-
Νομίζω ότι 2 καινούργια λάστιχα με 2 λάστιχα του 2006 ξεραμένα είναι πολύ μεγάλη διαφορά που καθιστά σε οριακές καταστάσεις εντελώς απρόβλεπτη τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Άλλαξε και τα 4 να έχεις (+ να έχουμε οι γύρω σου κινούμενοι) το κεφάλι σου ήσυχο
-
αλλαγη και για τα 4 ναι απλα λεω να αλλαξω 2 τωρα και 2 τον αλλο μηνα.να χουμε να κινηθουμε γιατι τα εξοδα τρεχουν ..
καμια γνωμη για μαρκα κ τυπο ;
-
Άλλαξε και τα 4 μαζί και ζήτα του να τον πληρώσεις σε 2 δόσεις...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
2 ελαστικα continental premium 2 195/50/15 Η στα 125 με τοποθετηση ειναι καλη τιμη?
τα αλλα 2 ειχαν αλλαχτει πρν 2 μηνες λογω χτυπηματος σε λακουβα καναν βυζι125€ το ζευγάρι καινούρια και τοποθετημένα, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τιμή.
Αθήνα, ε;
Πολύ καλή τιμή είναι, κάνα 15αρι χαμηλότερα θα τα έβρισκες στο Road Connection doom, αλλά έχουν περάσει μέρες και δεν ξέρω αν άλλαξε η τιμή. Στα 4 τεμάχια, το 30αρι είναι σεβαστή διαφορά, είναι περίπου 11-12 πιτόγυρα. Το 15αρι, για την απόσταση μπορεί και να μην αξίζει.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
χαμηλότερα θα τα έβρισκες στο Road Connection doom...Τι είναι αυτό;;
-
Υπαρχει καμμια καλη προταση για 185/60/14 ή να ξαναβαλω τα PremiumContact ?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Υπαρχει καμμια καλη προταση για 185/60/14 ή να ξαναβαλω τα PremiumContact ?βάλε τα PremiumContact 2 αυτή τη φορά!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Υπαρχει καμμια καλη προταση για 185/60/14 ή να ξαναβαλω τα PremiumContact ?Είτε PremiumContact2 είτε Pilot Exalto2!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υπαρχει καμμια καλη προταση για 185/60/14 ή να ξαναβαλω τα PremiumContact ?
Είτε PremiumContact2 είτε Pilot Exalto2!
Ψιλομονοδρομος τα Conti δηλαδη...
-
-
τα hankook τα εχετε δοκιμασει?τα εκανα τεστ στα λιμανακια οταν τα εβαλα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος,με αμαξι 1300 κιλα και καπου 100-120 αλογα οταν ζεσταθουν εχει φοβερες επιδοσεις,το ιδιο και σε βροχη.το αλμερα μου δεν ξεκολαει απο κατω με τιποτα και το οδηγω σε διαδρομη με πολλες στροφες απο βορεια ευβοια μεχρι χαλκιδα.εχουν ιδια αισθηση με τα πιρελλι και εχουν μαλακη γομα.μην ασχολειστε με σκηρα λαστιχα δεν κανουν για ελλαδα και θελουν μεγαλες ιπποδυναμεις για να ζεσταθουν.τωρα οι λαστιχαδες την πραματεια τους κοιτανε να πουλησουν οποτε δυστηχω; αναγκαστηκα να βαλω πολλες μαρκες μεχρι να καταληξω εκει,πολλα λεφτα πεταμενα επειδη κανενας δεν κανει αντικειμενικο τεστ.
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
τα hankook τα εχετε δοκιμασει?Οχι
οταν ζεσταθουν εχει φοβερες επιδοσεις
Σκοπος ειναι να μη χρειαζονται ζεσταμα...
μην ασχολειστε με σκηρα λαστιχα
Ποιος ασχολεται με σκληρα?
-
Εχει δοκιμάσει κανείς τα ΤΟΥΟ PROXES T1R και PROXES 4?
Ποιά έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά κρατήματος σε στεγνό και ειδικά σε βροχή? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ποιά έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά κρατήματος σε στεγνό και ειδικά σε βροχή?Kάνε μια αναζήτηση ΤΟΥΟ PROXES στο αντίστοιχο κουτάκι στο τοπικό και θα τρελλαθείς απο τις αντικρουόμενες απόψεις των μελών
Ορισμένοι τα θεωρούν πολύ καλά στο βρεγμένο (όμως οι απόψεις διίστανται), αλλά θορυβώδη (σε αυτό συμφωνούν όλοι), ενώ γίνονται παραπομπές και σε κάποια tests-κριτικές -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
χαμηλότερα θα τα έβρισκες στο Road Connection doom...
