-
επίσης θα κερδίσω και σε άνεση με το 195/55 το 50 χτυπαει σε λακουβες
-
Μπορείς να κάνεις τροποποίηση στο μήνυμά σου αντί να κάνεις καινούριο.[mοd]
-
Ο χρήστης giannis76 έγραψε:
με το 195 θα κερδισω σε προσφυση στην βροχη ομως σωστά; και τι να κάνω αφού δεν τα βρισκω σε κανέναν μαγαζι καμία σχεδόν εταιρία δεν βγάζει σε σωστό δείκτη ταχύτητας σε 205/50/16 όλες βγάζουν πχ σε V WΤο energy saver βγαινει με δεικτη Η .
Τελικα μου φαινεται εισαι απο τους αγοραστες που δεν ξερει τι θελει,εχεις βαλει ενα σωρο ερωτηματα και μπερδευεις τον κοσμο. -
αν διαβαζες στην αρχη τι εγραψα θα ειχες καταλβει τοι ξερω τι θελω ενα λαστιχο σε διασταση σωστη ειτε στην ηδη υπαρχουσα 205/50/16 Michelin αλλα εφοσον δεν βρικσω σκεφτομαι παω γιαάλλη διάσταση. και ξανλέω παιδιά δεν βρίκσω Saver σε 205/50/16 ηταν το μονο σε Η τα άλλα λιγοστά που μπορείν να βρίσκω είναι σε V W μακρια από τέτοια δεν θα κανω ραλλυ.Που βρκες οτι δεν ξερω τι θελω τωρα;
-
Μπορει να εχει ελλειψη η εταιρια σε saver, κανε λιγη υπομονη,παραλαμβανουν ανα διαστηματα.
-
αυτό ειναι το προβλημα μου οτι αν κανω υπομονη (εχω ηδη κανει) θα περασει ο χειμωνας και μετα και οι βροχες και δεν νομιζω οτι αξιζει να παρω λαστιχα 600 ευρω για να τα καψει η ζεστη απο Απριλιο και μετα................ασε που ι απαντησεις των κατασηματαρχων λενε ολες δεν μου βγαζει κωδικο και απο μηνα κι αν............ο αλλος μιλησε για διακοπη παραγωγής απ
ο το 2011 2ο μηνα αν δνε κανω λαθος -
Αυτο με τη 'ζέστη' ποτέ δεν το κατάλαβα...
αμα ήταν ένα καλοκαιρι να μετράει τόσο πολύ στα λάστιχα, τοτε είμαστε χαμένοι όλοι, με τετοια ηλιοφάνεια στην Ελλάδα.Στην τελική τα λάστιχα έχουν λέμε ζωή 3-4 χρόνια, τι να τα αλλάξεις Γενάρη 2012 και να ξανααλλάξεις Γενάρη του 2015, τι να αλλαξεις Ιούλιο του 2012 και μετα Ιούλιο του 2015. So what?
και άμα είναι έτσι, στην Αίγυπτο πχ, στο Μαρόκο, στην Αλγερια, στο Ισραήλ δεν έχουν αυτοκινητα? Εκεί τι κάνουν οι λαστιχάδες? Εργάζονται μόνο Νοέμβρη-Φλεβάρη (χειμώνας γάρ) και μετά γίνονται τουριστικοί πράκτορες?
Για να μην πούμε για πιο κοντά στον ισημερινό...και οι τύποι στις εταιρίες που πάνε και τα τεστάρουν στις ερήμους με θερμοκρασιες που εμεις βλεπουμε (αν δούμε) 1 ημέρα κάθε 3 χρόνια?? Είναι όλοι τους?
Απο τη μια θελουμε να 'ζεσταίνεται' γρηγορα, και απο την άλλη να μη 'χαλάει από τη ζέστη'...
-
+1
-
....,είμαι σε κατάσταση απογητευτική και απενγωνσμένα ψάχνω για την καλύτερη λύση στο πρόβλημα μου: το πρόβλημα είναι η αλλαγή ελαστικών που πρέπει να αλλαχτούν μετά από 3,5 - 4 χρόνια............έχω ένα astra g 99 sport εκδοση το αγόρασα μεταχειρισμένο το πήρα φορόντας πάνω 205/50/16 ................viewtopic.php?f=6&t=35915&start=4770#p2191793
FALKEN ZE 912 - 205/50 -R16 87V ===> 385€ σήμερα τοποθετημένα +30€ ευθυγραμμιση .
Τοποθετημένα σε ΟPEL Tigra 1,4/2006, δεν είμαι ενθουσιαμένος, αλλά είμαι σίγουρα ευχαριστημένος ! -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Αυτο με τη 'ζέστη' ποτέ δεν το κατάλαβα...
