-
απο θεμα αντοχης πολυ καλα ειναι και τα yokohama!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
απο θεμα αντοχης πολυ καλα ειναι και τα yokohama!Φανταστικά είναι τα Γιόκο!!!
-
Υοκο.......ποιό;Γίνετε πιο συγκεκριμένοι....
-
Σε 205-55/16 τα sport contact 2 τα σπάνεεεε!!!!
-
- continental ....
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Υοκο.......ποιό;Γίνετε πιο συγκεκριμένοι....C.Drive2. Αλλά και τα S είναι πολύ καλά αν και πιο 'ειδικό' λάστιχο για σπορ καταστάσεις.
-
Τα cdrive 2 ειναι καλα στο στεγνο,αργουν να ζεσταθουν και στο βρεγμενο εχω παραπονα απο πολλους οτι γλυστρανε .
Το s drive τελικα αποδειχθηκε ενα μετριο λαστιχο. -
Τελικά φόρεσα τα καινούρια παπουτσάκια στο Πεζάκι μου. Η επιλογή είναι τα Conti premium contact 2. Απο τα γραφόμενα εδώ αλλά και σε άλλα φόρουμ δείχνει η καλύτερη επιλογή για αυτό που θέλω. Ο χρόνος θα δείξει και τα χλμ αν ήταν σωστή ή όχι. Έτσι και αλλιώς λάστιχα έβαλα δεν αγόρασα σπίτι. Μόλις κάνω λίγα χλμ και βγάλω ένα συμπέρασμα για το τι εστί Conti θα γράψω εντυπώσεις.
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.
-
Γεια σας. Έχω ένα fiat bravo με continental sport contact 3 225/40/18W (πρώτη τοποθέτηση). Μετά από 3 χρόνια και 60000χλμ σχεδόν πιάσανε το δείκτη φθοράς. Τόσο στο βρεγμένο όσο και στο στεγνό η απόδοσή τους είναι ακόμα αρκετά καλή αν και στο στεγνό έχουν χάσει. Ο θόρυβος μετά τα 100χλμ έχει ανέβει πολύ.
Μετά από λίγο ψάξιμο και αφού ήμουν αρκετά ικανοποιημένος με το συγκεκριμένο λάστιχο είδα ότι είναι αρκετά ακριβό πάνω από τα 600ευρώ.
Σαν εναλλακτική σκέφτηκα τα Nankang NS-2 που θα βγούνε κοντά στα 400ευρώ. Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε αυτή τη διάσταση και σε αντίστοιχο αυτοκίνητο;
Καμία άλλη πρόταση; -
Ο χρήστης bill.amd έγραψε:
Σαν εναλλακτική σκέφτηκα τα Nankang NS-2 που θα βγούνε κοντά στα 400ευρώ. Τα έχει δοκιμάσει κανείς σε αυτή τη διάσταση και σε αντίστοιχο αυτοκίνητο;
Καμία άλλη πρόταση;Mην το κάνεις αυτό (συμβουλή). Τα λάστιχα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Τα cdrive 2 ειναι καλα στο στεγνο,αργουν να ζεσταθουν και στο βρεγμενο εχω παραπονα απο πολλους οτι γλυστρανε .
Το s drive τελικα αποδειχθηκε ενα μετριο λαστιχο.Τα C.Drive2 γλυστράνε όταν είναι κρύα σε ολισθηρό οδόστρωμα και σε χαμηλές ταχύτητες. Μόλις ζεσταθούν όμως κρατάνε καλά ενώ ποτέ δεν θα σε προδώσουν με απότομες αντιδράσεις η ξεκόλλημα στα πολλά. Εξαρτάται βέβαια και από το αυτοκίνητο, μη το παραβλέπουμε αυτό. Για τα S.Drive έχω καλή προσωπική γνώμη και το αυτό ισχύει για συμφορουμίτη που μέχρι πρότινος τα φορούσε σε Type R FN2. Φυσικά θέλουν ζέσταμα πρώτα. Τώρα φοράει μετά από παραίνεση μου τα καινούρια Ρ Zero.
-
δεν νομιζω να υπαρχει λαστιχο που να δουλευει κρυο και σε ολισθηρο δρομο,δηλ παντου στην Ελλαδα
-
Για ένα VW Vento μοντέλο 1993, 1400 κυβικά, ποιό μοντέλο θα μου προτείνατε(φοράει αν δεν κάνω λάθος 185/60/R14); Είμαι συνταξιούχος, κάνω ταξίδια σε εθνική οδό μέχρι 200 χλμ μάξιμουμ, και ποτέ η ταχύτητα στο κοντέρ δεν θα υπερβεί τα 120-130 χλμ/ώρα. Με ενδιαφέρει τα ελαστικά να είναι από επώνυμη εταιρία, και όσο πιο value for money επιλογή γίνεται, καθώς δεν πήραμε και δώρο φέτος... Το Νο1 κριτήριο αγοράς θα είναι δηλαδή να μη χρειαστεί να τα αλλάξω πολύ σύντομα, εννοώ να κρατήσει η απόδοσή τους κάποια χρόνια μιας και δεν κάνω περισσότερα από 7.000 χλμ το χρόνο. Ευχαριστώ για τις όποιες συμβουλές εκ των προτέρων.
