-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Tι λαστιχάκι προτείνετε για mazda 6 1.8 σε 195/65/15? (καθημερινή, όχι σπορ οδήγηση)
Ξάδερφε,β΄λε το Cinturato P7 και θα με θυμηθείς ....Τα έχω στο 3άρι από τέλη Νοέμβρη(3000χλμ).Άνεση που δε μπορείς να φανταστείς.Τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο αντίστοιχα των ER300.Γενικότερα,πολύ ικανοποιημένος.......
ΥΓ.Αθόρυβα..............
ΥΓ2.205/55/16...made in italy...DOT35/11....260...AA...A.....Κυριαζής 350 κομπλέ με Άζωτο...ολική εγγύηση για 18 μήνες ή 20Κ...Από γόμα/πλαινά τι λένε?
Σε 195/65/15 δεν υπάρχουν (αν βλέπω καλά...) τα Ρ7, αλλά μόνο τα Ρ1 και Ρ6 (και τα Ρ6000, αλλά άσ' το καλύτερα ) ...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τα σκεφτηκα τα 888 αλλα τα χαλαμε στην τιμη...
σε τι διασταση ψαχνεις?
παντως σε 205/55/16 η τετραδα βγαινει αγορα στα 660ε
185/60/14
Από ότι έχω δει βγαίνουν αρκετά πιο πάνω από αυτά που θέλω να δώσω τώρα.
Καλά, θέλεις τα 888 για το Πούντο; Τα P6Cint δε σε καλύπτουν δηλαδή;
Ήταν μια σκέψη μιας και το αμάξι βγαίνει μόνο για βόλτα και υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα αν χρειαστεί.
-
Hankookακια και join the club ρε.
-
Θα μάθω σε λίγο τι υπαρχει.
Ρώτησα για τα Hankook και τα Exalto. -
Ο χρήστης groupa έγραψε:
H Pirelli δινει εγγυηση με μια καρτα τυπου πιστωτικης, την οποια κρατας για οταν χρειαστει. Μετα απο πολλες δοκιμες (contact3/dunlop sport max/pzero asymmetric/michelin ps3) προτεινω με κλειστα ματια το pzeroΕνημερώθηκα από κοντά για τις εγγυήσεις. Η μόνη 'σοβαρή' είναι της Πιρέλι. Για 20.000 χλμ ή 18 μήνες είσαι καλυμμένος για το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Και το καρούμπαλο. Σου δίνει ίδιο λάστιχο εντελώς δωρεάν. Η Bridgestone έχει και αυτή εγγύηση αλλά είναι τσίπικη. Στους πρώτους 4 μήνες μετά την αγορά αν πάθεις κάτι έχεις 60% έκπτωση σε αγορά νέου, στους 5 έως 8 έχεις 40% και στους 9-12 έχεις 20% (σιγά ρε μπριτζ, ξοδεύτηκες). Διάβασα αρκετά τεστ από δίκτυο και πράγματι το PZero (σκέτο) βγαίνει πολύ καλό σε πολλά παρόλο που είναι 5-6 ετών λάστιχο πλέον. 'Ισοδύναμο' βγαίνει με το Continetntal 5 αλλά δεν με ενθουσιάζει η Κοντι.
Τιμές (225/40/18) : Pirelli Pzero = 620 euros, Bridgestone S001 = 600 (με αρχική 700 αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμα για όλο τον Μάρτιο μάλλον), Continental 5 = 620 euros.
Προσανατολίζομαι για Pzero και λόγω χαρακτηριστικών και λόγω εγγύησης (επίσης είναι και από τα ελαφρύτερα όλων). Θα ενημερώσω για όποια εξέλιξη.
Ευχαριστώ όλους τους απαντήσαντες.
-
Τα PZERO υπάρχουν διαθεσιμα?
Τρεις μήνες περιμενα τα δικα μου...
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τα PZERO υπάρχουν διαθεσιμα?Τρεις μήνες περιμενα τα δικα μου...
Σε 'κανονικά', υπάρχουν. Εσυ τα run flat περίμενες τόσο?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Τα PZERO υπάρχουν διαθεσιμα?
Τρεις μήνες περιμενα τα δικα μου...
Σε 'κανονικά', υπάρχουν. Εσυ τα run flat περίμενες τόσο?
Ναι, σε 255. Σε 225 υπήρχαν.
Γενικώς στις μεγάλες διαστάσεις είναι περίεργα τα πράγματα. Η Pirelli δεν είχε για ένα διάστημα ούτε συμβατικά, ούτε rft, μετα έφερε λίγα λάστιχα και μετα πάλι δεν είχε.
-
Εδω οταν ηθελα να αλλαξω εγω, δεν υπηρχαν P7Cint σε 205/55/16... Γενικως εχασαν λιγο την μπαλα οι της Pirelli ε;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εδω οταν ηθελα να αλλαξω εγω, δεν υπηρχαν P7Cint σε 205/55/16... Γενικως εχασαν λιγο την μπαλα οι της Pirelli ε;Εντελώς!