αμα ήταν ένα καλοκαιρι να μετράει τόσο πολύ στα λάστιχα, τοτε είμαστε χαμένοι όλοι, με τετοια ηλιοφάνεια στην Ελλάδα.Στην τελική τα λάστιχα έχουν λέμε ζωή 3-4 χρόνια, τι να τα αλλάξεις Γενάρη 2012 και να ξανααλλάξεις Γενάρη του 2015, τι να αλλαξεις Ιούλιο του 2012 και μετα Ιούλιο του 2015. So what?
και άμα είναι έτσι, στην Αίγυπτο πχ, στο Μαρόκο, στην Αλγερια, στο Ισραήλ δεν έχουν αυτοκινητα? Εκεί τι κάνουν οι λαστιχάδες? Εργάζονται μόνο Νοέμβρη-Φλεβάρη (χειμώνας γάρ) και μετά γίνονται τουριστικοί πράκτορες?
Για να μην πούμε για πιο κοντά στον ισημερινό...και οι τύποι στις εταιρίες που πάνε και τα τεστάρουν στις ερήμους με θερμοκρασιες που εμεις βλεπουμε (αν δούμε) 1 ημέρα κάθε 3 χρόνια?? Είναι όλοι τους?
Απο τη μια θελουμε να 'ζεσταίνεται' γρηγορα, και απο την άλλη να μη 'χαλάει από τη ζέστη'...
αυτο επρεπε να σε εχω χτες να το πεις σε φιλο μου ο οποιος το καλοκαιρι ''δεν αλλαξε λαστιχα για να μη τα καψει'' και εφυγε με τα μουτρα και εκανε το αμαξι τροπετο . ευτυχως αυτος την γλυτωσε. του τα ελεγα και δεν με ακουγε.
αντι για 300 ευρω για λαστιχα τωρα παει για αμαξι!! -
Δεν λες που δεν έγινε τροπέτο ο ίδιος... παλι καλα.
300 ευρω τα λαστιχα,
300 ευρώ και η η δόση,
το ίδιο πράγμα είναι -
με το 195 θα κερδισω σε προσφυση στην βροχη ομως σωστά; και τι να κάνω αφού δεν τα βρισκω σε κανέναν μαγαζι καμία σχεδόν εταιρία δεν βγάζει σε σωστό δείκτη ταχύτητας σε 205/50/16 όλες βγάζουν πχ σε V WΣτην βροχή τα στενότερα λάστιχα είναι καλύτερα. Να ρωτήσω προς τι η εμμονή με τα michelin; Βγάζουν και άλλες εταιρείες ΠΟΙΟΤΙΚΑ λάστιχα στις διαστάσεις που θες και σε λογικές τιμές.
https://shop-karlis.skroutzstore.gr/p.E ... 38837.html
https://shop-karlis.skroutzstore.gr/p.E ... 38815.html -
με το 195 θα κερδισω σε προσφυση στην βροχη ομως σωστά; και τι να κάνω αφού δεν τα βρισκω σε κανέναν μαγαζι καμία σχεδόν εταιρία δεν βγάζει σε σωστό δείκτη ταχύτητας σε 205/50/16 όλες βγάζουν πχ σε V WΗ Hankook εχει σε 205/55/16 σε H αν θυμαμαι καλα παντως... Δες το κι αυτο σαν περιπτωση.
Σε 205/55/16 V εβαλα Hankook Ventus Prime 2 με 320 btw, εχε το υποψην σου αυτο. -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
με το 195 θα κερδισω σε προσφυση στην βροχη ομως σωστά; και τι να κάνω αφού δεν τα βρισκω σε κανέναν μαγαζι καμία σχεδόν εταιρία δεν βγάζει σε σωστό δείκτη ταχύτητας σε 205/50/16 όλες βγάζουν πχ σε V W
Στην βροχή τα στενότερα λάστιχα είναι καλύτερα. Να ρωτήσω προς τι η εμμονή με τα michelin; Βγάζουν και άλλες εταιρείες ΠΟΙΟΤΙΚΑ λάστιχα στις διαστάσεις που θες και σε λογικές τιμές.
