Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Λαστιχο επωνυμο αλλα οχι πολυ ακριβο ειναι το bridgestone ER 300 το οποιο ειναι μεν σκληρο αλλα οταν ζεσταθει εχει καλη αποδοση ιδιαιτερα στο βρεγμενο.
Καλουλι ειναι... μετριο σε ολα γενικα αλλα αντεχει... μεγαλο μειον ο θορυβος κυλησης οπως εχω ξαναπει προηγουμενως.
Επισης δε ζεσταινεται και τοσο ευκολα... Δηλαδη με αμαξι 60-70-80 αλογα δε το κοβω να ζεσταθει και ποτε...
Δεν ειναι καθολου μετριο,ισα ισα εχει κανει εκκατομυρια πωλησεις παγκοσμιως.
Ο θορυβος κυλησης ειναι παρα πολυ καλος,εχει πολυ καλο κρατημα στο βρεγμενο και οπως ειπε και ο φιλος παραπανω αντεχει σε λακουβες,δεν βγαζει καρουμπαλα και βγαζει πολλα χιλιομετρα.
Ειπα οτι θελει λιγο ζεσταμα για να αποδωσει αλλα ο ανθρωπος ειπε οτι ταξιδευει στην εθνικη οποτε δεν υπαρχει προβλημα.
Και τελος,ο ανθρωπος ζητησε value for money και το er 300 θα τον καλυψει απολυτα.
To οτι εχει κανει εκατομμυρια πωλησεις δε λεει κατι. Σε πολλα μοντελα μπαινει πρωτης τοποθετησης. Και το πρωτο accent εκανε εκατομμυρια πωλησεις αλλα ηταν τραγικο, αυτο δε λεει κατι. Απλα ηταν value for money. Σε σχεση με το PC2, το ER300 ειναι πισω.
Καλα, αυτο για τον θορυβο κυλησης δε ξερω που το βρισκεις. Εγω το εχω δει σε 2 αμαξια σαν επιβατης, πριν τελικα το εχω σαν πρωτης τοποθετησης στο δικο μου, χωρια τοσα τεστ και reviews που εχω διαβασει γιατι ασχολουμαι γενικως αρκετα με λαστιχα.
Το οτι ειναι σκυλι και αντεχει το επεσημανα! Αλλα πραγματικα ο θορυβος ειναι απο τους υψηλοτερους της κατηγοριας του.
Οταν ζεσταθει κραταει αρκετα καλα οντως, αλλα μεσα στην πολη και σε απλες διαδρομες πολυ πιθανον να μην ζεσταθει ποτε.
Για εθνικη αν παραβλεψεις τον θορυβο μια χαρα ειναι.
Συμπερασμα. Σκυλι, αλλα και σε επιδοσεις και σε ανεση υπαρχουν καλυτερα.