Βεβαίως να σημειώσω ότι λάστιχα δεν ήρθαν ποτε μέσω της Pirelli Ελλαδας γιατι δεν είχε ιδέα ποτε θα μπούνε σε παραγωγη και ΑΝ θα στείλουν στην Ελλάδα ενώ ήταν σε back order.
Τελικά τα φέραμε απο Γερμανία μετα απο πολλές προσπάθειες με παλιά ελαστικά. Δηλαδη μας έστελναν συνεχώς ελαστικα ενος έτους και συνεχώς τα στέλναμε πίσω.
Τελικά ήρθαν τα σωστά, φρέσκα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Tα energy saver φοράει τώρα, στην ίδια κατάσταση που μπήκαν είναι ακόμα.
Τα er 300 turanza πιο σκληρά από τα energy saver?ΟΧΙ δεν ειναι πιο σκληρα τα Er300. Πιο σκληρα πλαινα ΣΙΓΟΥΡΑ και γενικα σκυλια...
-
Τελικά δεν υπήρχαν ούτε τα Optimo και επειδή βαρέθηκα έβαλα τα Hankook kinergy eco.
Άσχετα με αυτό που έψαχνα βέβαια αλλά τουλάχιστον φθηνά. -
Ποσο τα εβαλες;
-
Γνωριζει κανεις ποτε θα ερθουν τα Conti Premium Contact 5? Εχω διαβασει ηδη 2 τεστ σε site και βγαινουν κορυφαια στην κατηγορια τους. Το Ελληνικο site της Continental δεν αναφερει κατι...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ποσο τα εβαλες;250Ε
-
Μια χαρα η τιμη. Να μας πεις εντυπωσεις στην πορεια.
Να θυμηθω να ενημερωσω τον Sinanai επισης -
Προς το παρόν πάντως είναι χαλαρά το πιο άνετο λάστιχο που είχα.
Επίσης τα λουλουδακια στο πλάι τα σπάνε. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Επίσης τα λουλουδακια στο πλάι τα σπάνε.Αυτα δεν τα ειχα δει
-
Ε καλα, για hankook eco κλπ πολλα μου φαινονται
Στην πατρα ειχα προσφορα για kleber και P6 στα 240
και premium contact2 στα 250 σε 185-60-14. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ψάχνει ο φάδερ (ξανά) για ελαστικά για την Ε39. Διαστάσεις 225/60-15 94V (δύσκολες). Κοιτάει για κάτι οικονομικό, ήτοι ένα εκ των Avon ZV5 ή Fulda Carat Progresso αλλά δυστυχώς όπου και να ρωτήσει άλλος του λέει δεν τα φέρνει, άλλος πως έχουν καταργηθεί και διάφορα άλλα.
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι καλό και οικονομικό σ' αυτές τις διαστάσεις γιατί είναι έτοιμος να βάλει τα Turanza ER300 (που κάνουν και 500 ευρώ); Χρήση, ταξίδια με ταχύτητες max 140Επειδή κι εγώ τέτοια διάσταση έχω θα σου πω ότι επειδή είναι δύσκολη διάσταση είναι θέμα τύχης να υπάρχει κάτι τέτοιο σε στοκ και θα πρέπει να γίνει παραγγελία (μήνας και βάλε). Εγώ του έχω φορέσει τα Avon ΖΖ3 που ήταν σπορτίφ με μικρή σχετικά διάρκεια (δεν ξέρω για τα πιο allround ZV5) και τα Fulda που είναι πολύ πιο ομαλά, εξαιρετικά ήσυχα, ανθεκτικά και κρατάνε πολλά χλμ και τα οποία συνιστώ για τον πατέρα σου.
Αλλά λόγω σπανιότητας δεν υπάρχει θέμα πρότασης αλλά μόνο τι μπορείς να βρεις χωρίς να περιμένεις. Δηλαδή ρωτάς τι υπάρχει σε τέτοια διάσταση. Η πλάκα είναι ότι σου λένε οι λαστιχάδες μερικές μάρκες που έχουν τη διάσταση και σου δίνουν και καλή τιμή αλλά μετά όταν πάρουν τηλέφωνο δεν υπάρχει... Οπότε πρώτα βρίσκεις τι υπάρχει στην Ελλάδα και μετά διαλέγεις. Απορρίπτεις τα ακριβά Michelin, Continental (που πάνε προς τα 600), απορρίπτεις και το Turanza που το αφήνεις σαν τελευταία λύση και κοιτάς τι άλλο θα βρεθεί που να πηγαίνει κάτω από 500.
Καλή τύχη... πες μου αν θέλεις τι βρήκες γιατί θα χρειαστώ κι εγώ.Ο κύβος ερρίφθη. Προτιμήθηκε η σίγουρη λύση, τα PC2, στα 570. Τα Birdgestone ER300 τα βρήκα στα 490 ευρώ. Avon και falken δε βρήκα πουθενά ενώ για τα fulda μου είπαν πως έχουν καταργηθεί.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]