-
Ακριβώς έτσι, ενώ έχουν αρκετά βαθύ πέλμα ακόμα, τα μπροστινά λάστιχα έχουν χάσει σε πολλά σημεία κομματάκια στια σημεία που έχει γωνίες το σχήμα του πέλματος + έχουν γίνει κούτσουρα.
-
@kapami: viewtopic.php?f=6&t=35915&start=5880#p2376856
-
Τι έχετε να προτείνετε σε 205/55/R16. Το όχημα είναι όπελ αστρα 1.6Τ
Ζητούμενο είναι μάλλον είναι η άνεση και η ποιότητα κύλισης και όχι τόσο οι επιδόσεις υπό πίεση.
Περιμένω τις προτάσεις σας... ευχαριστώ
-
Έχω αυτή τη διάσταση και με ακριβώς τα ίδια κριτήρια με τα δικά σου, εδώ και καιρό έχω αποφασίσει πως το επόμενο ελαστικό μου θα είναι το Vredestein Ultrac Cento.
-
Να σας προβληματισω λιγο; Ιδια ακριβως διασταση και για εμενα, απο τα Sport Contact 2 (αυτα που βλεπετε στην παραπομπη που εδωσα παραπανω) πηγα σε Hankook Ventus Prime 2 K115.
Νεα παραπομπη εδω: viewtopic.php?f=6&t=35915&start=5925#p2383442
Γενικως αυτα που λεω εκει ισχυουν. Εχω να προσθεσω: σαφως πιο ανετα απο τα SC2. Δειχνει πιο μαλακος ο σκελετος τους, γι αυτο. Αρκετα καλη αποδοση στο βρεγμενο (δεν τα ζορισα ομως για να εχω καθαρη αποψη).
Γενικως το συμπερασμα ειναι: αθορυβα και ανετα, καλουτσικα στην πιεση και οχι αποτομα αλλα πολυ προοδευτικα, δεν εχουν αυτο το κατι που ειχαν τα SC2 και 'βεντουζωναν', ειναι ενα κλικ κατω. Το θετικο ειναι οτι ζεσταινονται αρκετα πιο γρηγορα. Απο φθορα δεν εχω να πω πολλα, λιγα χλμ μεχρι τωρα. Καλη τιμη.Αυτα, απλα εχετε τα υποψην σας.
Αν εχετε καμια απορια που μπορω να βοηθησω πειτε μου! -
Τα Ventus Prime είναι πιο 'σωστό' να τα συγκρίνεις με τα SportContact ή με τα PremiumContact, είναι δηλ. 'ζμπορ' ή οικογενειακά ;
-
Αν εχω πιασει καλα το στορυ, το Ventus Prime 2 ειναι ο διαδοχος του Ventus Prime (λογικο; ) και αυτο συγκρινοταν στα τεστ με το Premium Contact 2. Αν μπορω να τα αντιστοιχησω τωρα, το Ventus S1 Evo ειναι το αντιστοιχο της σειρας Sport Contact και το Ventus Prime 2 ειναι το αντιστοιχο της σειρας Premium Contact.
Δεν εχω εμπειρια (σε διαρκεια) απο Premium Contact 2, γι αυτο η συγκριση μου ειναι με τα Sport Contact 2.
Αν ειχα μια κλιμακα που λεει ποσο σπορ ή οικογενειακο ειναι ενα ελαστικο, τα Ventus Prime 2 θα τα τοποθετουσα με την αισθηση μου ενα κλικ πιο προς το σπορ απο τα Premium Contact 2. -
Δοκιμές από ADAC σε τρεις διαστάσεις (165/70/14 Τ, 205/55/16 V και 215/65/16 Η, για SUVοειδή).
Καθαρή νίκη για τα Conti παντού, σε γερμανικό έδαφος ... -
Νταξ εγω τα τεστ δεν τα εμπιστευομαι ΚΑΘΟΛΟΥ.
Ενα πολυ παλιοτερο τεστ (γερμανικο) για παραδειγμα (που εχει μεσα το Premium Contact 2) δινει νικητη το προηγουμενο Hankook.
http://mstires.eu/hankook/content/view/28/43/lang,el/Δεν τα ακουω, δεν τα ακολουθω, προτιμω να ακουσω 2-3 λογια απο καποιον που εχει μια καποια ιδεα για τα ελαστικα που με ενδιαφερουν!
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Τι έχετε να προτείνετε σε 205/55/R16. Το όχημα είναι όπελ αστρα 1.6ΤΖητούμενο είναι μάλλον είναι η άνεση και η ποιότητα κύλισης και όχι τόσο οι επιδόσεις υπό πίεση.
Cinturato p7....ανεπιφύλακτα!!!!Το πιό άνετο.....το καλύτερο φρένο(τουλάχιστον στο στεγνό) και το πιό αθόρυβο!Εξαιρετική ποιότητα κύλισης!!!
ΥΓ.Το φοράω από τέλη Νοέμβρη(περίπου 3000χλμ.) στήν ίδια διάσταση.Made in Italy....3311...260..AA..A...350ευρώ,κομπλέ με άζωτο!!(ΚΥΡΙΑΖΗΣ)
ΥΓ2.Με ολική εγγύηση,20000χλμ ή 18 μηνών -
+1
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Προχθές πέρασα από τον λαστιχά μου, μιας και είχα πατήσει μια βίδα 5-6εκ στο Doblo.
Ρώτησα για ελαστικά στην 147, μιας και φέτος θα πάω για αλλαγή.
Τα Pirelli P Zero Rosso δεν βγαίνουν πλέον σε 205/55/16 91V.
Μου είπε για Pirelli ότι αναγκαστικά Cinturato P7. Πράσινα ελαστικά και αηδίες.
Οπότε άκυρο για Pirelli.
