-
Ώρα να τσεκάρετε και τα δικά μου energy!Έχουν 4.5 χρόνια και περίπου 6-7.000 χλμ.
-
4,5 χρονια 6-7.000 χλμ???? Τι διαολο μεχρι το σουπερ μαρκετ πηγαινεις??? Μολις τα εβγαλες απο το κουτι τους ειναι, σε σχεση με τα δικα μου!!!
-
Ήταν δυόμιση χρόνια ακίνητα.
Μην περιμένεις να δεις τα energy ποτέ φαγωμένα, **εξόν **αν είναι σε αυτοκίνητο *ολλανδού *αλλά εκεί μιλάμε για δισεκατομμύρια χιλιόμετρα.
Όταν αρχίζεις να σπινιάρει συχνά με δευτέρα π.χ. πρέπει να τα αλλάξεις.Με το R19 πέρυσι δεν μπορούσες να ανέβεις τη λαμπράκη αν σ'έπιανε το φανάρι στην ανηφόρα και είχε και λίγο νεράκια κάτω. Μιλάμε για πολλά άλογα..
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Αποκλειεται να εχουν κανει πανω απο 10.000 χλμ στον ενα χρονο, δεν ξερω γιατι εγραψε λιγοτερο απο 20.000.
Με τι διαφωνείς; Θεωρείς οτι η φθορά είναι μικρή ή οτι τα χλμ είναι πολλά για έναν χρόνο;
Στο οτι το αυτοκινητο του Ορεστη κανει 10 χλμ μαξ την μερα συνηθως!
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Ώρα να τσεκάρετε και τα δικά μου energy!Έχουν 4.5 χρόνια και περίπου 6-7.000 χλμ.Καλά που χεις βάλει τα Ενερτζυ να σου βγάζουν χλμ, αλλιώς θα χες πέσει έξω.
Σοβαρά τώρα, μπορεί να έχουν πολύ λίγα χλμ και ανεπάισθητη οπτική φθορά, αλλά 4μιση χρόνια είναι τεράστιος χρόνος ζωής. Είναι πολύ πιθανόν πλέον το ελαστικό απλά να μη δουλεύει...
-
Λίγα τα λόγια σου για τα energy φιλαρακι. Μόλις βγήκαν απ το κουτί
-
Σοβαρά τώρα, μπορεί να έχουν πολύ λίγα χλμ και ανεπάισθητη οπτική φθορά, αλλά 4μιση χρόνια είναι τεράστιος χρόνος ζωής. Είναι πολύ πιθανόν πλέον το ελαστικό απλά να μη δουλεύει...
Έτσι κι αλλιώς για αλλαγή έλεγα το καλοκαίρι.Ωστόσο είπα να βάλω μια φώτο μπάς και.Στο κτέο μ παν ότι είναι μια χαρά και να τα κρατήσω άνετα 1 χρόνο ακόμα, αλλά έχω παρατηρήσει σπινιαρίσματα χωρίς ιδιαίτερο γκάζι οπότε μάλλον πούλο θα πάρουν.
Μήπως πρέπει να αποχαιρετιστούν όπως τους αξίζει στας σέρρας;
-
Και το ρωτάς;;;
Βρες ένα δεύτερο ζευγάρι ζάντες και βάλ'τα πάνω σε αυτές. Αγγάρεψε και ένα φίλο με δεύτερο όχημα, να παρει κι αυτός καμιά ζάντα στο αυτοκίνητό του, τράβα στην πίστα και λιώσε τα. Έπειτα βάλε τα νέα 'παπά' και γύρνα κύριος
-
Ε, μόνος του να πάει;
Άντε, ψηθείτε -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αποκλειεται να εχουν κανει πανω απο 10.000 χλμ στον ενα χρονο, δεν ξερω γιατι εγραψε λιγοτερο απο 20.000.
Με τι διαφωνείς; Θεωρείς οτι η φθορά είναι μικρή ή οτι τα χλμ είναι πολλά για έναν χρόνο;
Στο οτι το αυτοκινητο του Ορεστη κανει 10 χλμ μαξ την μερα συνηθως!
Οχι οτι για καφε χαλανδρι να παμε ειναι 20 χλμ διαδρομη! Χωρια οσα κανουν οι γονεις μου τα πρωινα!!!
Ξερεις πως μαζευονται τα χιλιομετρα μεσα στην πολη? Αφου κανει 120χλμ καθε 4 μερες...Σινεμα με την κοπελα (η οποια μενει διπλα σχετικα) 35 χλμ.
Καφε στην πλατεια 4χλμ.
Καφε Χαλανδρι το ειπαμε 20χλμ.
Μπανιο αστο καλυτερα!! Χτες πηγα 75 χλμ. (Ισως το πιο κοντινο)
Εκκινηση στο φαναρι στη Shell αποσταση 300 μετρα, φθορα = 100χλμ χαχαχα -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ήταν δυόμιση χρόνια ακίνητα.Μην περιμένεις να δεις τα energy ποτέ φαγωμένα, **εξόν **αν είναι σε αυτοκίνητο *ολλανδού *αλλά εκεί μιλάμε για δισεκατομμύρια χιλιόμετρα.
