-
[quote='touring the m3 1.6']
ΥΓ.Τα έχετε δοκιμάσει;......και αν ναί....σε τί διάσταση;.............Όλα σε ένα καζάνι;215/45 r16
-
αναζητω τα Yokohama Advan Neova AD08
http://www.1010tires.com/tire.asp?tireb ... Neova+AD08
υπαρχει κανεις που να ξερει ο ιδιος προσωπικα αν υπαρχουν στην ελλαδα ειτε ετοιμοπαραδοτα ειτε τα φερνει καποιος και σε τι τιμη?
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Λαστιχο επωνυμο αλλα οχι πολυ ακριβο ειναι το bridgestone ER 300 το οποιο ειναι μεν σκληρο αλλα οταν ζεσταθει εχει καλη αποδοση ιδιαιτερα στο βρεγμενο.
Καλουλι ειναι... μετριο σε ολα γενικα αλλα αντεχει... μεγαλο μειον ο θορυβος κυλησης οπως εχω ξαναπει προηγουμενως.
Επισης δε ζεσταινεται και τοσο ευκολα... Δηλαδη με αμαξι 60-70-80 αλογα δε το κοβω να ζεσταθει και ποτε...Δεν ειναι καθολου μετριο,ισα ισα εχει κανει εκκατομυρια πωλησεις παγκοσμιως.
Ο θορυβος κυλησης ειναι παρα πολυ καλος,εχει πολυ καλο κρατημα στο βρεγμενο και οπως ειπε και ο φιλος παραπανω αντεχει σε λακουβες,δεν βγαζει καρουμπαλα και βγαζει πολλα χιλιομετρα.
Ειπα οτι θελει λιγο ζεσταμα για να αποδωσει αλλα ο ανθρωπος ειπε οτι ταξιδευει στην εθνικη οποτε δεν υπαρχει προβλημα.
Και τελος,ο ανθρωπος ζητησε value for money και το er 300 θα τον καλυψει απολυτα. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Λαστιχο επωνυμο αλλα οχι πολυ ακριβο ειναι το bridgestone ER 300 το οποιο ειναι μεν σκληρο αλλα οταν ζεσταθει εχει καλη αποδοση ιδιαιτερα στο βρεγμενο.
Καλουλι ειναι... μετριο σε ολα γενικα αλλα αντεχει... μεγαλο μειον ο θορυβος κυλησης οπως εχω ξαναπει προηγουμενως.
Επισης δε ζεσταινεται και τοσο ευκολα... Δηλαδη με αμαξι 60-70-80 αλογα δε το κοβω να ζεσταθει και ποτε...Δεν ειναι καθολου μετριο,ισα ισα εχει κανει εκκατομυρια πωλησεις παγκοσμιως.
Ο θορυβος κυλησης ειναι παρα πολυ καλος,εχει πολυ καλο κρατημα στο βρεγμενο και οπως ειπε και ο φιλος παραπανω αντεχει σε λακουβες,δεν βγαζει καρουμπαλα και βγαζει πολλα χιλιομετρα.
Ειπα οτι θελει λιγο ζεσταμα για να αποδωσει αλλα ο ανθρωπος ειπε οτι ταξιδευει στην εθνικη οποτε δεν υπαρχει προβλημα.
Και τελος,ο ανθρωπος ζητησε value for money και το er 300 θα τον καλυψει απολυτα.To οτι εχει κανει εκατομμυρια πωλησεις δε λεει κατι. Σε πολλα μοντελα μπαινει πρωτης τοποθετησης. Και το πρωτο accent εκανε εκατομμυρια πωλησεις αλλα ηταν τραγικο, αυτο δε λεει κατι. Απλα ηταν value for money. Σε σχεση με το PC2, το ER300 ειναι πισω.
