-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πανάκριβα ρε τότε...Πάνε Τρίκαλα, εκεί που έβαλε και ο Κων/νος τα Asymmetric 2, πιο φτηνά θα σου έρθει. Σκέψου σε 225/45R17 τα έβαλε 530.
Ή, αν όντως είσαι ok από πέλμα και παλαιότητα (να μην έχουν ξεραθεί) περίμενε π.χ. πότε θα πας καμιά Θεσ/νίκη ή καμιά Αθήνα και τα αλλάζεις εκεί, αν στο Βόλο δεν έχει φτηνότερα.
Θα πάω και σε κανέναν άλλο με hankook να ρωτήσω.
Το άλλο κουλό που μου είπε όταν του είπα ότι το 050 είναι πολύ σκληρό ήταν να πάμε από 'W' σε 'V'. -
Πανάκριβα ρε τότε...Πάνε Τρίκαλα, εκεί που έβαλε και ο Κων/νος τα Asymmetric 2, πιο φτηνά θα σου έρθει. Σκέψου σε 225/45R17 τα έβαλε 530.
Ή, αν όντως είσαι ok από πέλμα και παλαιότητα (να μην έχουν ξεραθεί) περίμενε π.χ. πότε θα πας καμιά Θεσ/νίκη ή καμιά Αθήνα και τα αλλάζεις εκεί, αν στο Βόλο δεν έχει φτηνότερα.
γιατι μπερδευεσαι;;; ειναι δυο διαφορετικες διαστασεις....
-
Δε μπερδεύομαι. Η 215 είναι ακόμα φτηνότερη, κανονικά.
Γι' αυτό το 'πα.
-
Είπα να ρωτήσω εδώ στο Ναύπλιο για λάστιχα μπας και τα βρω φθηνότερα.
640 στην Αθήνα, 800 εδώ -
Το ξαναγράφω εδώ:
Μεταξύ Pirelli Cinturato P6,Michelin Energy Saver και Toyo Teo+ τι να επιλεξω? Παρακαλω να απαντησουν οσοι εχουν εμπειρια με καποιο απο αυτα τα ελαστικα! Μιλαμε για διασταση 185/60 και αυτοκινητο Seat Ibiza 1.2! -
Ο χρήστης Μηχανη Γκαζον έγραψε:
Το ξαναγράφω εδώ:
Μεταξύ Pirelli Cinturato P6,Michelin Energy Saver και Toyo Teo+ τι να επιλεξω? Παρακαλω να απαντησουν οσοι εχουν εμπειρια με καποιο απο αυτα τα ελαστικα! Μιλαμε για διασταση 185/60 και αυτοκινητο Seat Ibiza 1.2!Τα Pirelli ειναι μετρια παντου. Απο προσωπικη εμπειρια δε μ αρεσουν καθολου. Στην διασταση σου ακριβως εχω τα Michelin Energy saver και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
Αθορυβα πολυ προοδευτικα, εξαιρετικα στο στεγνο, (ισως καλυτερα απο πολλα σπορ λαστιχα), ΑΛΛΑ στο βρεγμενο θελουν πολυ προσοχη.Τα Pirelli ειναι καλυτερα στο βρεγμενο, αλλα οχι τοσο καλα και ησυχα στο στεγνο.
-
Δε μπερδεύομαι. Η 215 είναι ακόμα φτηνότερη, κανονικά.Γι' αυτό το 'πα.
Δε σημαίνει ότι όσο πιο μεγάλη διάσταση τόσο πιο ακριβό.
Η τιμή των ελαστικών δεν καθορίζεται από την ποσότητα υλικού αλλά από άλλους παράγοντες.
Πχ το κυριότερο που καθορίζει την τιμή είναι πόσο συνήθης είναι η διάσταση. Και πιστεύω ότι η συγκεκριμένη είναι αρκετά σπάνια σε αντίθεση με την 225/45/17.
Εγώ πάντως τα δικά μου 225/45/17 bridgestone s001 με δείκτη Υ τα έβαλα μια πεντακοσάρα και δώρο ευθυγράμμιση. -
Έχεις δίκιο, αλλά δεν το συμπέρανα υπολογίζοντας την ποσότητα του υλικού. Είχα ψάξει προ καιρού και την εναλλακτική 215, αντί 225, στο οικογενειακό Bravo, και πολλά απ' τα ελαστικά που 'χα δει ήταν φτηνότερα στην 215.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ρωτα και για S001Δε βγαίνουν για την διάστασή μου.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
ρωτα και για S001
Δε βγαίνουν για την διάστασή μου.
Πετα το
-
Κομμένα τα λεφτά για σουβλάκια στη μονάδα.
Κάθε μέρα φακή-φασολάδα στα μαγειρεία. -
Κάθε μέρα φακή-φασολάδα στα μαγειρεία.Παρε μια SLK να σε δει ο Θεος και να ριχνεις γκομενακια που θες να λεγεσαι και πατερας μου. Αν πεταξεις τον Ιαπωνα και παρεις την SLK τοτε θ ακανω μι ακωλοτουμπα σαν τους πολιτικους
-
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Κάθε μέρα φακή-φασολάδα στα μαγειρεία.Παρε μια SLK να σε δει ο Θεος και να ριχνεις γκομενακια που θες να λεγεσαι και πατερας μου. Αν πεταξεις τον Ιαπωνα και παρεις την SLK τοτε θ ακανω μι ακωλοτουμπα σαν τους πολιτικους
Σκληρή οροφή;
Αυτή η νεολαία έχει χάσει το ρομαντισμό της. -
Σκληρή οροφή;
Αυτή η νεολαία έχει χάσει το ρομαντισμό της.Παππου
-
Δε μπερδεύομαι. Η 215 είναι ακόμα φτηνότερη, κανονικά.Γι' αυτό το 'πα.
Ειναι πιο ακριβη η 215 φιλε μου.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Γι' αυτό το 'πα.
215/45 R16 η δικια μου κανουν γυρω στα 600-700 η τετραδα...
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Γι' αυτό το 'πα.
Έκανα λάθος που γενίκευσα. Επαναλαμβάνω, όμως, πως άλλα ήταν ακριβότερα στη μια διάσταση, κι άλλα στην άλλη.
-
καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια για επιλογή ελαστικών διάστασης 195/55/15 θέλω ένα λάστιχο all season με αντοχή στη φθορά γτ κάνω πολλά χιλιόμετρα και καλό κράτημα σε σχετικά οικονομική τιμή αν γίνεται, κάπου διάβασα ότι τα 195/50/15 είναι αρκετά πιο φτηνά θα μπορούσα να βάλω τέτοια διάσταση τι διαφορά θα υπάρχει στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου? ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Γι' αυτό το 'πα.
215/45 R16 η δικια μου κανουν γυρω στα 600-700 η τετραδα...
Περαστικά συνονόματε
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]