-
Ο χρήστης hondkyr έγραψε:
Τα conti premium contact2 που είχα τελείωσαν πολύ γρήγορα! Ούτε 30.000 χλμ δεν έβγαλαν.... Έτσι τα άλλαξα εκτάκτως (το προγραμμάτιζα για Σεπτέμβριο) με τα efficient grip της goodyear. Διάσταση 195/65/15.Γιατί δεν ρώτησες πριν το κάνεις αυτό
Εγώ τα φοράω σχεδόν 12000 χιλιόμετρα τώρα
Η κατάσταση σε λίγο καιρό θα είναι τραγική .Θα το δεις
Τα λάστιχα γλιστράνε σε στεγνό-βρεγμένο και σε πολύ βροχή απολαμβάνεις βαρκάδες
Όπως έχει ξαναειπωθεί Efficient Slip έπρεπε να τα λένε μια και το grip είναι ανύπαρκτο -
orestisren
λες να την πάτησα? η άλλη επιλογή που είχα ήταν dunlop fast response. Την πάτησα με τα efficient? -
orestisren
λες να την πάτησα? η άλλη επιλογή που είχα ήταν dunlop fast response. Την πάτησα με τα efficient?Κοίτα να σου πω
Από αντοχή αυτά και τα Energy Saver(βέβαια αυτά υπερέχουν σαφώς στο στεγνό των Goodyear) άλλο τίποτα αλλά εμένα δεν με έχουν ικανοποιήσει καθόλου μα καθόλου
Ειδικά στο βρεγμένο εν πετύχεις σημείο με κακή άσφαλτο μπορείς να ρίξεις φοβερές ζεμπεκιές -
τα conti είχαν τουλάχιστον καλό κράτημα στο βρεγμένο. Αλλά μηδέν χιλιομετρική απόδοση!
Ας ελπίσω ότι δεν θα μου τύχει..... -
μια απλή ερώτηση για να μην πιαστω κοροιδο.
Φοράω μαμα διάσταση 205/50/17 που απ ό,τι μου είπαν είναι απο τις πιο ακριβές. Για καρέ ζάντας μη με ρωτάτε, δεν ξερω χριστό. Μπορω να πάω σε 215/50/17 ? Ειναι σαν ελαστικά πιο φτηνα ? -
Οχι,ειναι πανω κατω τα ιδια.
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πας σε 225-45-17 ή 215-45-17. -
γεια σας και χρονια πολλα!!!εχει ο πατερας μου ενα 1.8 με 140 αλογα και φοραει τις εξης διστασεις ελαστικων 205/55/16 και θα θελαμε να παμε σε 205/45/17 .....ποιες θα ειναι οι επιπτωσεις δηλααδη που θα χασω και που θα κερδισω?....και θελω να ακουσω και την γνωμη σας για την αλλαγη αυτη και κυριως απο καποιον που εχει καποια παρομοια εμπειρια!!!!και κατι προαιρετικο(απο μαρκα ελαστικων τι μου προτινετε?) εχω Bridgestone turanza και φενονται καλα προς το παρον!!!!
-
Ο χρήστης VasilisVtec έγραψε:
γεια σας και χρονια πολλα!!!εχει ο πατερας μου ενα 1.8 με 140 αλογα και φοραει τις εξης διστασεις ελαστικων 205/55/16 και θα θελαμε να παμε σε 205/45/17 .....ποιες θα ειναι οι επιπτωσεις δηλααδη που θα χασω και που θα κερδισω?....και θελω να ακουσω και την γνωμη σας για την αλλαγη αυτη και κυριως απο καποιον που εχει καποια παρομοια εμπειρια!!!!και κατι προαιρετικο(απο μαρκα ελαστικων τι μου προτινετε?) εχω Bridgestone turanza και φενονται καλα προς το παρον!!!!Χρόνια Πολλά και από μένα!
Bridgestone turanza **ER30 **ή ER300; Τα ER30 είχα εγώ - σκληρό λάστιχο, δεν τρώγεται με τίποτα, γλιστράει ΠΑΡΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ.
