αντικατάσταση και των 4.Από 205/55/16 και πάνω έχει καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό...όντως αντ/στάθηκαν από το PS3.....
Τί διάσταση φοράς; -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Χτύπησα σε λακούβα ανάθεμα τους καρόδρομους, και έβγαλε καρούμπαλο το ένα από τα δύο μπροστά λάστιχα και γι' αυτό λέω να μην αντικαταστήσω και τα 4 αλλά να βάλω δύο καινούρια PE2 μπροστά. Αν δεν βγαίνουν θα πρέπει να πάω σε αντικατάσταση και των 4.Από 205/55/16 και πάνω έχει καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό...όντως αντ/στάθηκαν από το PS3.....
Τί διάσταση φοράς;195/50R15
-
Υπάρχουν........
-
Τί διάσταση φοράς;195/50R15
fiesta ε? Τα michelin πετάνε εύκολα καρούμπαλο,θα την ξαναπάθεις.Βάλε κάτι πιο ανθεκτικό π.χ pirelli cinturato p6(έχει και καλή εγγύηση),dunlop fast response.Σε 4άδα αυτά βγαίνουν γύρω στο 250άρι.
-
Ναι, fiesta. Ούτε δύο χρόνια δεν έκλεισα με τα michelin είναι κρίμα να τα αλλάξω και τα 4. Πέρα από αυτό και τα 4 να άλλαζα το ξέρω ότι τα michelin πετάνε εύκολα καρούμπαλο αλλά από την άλλη μου αρέσουν πολύ. Απλά πρέπει να μου γίνει μάθημα αυτό που έγινε και να οδηγάω πολύ συντηριτικά σε τέτοιες συνθήκες δρόμου.
Η λακούβα ήταν μέσα σε λιμνούλα με νερό και δεν ήξερα καν ότι είναι εκεί. Άλλη φορά θα περνάω σαν κοτούλα από τα νερά. -
Χτύπησα σε λακούβα ανάθεμα τους καρόδρομους, και έβγαλε καρούμπαλο το ένα από τα δύο μπροστά λάστιχα και γι' αυτό λέω να μην αντικαταστήσω και τα 4 αλλά να βάλω δύο καινούρια PE2 μπροστά. Αν δεν βγαίνουν θα πρέπει να πάω σε αντικατάσταση και των 4.Αφού μιλάς για αντικατάσταση των δύο, δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με την 'ομοιομορφία' μπρος πίσω. Αν δε βρείς PE2, βάλε τα πισινά PE2 μπροστά και δυο καινούργια λάστιχα άλλης μάρκας πίσω.
-
Μετα απο επισκευη 2 ζαντων αλουμινιου μπηκαν καινουργια λαστιχα (μπρος πισω) και στη ζυγοσταθμιση μπροστα επρεπε να μπουν πανω απο 70γρ σε καθε τροχο (συμφωνα με το μηχανημα) αλλα ο οδηγος λεει οτι ακομα δεν ειναι σωστο (νιωθει ενα πολυ ελαφρυ τρεμουλο με πανω απο 130km/h που αυξανεται ελαχιστα αλλα αισθητα μεχρι τα 200km/h που το δοκιμασε)
Αξιζει να βγουν οι ζαντες και να ζυγιστουν μονες τους χωρις ελαστικα? Ειδικα απο τη στιγμη που σε ενα σημειο πρεπει να εχει γινει και ενα παρα πολυ μικρο μπαλωμα; Αυτος που τις ισιωσε μου ειπε εμενα προσωπικα οτι τις εφερε, απλα σε 1 σημειο σε καθε μια τις γεμισε και τις ετριψε!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]