Καλα, αυτο για τον θορυβο κυλησης δε ξερω που το βρισκεις. Εγω το εχω δει σε 2 αμαξια σαν επιβατης, πριν τελικα το εχω σαν πρωτης τοποθετησης στο δικο μου, χωρια τοσα τεστ και reviews που εχω διαβασει γιατι ασχολουμαι γενικως αρκετα με λαστιχα.
Το οτι ειναι σκυλι και αντεχει το επεσημανα! Αλλα πραγματικα ο θορυβος ειναι απο τους υψηλοτερους της κατηγοριας του.
Οταν ζεσταθει κραταει αρκετα καλα οντως, αλλα μεσα στην πολη και σε απλες διαδρομες πολυ πιθανον να μην ζεσταθει ποτε.
Για εθνικη αν παραβλεψεις τον θορυβο μια χαρα ειναι.Συμπερασμα. Σκυλι, αλλα και σε επιδοσεις και σε ανεση υπαρχουν καλυτερα.
-
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΑ EFFICIENTGRIP(ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ) Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ Η ΤΟ SAVER MICHELIN.ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ MICHELIN ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΑ GOODYEAR.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εγω σαν φτηνο επωνυμο και καλο χωρις να υστερει καπου θα ελεγα το Fulda Carat Progresso.Το έχω δοκιμάσει στη διάσταση που συζητάμε (185/60-14) και συμφωνώ απόλυτα.
Στην ίδια διάσταση εγώ έβαλα πρόσφατα τα φθηνά Sava Intensa HP (sava: το λάστιχο του μνημονίου), σε αντικατάσταση των Fulda. Σύμφωνα με τις περισσότερες κριτικές (στο εξωτερικό) τα Intensa HP είναι από μέτρια ως άθλια! Μόλις έχω ολοκληρωμένη εικόνα θα γράψω εντυπώσεις... -
Ο χρήστης NKP έγραψε:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΑ EFFICIENTGRIP(ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ) Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ Η ΤΟ SAVER MICHELIN.ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ MICHELIN ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΑ GOODYEAR.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΤα efficientgrip ειναι λιγο μαυρο χαλι απο επιδοσεις... Τα Energy saver εχουν καλυτερο κρατημα στο στεγνο αλλα υστερουν στο βρεγμενο.
Οικονομικα ειναι και τα δυο... Περισσοτερο ανετα και αθορυβα τα Energy. -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΑ EFFICIENTGRIP(ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ) Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ Η ΤΟ SAVER MICHELIN.ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ MICHELIN ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΑ GOODYEAR.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τα efficientgrip ειναι λιγο μαυρο χαλι απο επιδοσεις... Τα Energy saver εχουν καλυτερο κρατημα στο στεγνο αλλα υστερουν στο βρεγμενο.
Οικονομικα ειναι και τα δυο... Περισσοτερο ανετα και αθορυβα τα Energy.Γιατί δεν παίρνεις κανένα κανονικό λάστιχο;
-
Το camskill βλέπω, δεν κάνει πλέον παραδόσεις ελαστικών στην Ελλάδα.
Τουλάχιστον στο link, εμφανίζει : ( Greece & Crete (GR) - Parts (No Tyres))
Σε όλα τα δεύτερα-τρίτα κράτη έχουν δυνατότητα, ( Βουλγαρία-Λιθουανία-Εσθονία-Σλοβακία, κλπ), εμείς .... στα αζήτητα!
Πίκρα. Και όχι τόσο γιατί δεν μπορούμε να προμηθευτούμε λάστιχα, όσο για την προφανή εκτίμηση που μας έχουν. Ελπίζω να υπάρχουν άλλοι λόγοι και να κάνω εγώ λάθος εκτίμηση. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Σε όλα τα δεύτερα-τρίτα κράτη έχουν δυνατότητα, ( Βουλγαρία-Λιθουανία-Εσθονία-Σλοβακία, κλπ), εμείς .... στα αζήτητα!