Όταν αρχίζεις να σπινιάρει συχνά με δευτέρα π.χ. πρέπει να τα αλλάξεις.Με το R19 πέρυσι δεν μπορούσες να ανέβεις τη λαμπράκη αν σ'έπιανε το φανάρι στην ανηφόρα και είχε και λίγο νεράκια κάτω. Μιλάμε για πολλά άλογα..
Καλε energy εχω, τα δικα μου καινουργια τα ειδες? Αυτος ηταν ο κυριος λογος που ανεβασα φωτο επειδη ολοι εδω λετε οτι τα energy δε φθειρονται ποτε! Σιγουρα εχουν ακομα τα δικα μου αλλα σε 1 χρονο δε θα μ αρεσει καθολου οι φθορα τους!
Και μην φανταστεις οτι πηγαινω με το πλαι η τα σκιζω σε καθε φαναρι. Αντε να πιεζονται 1 φορα την βδομαδα για 3χλμ... -
Συνεχίζοντας το ημερολόγιο των τεσσάρων πρόωρα φαγωμένων ελαστικών στα στροφιλίκια της Κορινθίας, σήμερα έκανα επίσης πολλά χλμ, αν και αυτή τη φορά είπα να μην πάω τόσο οριακά, απλώς να εξοικειωθώ μαζί τους περισσότερο. Το ευχάριστο 'μπόνους' ήταν η νεροποντή/χαλάζι/δε βλέπω την (μεγάλη) μύτη μου, όπου είχα την ευκαιρία να δω πώς συμπεριφέρονται στη βρεγμένη σαπουνάσφαλτο. Πολύ καλό και σταθερό φρενάρισμα και πολύ προοδευτικές αντιδράσεις. Πραγματικά έχω χαρεί πάρα πολύ για την επιλογή των ελαστικών - πέραν της πρόωρης φθοράς δεν έχω τίποτα να τους προσάψω!
Τι; Περιμένετε φωτό;;
(Φυσικά και έχω, αλλά θα πέσει δούλεμα )
-
Κάποια πρόταση για ελαστικά σε Grande Punto ;
To αμάξι φοράει Potenza RE050A 205/45 R17 και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.
Σκέφτομαι να πάω σε 215/45 R17 και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια εναλλακτική ενδεχομένως με καλύτερη απόδοση.
Με ενδιαφέρει πολύ το κράτημα στα στροφιλίκια και κυρίως το λάστιχο να έχει σκληρά πλαινά και να 'ακούει' άμεσα. -
Είναι t-jet το Punto? Διάσταση?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είναι t-jet το Punto? Διάσταση?Ναι είναι tjet με περίπου 185 άλογα.Έκανα edit με τις διαστάσεις,ξέχασα να τις γράψω..
-
Άρα σαν να θες λάστιχα για Abarth με άλλα λόγια. Τι καλύτερο λοιπόν από Pirelli P Zero? Πληρούν τις προϋποθέσεις που έθεσες, όπως και τα Continental SportContact3 (ή 5).
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Άρα σαν να θες λάστιχα για Abarth με άλλα λόγια. Τι καλύτερο λοιπόν από Pirelli P Zero? Πληρούν τις προϋποθέσεις που έθεσες, όπως και τα Continental SportContact3 (ή 5).Να κάπως έτσι..
Τα Pirelli τα σκέφτομαι κι εγώ.Τα SC3 έχω ακούσει πως έχουν λίγο μαλακά πλαινά όμως..Τα 5 τι διαφορές έχουν;
Goodyear F1 Assymetric 2 και Yokohama S drive τι λένε σε σχέση με τα προαναφερθέντα;
edit:Άκυρο τα 5P βγαίνουν για 18ρες και 225 και πάνω.
-
Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα μάλλον προς τα Πιρέλλι. Εξαιρετικό ελαστικό.
-
Γι΄αυτό τα έβαλα σε παρένθεση τα (5Ρ) γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν βγαίνουν στη διαστασή σου. Τα Yokohama δεν τα ξέρω καθόλου, ούτε έχω διαβάσει κάτι. Τα Goodyear έχω διαβάσει είναι πολύ καλά, αλλά προσωπικά ότι Goodyear έχω δοκιμάσει δεν με έχει ικανοποιήσει. Η πιο ασφαλής επιλογή βάση του αυτοκινήτου πάντως φαίνονται τα Pirelli. Είναι και τα πρώτης τοποθέτησης στο Abarth SS.
-
Τα Yoko S είναι λίγο πιο μαλακά και λιγότερο απόλυτα/πιο προοδευτικά από τα 050. Τα έχει φίλος σε Type R FN2 και είναι ευχαριστημένος. Θα πάει κι αυτός σε P Zero, και προτείνω και για σένα το ίδιο.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]