Τι είναι αυτό;;
βουλκανιζατρις στην περαια κοντα στο λιντλ
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ποιά έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά κρατήματος σε στεγνό και ειδικά σε βροχή?Kάνε μια αναζήτηση ΤΟΥΟ PROXES στο αντίστοιχο κουτάκι στο τοπικό και θα τρελλαθείς απο τις αντικρουόμενες απόψεις των μελών
Ορισμένοι τα θεωρούν πολύ καλά στο βρεγμένο (όμως οι απόψεις διίστανται), αλλά θορυβώδη (σε αυτό συμφωνούν όλοι), ενώ γίνονται παραπομπές και σε κάποια tests-κριτικέςΓια να γίνω ποιό σαφής καθώς το κράτημα στο βρεγμένο ίσως κάποιοι το αντιλαμβάνονται διαφορετικά,δηλ δεν περιμένουμε από κανένα λάστιχο να κρατάει καλά σε γλίτσα,δεν περιμένουμε θαύματα σε ανηφορικούς δρόμους γυαλί εντός πόλης περιμένοντας να ξεκινήσει κάποιος χωρίς να πατινάρει κοκ.
Θέλω από ένα λάστιχο την απόλυτη επίδοση στο aquaplaning,μην πάω δηλ εθνική με 140 με βροχή και το αμάξι χορεύει σαν λατέρνα καθώς επίσης και στις στροφές και φυσικά κράτημα στο στεγνό.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ορισμένοι τα θεωρούν πολύ καλά στο βρεγμένο (όμως οι απόψεις διίστανται), αλλά θορυβώδη (σε αυτό συμφωνούν όλοι), ενώ γίνονται παραπομπές και σε κάποια tests-κριτικέςΓια να γίνω ποιό σαφής καθώς το κράτημα στο βρεγμένο ίσως κάποιοι το αντιλαμβάνονται διαφορετικά,δηλ δεν περιμένουμε από κανένα λάστιχο να κρατάει καλά σε γλίτσα,δεν περιμένουμε θαύματα σε ανηφορικούς δρόμους γυαλί εντός πόλης περιμένοντας να ξεκινήσει κάποιος χωρίς να πατινάρει κοκ.
Θέλω από ένα λάστιχο την απόλυτη επίδοση στο aquaplaning,μην πάω δηλ εθνική με 140 με βροχή και το αμάξι χορεύει σαν λατέρνα καθώς επίσης και στις στροφές και φυσικά κράτημα στο στεγνό.
Έχει κολλητός μου σε ίδιο αυτοκίνητο με το δικό μου τα T1R. Εγώ έχω τα Pilot Exalto 2 και τα T1R μου φάνηκαν όσον αφορά την πρόσφηση στο στεγνό εξίσου καλά αλλά αυτό που πρόσεξα αμέσως ήταν ο θόρυβος. Κάνουν αρκετό θόρυβο.
Για βρεγμένο δεν έχω ιδέα αλλά απ ότι μου έχει πει είναι μια χαρά.
Τα Proxes 4 είναι all season. Δεν θα τα προτιμούσα. -
Ο θόρυβος δε με ενοχλεί αν και ορισμένοι θεωρώ ότι είναι υπερβολικοί στο θέμα του θορύβου.
Αυτό που έχω καταλάβει πάντως είναι ότι τα θορυβώδη ελαστικά έχουν και το καλύτερο κράτημα,δεν είναι κανόνας φυσικά αλλά αν κρίνω απ τα exalto 1 που είχα (και έκαναν ελάχιστο για να μην πω αμελητέο θόρυβο σε σχέση με αυτά που γραφόταν) και είχαν θεικό κράτημα σε βρεγμένο ο κανόνας μάλλον με επιβεβαιώνει. -
Για GOODYEAR Optigrip και Hydragrip έχω ακούσει καλά λόγια στο aqua-planning, αλλά δηλώνω ....
-
Για βροχή έχω ακούσει τα καλύτερα από φίλο που έχει τα uniroyal rainsport 2.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]