https://shop-karlis.skroutzstore.gr/p.E ... 38837.html
https://shop-karlis.skroutzstore.gr/p.E ... 38815.htmlείχα δοκιμάσει ήδη παλιά Michelin και σε στεγνο και σε βρεγμενο φιλε και μιλαμε για απιστευτα λαστιχα ακουω απο οσους τα εχουν καλα λογια μαλακα και ζεσταινοντια γρηγορα μονο για Yokohama ακουσα παρεμφερη σχολια αλλα λενε οτι χανουν τις ιδιοτητες τους γρηγορα και παλι δνε τα βρισκω σε σωστο δεικτη ταχυτητα;..................... οσον αφορα τα αλλα που λες δεν μπορω να σου πω για ολες τις μαρκες αλλα λιγο πολυ ολα ειναι ειτε σκληρα ειτε καλα σε εναν τομεα και κακα σε αλλον τομεα και το πολυ φτηνο δνε το πολυεμπιστευομαι. μακαρινα βρισκα κατι αλλο θα με βοηθουσε αλλα σε τετοια ποιοτητα και χαρακτηριστικα με Michelin δεν νομιζω και δεν κανω δοκιμες με αυτα τα θεματα
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
με το 195 θα κερδισω σε προσφυση στην βροχη ομως σωστά; και τι να κάνω αφού δεν τα βρισκω σε κανέναν μαγαζι καμία σχεδόν εταιρία δεν βγάζει σε σωστό δείκτη ταχύτητας σε 205/50/16 όλες βγάζουν πχ σε V W
Η Hankook εχει σε 205/55/16 σε H αν θυμαμαι καλα παντως... Δες το κι αυτο σαν περιπτωση.
Σε 205/55/16 V εβαλα Hankook Ventus Prime 2 με 320 btw, εχε το υποψην σου αυτο.τα Hankook σε δεικτη Η πως τα ειδες σε προσφυση σε στεγνο σε βρεγμενο φρεναρισμα και ανεση ? κανουν θορυβο; μετα απο χρονια πως ηταν; αν μπορεις πες μου
-
δεν ψανχω παιδια για 205/55 για 205/50
-
μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί τα ελαστικά με υψηλότερο δείκτη ίδιο μοντέλο είναι πολύ ακριβότερα; τελικά είναι μόνο θέμα δείκτη η μήπως διαρκούν περισσότερο η σκληρότερη γόμα δεν ξερω κι εγω τι άλλο; ευχαριστώ
Υπάρχει ένα κουμπάκι πάνω δεξιά απο το post σου που γράφει επεξεργασία. Χρησιμοποίησε το αντί να κάνεις post το ένα κάτω απο το άλλο [Mod] -
Η Hankook εχει σε 205/55/16 σε H αν θυμαμαι καλα παντως... Δες το κι αυτο σαν περιπτωση.
Σε 205/55/16 V εβαλα Hankook Ventus Prime 2 με 320 btw, εχε το υποψην σου αυτο.τα Hankook σε δεικτη Η πως τα ειδες σε προσφυση σε στεγνο σε βρεγμενο φρεναρισμα και ανεση ? κανουν θορυβο; μετα απο χρονια πως ηταν; αν μπορεις πες μου
Δεν τα εχω σε H αλλα σε V οπως ειπα... Σε H νομιζω βγαινει αλλο μοντελο κι οχι το Ventus Prime 2.
Για τα Ventus Prime 2 εχω γραψει την αρχικη μου αποψη κατι σελιδες πριν, κανε αναζητηση και θα το βρεις. Με λιγα λογια, σε στεγνο ειναι πολυ καλα, ζεσταινονται γρηγορα και ακομα και σε γρηγοροτερη οδηγηση κρατανε (οχι σαν τσιχλες βεβαια) και γλιστρανε ομαλα και γλυκα (δεν ξεκολλανε αποτομα-->επικινδυνα δηλαδη). Σε βρεγμενο απο το λιγο που τα εχω οδηγησει βοηθαει το οτι ζεσταινονται γρηγορα, δεν ειχα καποιο θεμα μεχρι τωρα δηλαδη. Ανεση εχω κερδισει σε σχεση με τα Sport Contact 2 ΠΑΡΑ πολυ, οπως αντιστοιχα και σε ησυχια. Το μετα απο χρονια δεν το ξερω ομως, γιατι τα εχω 3-4 μηνες και δεν εχουν κανει και πολλα χλμ. Ισως λογω του οτι ειναι πιο μαλακα τελειωνουν και ελαφρως νωριτερα, δεν ξερω ομως να σου πω. -
καλυτερα πιο μαλακα και να χαλανε νωριτερα παρα σκληρα και να γλυστρανε στον πρωτο χρονο................ στην ιστοσελιδα της εαιτριας αυτο δνε το βρηκα μηπως εχει αλη ονομασια. το αλλο κοιταω μηπως ειναι καλο το Κ425 ολα της ιδιας εταιριας μαλακα ειναι;
-
K115 λέγεται το Ventus Prime 2.
Το 425 είναι 'μια κατηγορία κάτω' και πιο 'οικολογικό'. Εγώ θα πήγαινα στου Bill τα 115. (Εγώ του τα πρότεινα, κιόλας )
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]