-
Μια φορά είχα δει Energy σε ταξί φαγωμένα σε βαθμό που χαν γίνει σλικ... αναρωτιέμαι πόσα χιλιόμετρα έπρεπε να είχε κάνει... 500.000;
-
χαλαρά
αν δεν έπρεπε να κάνω το ταξίδι Νορβηγία-Ελλάδα με κόσμο στο αμάξι δε θα τα άλλαζα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
χαλαράαν δεν έπρεπε να κάνω το ταξίδι Νορβηγία-Ελλάδα με κόσμο στο αμάξι δε θα τα άλλαζα
Ποιά πορεία θα ακολουθήσεις; Γιβραλτάρ-Μάγχη-Βόρεια Θάλασσα;
-
κινούμαι σε διεθνή ύδατα?
-
Τα κανάλια της Γαλλίας είναι πολύ βολικά.
http://www.metacafe.com/watch/1082554/car_or_a_boat/ -
τρε σικ διαδρομή
έχει χαθεί κι ο κων 5 να μας βοηθήσει με την χάραξη του πλου
-
τρε σικ διαδρομήέχει χαθεί κι ο κων 5 να μας βοηθήσει με την χάραξη του πλου
Έλα ντε! Που ναι αυτός?
-
-
αυτά είναι η κατάσταση των energy μετά από 5 χρόνια και πανω απο 80.000 χλμμου βγάζαν κανα δυο χρονιές ακόμα
Τα δικα μου energy μετα απο 1 χρονο γιατι ειναι σε χειροτερη κατασταση απο αυτα? Δεν εχουν πανω απο 10.000 χλμ...
Πηρα την καλη παρτιδα εγω? -
αυτά είναι η κατάσταση των energy μετά από 5 χρόνια και πανω απο 80.000 χλμμου βγάζαν κανα δυο χρονιές ακόμα
Πάντως αν οδηγούσα σαν εσένα θα είχα αυτοκτονήσει
-
μή μου πεις πως δεν έχεις πάει πάνω απο 120
-
Σε τι εύρος πρέπει να κυμαίνεται η 'ηλικία' των ελαστικών όταν τα αγοράζουμε (εννοώ μέχρι πόσων εβδομάδων-μηνών θα πρέπει να είναι);
Μάλλον θα βάλω Continental PremiumContact2, αυτά είχε το αυτοκίνητο από καινούριο, όνως ευχαριστημένος μετά από 50000 km.
H διάσταση είναι 205/55/16 (κάνω περίπου 35000 km το χρόνο) με το 80% της χρήσης να γίνεται σε αυτοκινητόδρομο και ταχύτητες μέχρι 140 km/hr (βενζίνη γαρ... ).
Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση, ευπρόσδεκτη... -
3-6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής είναι το βέλτιστο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
3-6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής είναι το βέλτιστο.Τι είναι,παστάκια?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τι είναι,παστάκια?
Προφανώς εννοεί κυρίως τον επισφαλή χώρο και τρόπο εναποθήκευσης για σχετικά μεγάλο διάστημα, και δευτερευόντως το αν είναι 'μόλις βγαλμένα απ΄τον φούρνο, φρέσκα-φρέσκα και λαχταριστά' !
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τι είναι,παστάκια?
Κόλλυβα...
-
Καλή χώνεψις
-
έκανα μαζεμένα χιλιόμετρα με τα energy σε αυτοκινητόδρομο, πρώτες εντυπώσεις στο θέμα άνεσης ιδιαίτερα θετικές, ο θόρυβος πολύ χαμηλός
-
Έχει αρχίσει πλέον να ζεσταίνει, και πρέπει να βγάλω τα χειμερινά λάστιχα και να μπουν καλοκαιρινά.
Οπότε είμαι στην αναζήτηση.Το αυτοκίνητο είναι μία C5 2.0 /2009, με διάσταση 225/60/16, που γράφει πολλά ήρεμα χιλιόμετρα στην Εγνατία οδό.
Αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα είναι η αντοχή σε χιλιόμετρα, μετά η απόδοση και σχεδόν καθόλου η οικονομία (τα καλά του LPG).Τα Michelin Primacy HP που φορούσε από το εργοστάσιο μου έβγαλαν 64χιλιάδες χιλιόμετρα (και είχαν λίγη ακόμα ζωή), και είχαν treadwear 280.
Τα ερωτήματα είναι:
- Πέραν του -δοκιμασμένου- Primacy, έχετε κάποιο άλλο λάστιχο να προτείνετε με βάση τα παραπάνω?
- Υπάρχει κάποιο site που να αναφέρει και treadwear για τα ελαστικά που κυκλοφορούν?
-
τοποθετήθηκαν στο τουτου μου τα PIRELLI PZERO ΣΕ 225-40-18 !!!
ο κατασκευαστής για αυτήν την διάσταση γράφει στο ταμπελακι για τις πιέσεις, εμπρός 2.0 και πίσω 2.1 !!!
μου φαίνονται πολύ χαμηλές ....???
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]