-
Ο χρήστης AntonisKar έγραψε:
Όντως, είναι ρεαλιστική αυτή η ημερομηνία.
Πωω 5 ετών είναιΚοντά στα 6 τα αλλάζω περίπου, ειδικά το συγκεκριμένο energy ήταν και σε καλούτσικη κατάσταση όταν το είχα αλλάξει.
Τα energy δεν φθείρονται με τπτ, γιαυτό και τα προτιμάνε αρκετά οι ταρίφες. Στα 6 χρόνια βέβαια έχουν γίνει κούτσουρα αν δεν στεγάζεται σε κλειστό γκαράζ το αμάξι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πωω 5 ετών είναιΚοντά στα 6 τα αλλάζω περίπου, ειδικά το συγκεκριμένο energy ήταν και σε καλούτσικη κατάσταση όταν το είχα αλλάξει.
Τα energy δεν φθείρονται με τπτ, γιαυτό και τα προτιμάνε αρκετά οι ταρίφες. Στα 6 χρόνια βέβαια έχουν γίνει κούτσουρα αν δεν στεγάζεται σε κλειστό γκαράζ το αμάξι.
ουτε ενερτζι δε βαζουν πλεον...
-
Γιατι τα energy δε φθειρονται αφου ειναι πολυ μαλακα???
Εγω εχω στο δικο μου energy με δεικτη Η. Ολα ειναι 1 χρονου, αλλα το δεξι πισω επειδη τρυπησε ειναι 6 μηνων.
Η διαφορα στην φθορα μεταξυ των 2 πισω φαινεται πολυ εντονα... -
Δεν έχουν μαλακή γόμα, μαλακό σκελετό έχουν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν έχουν μαλακή γόμα, μαλακό σκελετό έχουν.Δεικτη φθοράς 420; Track day special tyres!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα συγκεκριμένα έχουν γίνει 3 φορές μεταξύ αυτοκινήτων της οικογένειας.
Πρόπερσι, λόγω ακινησίας, είχαν ξεραθεί και γλυστρούσαν σαν σαπούνι.
Μετά από ένα ταξίδι στη Λαμία και αρκετές βόλτες στην μεγάλη αλάνα στο Μαραθώνα, συνήλθαν
Υπολογίζω να αντέξουν 2 χρόνια ακόμα -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Τα συγκεκριμένα έχουν γίνει 3 φορές μεταξύ αυτοκινήτων της οικογένειας.
Πρόπερσι, λόγω ακινησίας, είχαν ξεραθεί και γλυστρούσαν σαν σαπούνι.
Μετά από ένα ταξίδι στη Λαμία και αρκετές βόλτες στην μεγάλη αλάνα στο Μαραθώνα, συνήλθαν
Υπολογίζω να αντέξουν 2 χρόνια ακόμαΝαι αν τους βάζεις πολλά χιλιόμετρα πάνω είναι πάντα αξιόπιστα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα energy δεν φθείρονται με τπτ, γιαυτό και τα προτιμάνε αρκετά οι** ταρίφες με αβένσις **. Στα 6 χρόνια βέβαια έχουν γίνει κούτσουρα αν δεν στεγάζεται σε κλειστό γκαράζ το αμάξι.
μόλις συνειδητοποίησα ότι τα έχω πάνω 5 χρόνια κι έχουν κάνει πάνω απο 100.000 χλμ
εδιτ, λάθος υπολογισμός
τέσσερα χρονια, αλλά τα τελευταία 3 είχαν και σκάτζα με τα χειμερινά, αρα γύρω στ 70.000είπα κι εγώ, τόσο χάρος είμαι
-
Energy 4ετίας με 70.000χλμ
αν σκεφτώ ότι τα Energy ολοκαίνουρια είχαν πρόσφυση συγκρίσιμη με σαπούνι σε βρεγμένη μπανιέρα, τότε αυτά πρέπει να έχουν μηδενίσει τις τριβές εξ ολοκλήρου Η κατανάλωση του αυτοκινήτου που τα φοράει πρέπει να προέρχεται καθαρά και μόνο από θερμικές απώλειες του μοτέρ και αεροδυναμική αντίσταση
Πάντως ακόμα θυμάμαι το πως με χάλασε όταν περνώντας από energy σε sportcontact2 ανέβηκε η κατανάλωση 0.5 με 1 λίτρο στα 100χλμ
-
συνεχιζω να λατρευω τα r1r μου ακομη και αν το αμαξι μου δεν εχει τα Potentials για φουλ αξιοποιηση τους!!!!
-
Σκέφτομαι να δοκιμάσω τα Vredestein Ultrac Cento σε 205/55/16, υπάρχει καμιά σχετική εμπειρία;
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
...
...