-
Λαστιχο επωνυμο αλλα οχι πολυ ακριβο ειναι το bridgestone ER 300 το οποιο ειναι μεν σκληρο αλλα οταν ζεσταθει εχει καλη αποδοση ιδιαιτερα στο βρεγμενο.
-
Όχι για Ελλάδα και στο βρεγμένο δεν είναι κάτι τρομερό.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Λαστιχο επωνυμο αλλα οχι πολυ ακριβο ειναι το bridgestone ER 300 το οποιο ειναι μεν σκληρο αλλα οταν ζεσταθει εχει καλη αποδοση ιδιαιτερα στο βρεγμενο.Καλουλι ειναι... μετριο σε ολα γενικα αλλα αντεχει... μεγαλο μειον ο θορυβος κυλησης οπως εχω ξαναπει προηγουμενως.
Επισης δε ζεσταινεται και τοσο ευκολα... Δηλαδη με αμαξι 60-70-80 αλογα δε το κοβω να ζεσταθει και ποτε... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι για Ελλάδα και στο βρεγμένο δεν είναι κάτι τρομερό.Πρώτα απ'όλα γιατί είσαι τόσο απόλυτος;Και έπειτα,ο φίλος δε ζητά κάτι 'τρομερό'.
ΥΓ.Χαλαρώστε λίγο ρε μάγκες....Όχι τόσο 'άσπρο/μαύρο'Καλουλι ειναι... μετριο σε ολα γενικα αλλα αντεχει... μεγαλο μειον ο θορυβος κυλησης οπως εχω ξαναπει προηγουμενως.
Επισης δε ζεσταινεται και τοσο ευκολα... Δηλαδη με αμαξι 60-70-80 αλογα δε το κοβω να ζεσταθει και ποτε...[/quote]Τα θέλετε και τα γράφετε;........Διαβάζετε τι γράφετε;...........
ΥΓ.Τα έχετε δοκιμάσει;......και αν ναί....σε τί διάσταση;.............Όλα σε ένα καζάνι;
ΥΓ2.Εκτός αν τα έχετε δοκιμάσει στο ........forum.....πληκτρολογώντας..........
ΥΓ3.Το ότι είναι συνταξιούχος και το ότι ζητά συγκεκριμένα πράγματα,δε σας λέει τίποτα;...............Αμάν πια με τα PC2....νισάφι πια.... -
Ο χρήστης Ascoeh έγραψε:
Για ένα VW Vento μοντέλο 1993, 1400 κυβικά, ποιό μοντέλο θα μου προτείνατε(φοράει αν δεν κάνω λάθος 185/60/R14); Είμαι συνταξιούχος, κάνω ταξίδια σε εθνική οδό μέχρι 200 χλμ μάξιμουμ, και ποτέ η ταχύτητα στο κοντέρ δεν θα υπερβεί τα 120-130 χλμ/ώρα. Με ενδιαφέρει τα ελαστικά να είναι από επώνυμη εταιρία, και όσο πιο value for money επιλογή γίνεται, καθώς δεν πήραμε και δώρο φέτος... Το Νο1 κριτήριο αγοράς θα είναι δηλαδή να μη χρειαστεί να τα αλλάξω πολύ σύντομα, εννοώ να κρατήσει η απόδοσή τους κάποια χρόνια μιας και δεν κάνω περισσότερα από 7.000 χλμ το χρόνο. Ευχαριστώ για τις όποιες συμβουλές εκ των προτέρων.Κύριε,προχωρήστε άφοβα στην αγορά των Bridgestone ER 300 ECOPIA....Είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε.Συν το ότι είναι το πιό αξιόπιστο λάστιχο της αγοράς....Ούτε σκασίματα,ούτε τα λεγόμενα 'βυζάκια'...
-
Τα ECOPIA δεν πρέπει να βγαίνουν σε 185/60-14. Μόνο το απλό ER300...
-
Η διασταση αυτη ειναι πολυ καλη γιατι εχει καλες τιμες και καλα λαστιχα.Εγω σαν φτηνο επωνυμο και καλο χωρις να υστερει καπου θα ελεγα το Fulda Carat Progresso.Θα ζεσταινεται σημερα και οχι αφου φτασεις και με τα χιλιομετρα που κανεις θα σου βγαλει κοντα 4-5 χρονια(αν και καλο ειναι να μην τα αφηνουμε τοσο αλλα με τη κριση στη τσεπη μας...).
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]