Τον ρώτησα για κάποιο σπορ ελαστικό και που πρότεινε το Toyo Proxes T1 Sport το οποίο είναι made in Japan.
Το θέμα είναι ότι αυτό δεν είναι 91V αλλά 94W.
http://www.toyotire.gr/tire/pattern/proxes-t1-sportΔεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα Toyo. Οπότε μιας και δεν καίγομαι άμεσα για αλλαγή, έχω όλο το χρόνο να κάνω την ψακτική μου. Τα φώτα σας παρακαλώ
Δες κι αυτο: http://goo.gl/SHwUU
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Τι έχετε να προτείνετε σε 205/55/R16. Το όχημα είναι όπελ αστρα 1.6Τ
Ζητούμενο είναι μάλλον είναι η άνεση και η ποιότητα κύλισης και όχι τόσο οι επιδόσεις υπό πίεση.
Cinturato p7....ανεπιφύλακτα!!!!Το πιό άνετο.....το καλύτερο φρένο(τουλάχιστον στο στεγνό) και το πιό αθόρυβο!Εξαιρετική ποιότητα κύλισης!!!
ΥΓ.Το φοράω από τέλη Νοέμβρη(περίπου 3000χλμ.) στήν ίδια διάσταση.Made in Italy....3311...260..AA..A...350ευρώ,κομπλέ με άζωτο!!(ΚΥΡΙΑΖΗΣ)
ΥΓ2.Με ολική εγγύηση,20000χλμ ή 18 μηνώνκυριαζής εγγύηση...
-
372€ για MICHELIN PS3 205/55-16V πως ακούγονται;
-
320-380 βρηκα ο,τι ελαστικο με ενδιεφερε σε αυτην την διασταση, μεσα στα ορια αυτα λοιπον.
-
Παρακαλω τα φωτα οσων γνωριζουν...
μπορουν παρακαλω οσοι γνωριζουν να δωσουν ενα feedback για τον συγκεκριμενο επαγγελματια?
ΑΦΟΙ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 309 26332 ΠΑΤΡΑο λογος είναι οτι μετα απο 2 μηνες ψαξιμο για Toyo R888 σε διασταση 205/55/16 σε Ελλαδα και αλλες 3 ευρωπαικες χωρες η φτηνοτερη τιμη που βρηκα ηταν στα 660ε απο UK
σημερα βρηκα αυτη την αγγελια
http://www.car.gr/parts/view/2288074/
και αφου μιλησα τηλεφωνικα μου ειπε 480ε και τα εξοδα μεταφορας απο πατρα αθηνα δωρο.Οπως καταλαβαινεται η διαφορα στην τιμη ειναι τεραστια..οποτε ρωτησα ημερομηνια παραγωγης και μου ειπε οτι εχει και του 2010 και του 2011...αν ειναι του 2011 σε αυτη την τιμη ειναι δωρο...απο την ερευνα μου προεκυψε οτι δεν μπορεσα να βρω στην ελλαδα πιο φτηνα απο 650ε και αυτα ηταν παραγωγης του 2009 και αρχες του 2010...
οποιος εχει καποια αποψη θα ηθελα πολυ να την ακουσω...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
372€ για MICHELIN PS3 205/55-16V πως ακούγονται;καλη τιμη ειναι για το συγκεκριμενο
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
372€ για MICHELIN PS3 205/55-16V πως ακούγονται;
καλη τιμη ειναι για το συγκεκριμενο
Προσυπογράφω........
-
Παρακαλω τα φωτα οσων γνωριζουν...μπορουν παρακαλω οσοι γνωριζουν να δωσουν ενα feedback για τον συγκεκριμενο επαγγελματια?
ΑΦΟΙ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 309 26332 ΠΑΤΡΑο λογος είναι οτι μετα απο 2 μηνες ψαξιμο για Toyo R888 σε διασταση 205/55/16 σε Ελλαδα και αλλες 3 ευρωπαικες χωρες η φτηνοτερη τιμη που βρηκα ηταν στα 660ε απο UK
και αφου μιλησα τηλεφωνικα μου ειπε 480ε και τα εξοδα μεταφορας απο πατρα αθηνα δωρο.Οπως καταλαβαινεται η διαφορα στην τιμη ειναι τεραστια..οποτε ρωτησα ημερομηνια παραγωγης και μου ειπε οτι εχει και του 2010 και του 2011...αν ειναι του 2011 σε αυτη την τιμη ειναι δωρο...απο την ερευνα μου προεκυψε οτι δεν μπορεσα να βρω στην ελλαδα πιο φτηνα απο 650ε και αυτα ηταν παραγωγης του 2009 και αρχες του 2010...
ειχε παρει φιλος 888 σε 195-50-15 στα 280 ευρω αν θυμαμαι, και ηταν μια χαρα τα λαστιχα.
Και σε πιστα που τα ελιωσε, δεν ειχε κανενα προβλημα.
Δεν εχω ψωνισει απο τον συγκεκριμενο, αλλα πρεπει να ειναι σωστος επαγγελματιας, και ο λογος που εχει καλες τιμες ΤΟΥΟ ειναι οτι φερνει πολλες ποσοτητες απο αυτα. -
Παρακαλω τα φωτα οσων γνωριζουν...μπορουν παρακαλω οσοι γνωριζουν να δωσουν ενα feedback για τον συγκεκριμενο επαγγελματια?
Έχει βάλει toyo cf1 ο αδερφός μου, t1r ο πατέρας μου και marangoni verso ο πεθερός μου στον Στασινόπουλο. Και οι 3 τετράδες είναι μια χαρά και ο Στασινόπουλος ειναι σωστός επαγγελματίας... Αν έχεις και πιστωτική, σού κάνει 3 δόσεις άτοκες...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]