Πίκρα. Και όχι τόσο γιατί δεν μπορούμε να προμηθευτούμε λάστιχα, όσο για την προφανή εκτίμηση που μας έχουν. Ελπίζω να υπάρχουν άλλοι λόγοι και να κάνω εγώ λάθος εκτίμηση.Πολλοί προμηθευτές εξωτερικού φοβούνται πτώχευσή μας Δημήτρη. Αυτό βέβαια ίσχυε για τις επί πιστώσει παραγγελίες. Στις μετρητοίς, δεν ξέρω γιατί γίνεται.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Πίκρα. Και όχι τόσο γιατί δεν μπορούμε να προμηθευτούμε λάστιχα, όσο για την προφανή εκτίμηση που μας έχουν. Ελπίζω να υπάρχουν άλλοι λόγοι και να κάνω εγώ λάθος εκτίμηση.Την Κρητη γιατι την εχουν ξεχωριστα;
-
Ειμαι σε φαση αλλαγης ελαστικων (250-55-16) στο golf επειτα απο 38.000χλμ και 6 χρονια (το ξερω το αργησα λιγο!!!) και ειμαι αναμεσα σε premium contact 2,sport contact 2,pirelli p7 cinturato και michelin primacy 3 (αν εχει ερθει).Τα χιλιομετρα ειναι 6-7 χιλιαδες το χρονο τα περισσοτερα σε ταξιδια και λιγοτερα εντος πολης.Απο τα dunlop sp sport O1A που φοραγε ημουν ευχαριστημενος τα πρωτα 2 χρονια επειδη ηταν φρεσκα αλλα σα λαστιχο τιποτα ιδιαιτερο.Παιζει καποια εγγυηση στα παραπανω οπως ειχαν παλια?Πιστευω οποιο και να βαλω ευχαριστημενος θα μαι.Εσεις εχετε να προτεινετε κατι?
-
Μαλλον θα εννοεις 205-55-16.Στο δικο μου 205-60-16 εβαλα τα p7 cinturato και σε σχεση με τα conti ειναι πιο αθορυβα,πιο ανετα και με λιγοτερη αισθηση.Συν του οτι προσφερονται και με 2 χρονια εγγυηση.
-
Ωπα ναι 205-55-16
-
Ο χρήστης NKP έγραψε:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΑ EFFICIENTGRIP(ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ) Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ Η ΤΟ SAVER MICHELIN.ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ MICHELIN ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΑ GOODYEAR.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΟύτε που να το σκέφτεσαι για κανένα απο τα δύο και ειδικα τα πρώτα που σου τα προτείνει κιόλας ο λαστιχάς που πήγες
-
@Nikos Golf:
Αν βαλεις στην αναζητηση k115 θα δεις 1-2 λογια γι αυτα που φορεσα εγω στο δικο μου, απλα σαν μια ακομα εναλλακτικη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πίκρα. Και όχι τόσο γιατί δεν μπορούμε να προμηθευτούμε λάστιχα, όσο για την προφανή εκτίμηση που μας έχουν. Ελπίζω να υπάρχουν άλλοι λόγοι και να κάνω εγώ λάθος εκτίμηση.Την Κρητη γιατι την εχουν ξεχωριστα;
και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανουν αυτο.....
και δεν ειναι απο λαθος καθως το εχω δει σε διαφορα εντυπα οπως το manual απο το 6αρι μου
αν εχεις ακουσει οτι το 2012 η Κρητη θα επελεγε την αυτονομηση της κτλ κτλ
ερχεται και η Θρακη σε λιγο........μας βαλουν απο παντου -
Η κρητη προφανως θα ειχε περισσοτερα μεταφορικα.
Θελει κι ερωτημα? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Η κρητη προφανως θα ειχε περισσοτερα μεταφορικα.
Θελει κι ερωτημα?Λεσβος;;;;Ροδος;;;Σαμοθρακη;;;;
-
Η συνομοσιολογία όρια δε γνωρίζει...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]