-
orestisren
λες να την πάτησα? η άλλη επιλογή που είχα ήταν dunlop fast response. Την πάτησα με τα efficient?Κατ' αρχήν μην τρελαίνεσαι και μην απογοητεύεσαι από την επιλογή που έκανες. Τα φοράω στο Scenic περίπου 15.000 χλμ σε διάσταση 205/55/16 και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Είναι πολύ ξεκούραστο ελαστικό, στην εκκίνηση κάποιες φορές ψιλοσπινιάρουν, αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα 'κρατήματος' ή πλεύσης στο βρεγμένο. To ABS έχω να το νιώσω πολύ καιρό και σε έντονο φρενάρισμα φέρθηκαν άψογα και το αμάξι σταμάτησε ικανοποιητικά.
Δεν θα το επέλεγα ξανά, κυρίως όμως λόγω τον πολύ μαλακών πλαινών του που δεν ταιριάζουν με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο λόγω βάρους. -
Ο χρήστης iant έγραψε:
γεια σας και χρονια πολλα!!!εχει ο πατερας μου ενα 1.8 με 140 αλογα και φοραει τις εξης διστασεις ελαστικων 205/55/16 και θα θελαμε να παμε σε 205/45/17 .....ποιες θα ειναι οι επιπτωσεις δηλααδη που θα χασω και που θα κερδισω?....και θελω να ακουσω και την γνωμη σας για την αλλαγη αυτη και κυριως απο καποιον που εχει καποια παρομοια εμπειρια!!!!και κατι προαιρετικο(απο μαρκα ελαστικων τι μου προτινετε?) εχω Bridgestone turanza και φενονται καλα προς το παρον!!!!
Χρόνια Πολλά και από μένα!
Bridgestone turanza **ER30 **ή ER300; Τα ER30 είχα εγώ - σκληρό λάστιχο, δεν τρώγεται με τίποτα, γλιστράει ΠΑΡΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ.
ER30Z γραφουν.....γενικα γλιστρανε πολυ ε???
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Κανένα απο τα 2, το ER300 είναι πιό βελτιωμένο απο το 30 αλλά και πάλι τα ίδια ...
-
Το Doblo MJet της δουλειας θελει λαστιχα επιγοντως
Διασταση 175/75 R14
Το αμαξι κανει χλμ εντος και εκτος πολης για παραδοσεις, συχνα φορτωνεται με αρκετο βαρος.
Θελουμε αντοχη, οικονομια και κρατημα (με λιγα για ψαχνουμε το τελειο λαστιχο )Καμμια προταση?
-
Δεν έχεις και ιδιαίτερα πολλές επιλογές ρε συ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν έχεις και ιδιαίτερα πολλές επιλογές ρε συ...Λογω διαστασης?
Πρεπει να αλλαχτουν αμεσα γιατι σημερα εφαγα τρελλη γλιστρα και 'φιληθηκα' ελαφρα ευτυχως...
-
Nαι... Ecocontact3 & saver από μάρκες...
-
Ναι αλλά δεν είναι λάστιχα για επαγγελματικά βανάκια
-
Είναι για ΙΧ δηλαδή;
Ααααχ, τι ωραία που την έστρωσα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι αλλά δεν είναι λάστιχα για επαγγελματικά βανάκιαMε πιανεις...
Αυτο ειναι το κυριο ζητουμενο. Τα energy καλα για καποιον χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις αλλα θα αντεξουν το βαρος πχ?
-
Η Michelin δεν έχει λάστιχο στην διάσταση σου. H Conti έχει τα VancoContact 2 σε 2 παραλλαγές. Reinforced και απλά με load index 90/88Τ. Θεωρητικά θα μπορούσες να βάλεις και ένα λάστιχο για αυτοκίνητα με ίδιο load index αν ταιριάζει με το μέγιστο φορτίο του οχήματος σου και αν βγαίνει σε τέτοιο δείκτη φορτίου σε αυτή την διάσταση
-
XL δεν έχει στα επιβατικών στην διάσταση αυτή;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]