Ερώτηση [για να μην κάνω ξεχωριστό ποστ] προς όποιον είχε τα Υokohama S-Drive και βρήκε κάτι αισθητά καλύτερο (=όχι καλύτερο επειδή όταν τα άλλαξε τα είχαν φτύσει - είναι αρκετοί αυτοί που μπερδεύονται!)... Γύρω στο καλοκαίρι λέω να βρω αντικαταστάτη των S-Drive που έχω φορέσει το δικό μου (σε 205/40R17) καθώς θα έχει έρθει η ώρα τους. Μου αρέσουν όσον αφορά την προοδευτικότητα και φιλικότητά τους, από αντοχή μια χαρά, σε γερή βροχή μια χαρά, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σε απόλυτη πρόσφυση.Αισθητά καλύτερο δεν έχω βρει. Τα Exalto ίσως να είναι πιο 'all around' ελαστικό και νομίζω πιο προοδευτικά στο βρεγμένο.
Αν τα βρεις σε καλή τιμή τα s drive (γιατί εγώ δεν τα έβρισκα) άνετα τα ξαναβάζεις.
Για την ιστορία έχω δοκιμάσει και τα Goodyear F1 πoυ είχε από το εργοστάσιο (επίσης πολύ καλά αλλά φθείρονται πιο εύκολα, όπως και τα Exalto, τα S drive αντέχουν περισσότερο) καθώς και μια 4τραδα θυγατρικής της Goodyear (δε θυμάμαι όνομα) που ήταν πιο φτηνά αλλά το μετάνιωσα...Παίζουν και τα ADVAN από Yokohama, αν βγαίνουν στις διαστάσεις μου.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τα energy δεν φθείρονται με τπτ, γιαυτό και τα προτιμάνε αρκετά οι** ταρίφες με αβένσις **. Στα 6 χρόνια βέβαια έχουν γίνει κούτσουρα αν δεν στεγάζεται σε κλειστό γκαράζ το αμάξι.
μόλις συνειδητοποίησα ότι τα έχω πάνω 5 χρόνια κι έχουν κάνει πάνω απο 100.000 χλμ
εδιτ, λάθος υπολογισμός
τέσσερα χρονια, αλλά τα τελευταία 3 είχαν και σκάτζα με τα χειμερινά, αρα γύρω στ 70.000είπα κι εγώ, τόσο χάρος είμαι
Ενώ με 70Κ είσαι λιγότερο χάρος...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Παίζουν και τα ADVAN από Yokohama, αν βγαίνουν στις διαστάσεις μου.Ευτυχώς δεν βγαίνουν στη διάστασή σου, τουλάχιστον έτσι λέει το επίσημο ελληνικό σάιτς.
-
Είναι τα ίδια με τα δικά σου ή μήπως για 17αρες έχει άλλα;
Advan πρέπει να φορούσε σε 18αρα το lancer που είχαμε πάρει -
2 εκδόσεις έχει, η 16αρα του εξωτερικού και η 17αρα είναι ADVAN Sport σειρά με το ίδιο πέλμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι τα ίδια με τα δικά σου ή μήπως για 17αρες έχει άλλα;
Advan πρέπει να φορούσε σε 18αρα το lancer που είχαμε πάρειΣε EVO τα είχα 'γνωρίσει' κι εγώ, αλλά νομίζω πως έχετε δίκιο, δεν τα βλέπω σε 205/40R17...
(ντάξει, και τα S-Drive που φοράω Advan τα λέει, αλλά καμία σχέση) -
@ popolaros
Τα R1R που τα βρήκες; Στο βρεγμένο παλέυονται; Ψάχνω ή αυτά ή τα Potenza 050 Pole Position. Το πρόβλημα που έχω με τα λάστιχα γενικά είναι ότι δεν τα φθείρω. Προσπαθώ να βρώ όσο γίνεται πιο μαλακά. Τι στα διάλα, τόσο κουλός είμαι;
Για απόδειξη έχω continental sc3 που άλλοι τα τρώνε για πρωινό, με 90000 χλμ -
κι άλλος button, γιατί κι εγώ είμαι ένας από αυτούς που γενικά, δεν τρώω λάστιχο .... P7 σαν καινούρια τα πέταξα γιατί ήταν άθλια. PE2, μετά από 15.000χλμ είναι σαν καινούρια ....
τώρα τα R1R, είναι πιο hardcore από τα 050Α. Δες και τα HANKOOK RS2 Z 212.
όσοι έχουν δοκιμάσει r1r σε clio3RS, δεν μου έχουν μεταφέρει θετικά σχόλια. -
Ο χρήστης Lemon3 έγραψε:
@ popolaros
Τα R1R που τα βρήκες; Στο βρεγμένο παλέυονται; Ψάχνω ή αυτά ή τα Potenza 050 Pole Position. Το πρόβλημα που έχω με τα λάστιχα γενικά είναι ότι δεν τα φθείρω. Προσπαθώ να βρώ όσο γίνεται πιο μαλακά. Τι στα διάλα, τόσο κουλός είμαι;
Για απόδειξη έχω continental sc3 που άλλοι τα τρώνε για πρωινό, με 90000 χλμΔε μπορείς να φας τα Κοντι και θες να βάλεις Μπριτζε ή Τόγιο; Αν το κάνεις αυτό, πρώτα θα διαλύσει το αυτοκίνητο και μετά τα λάστιχα...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]