-
Ήρθε η ώρα να αλλάξω ελαστικά και δεν ξέρω τι πρέπει να πάρω, στα βουλακνιζατέρ ο καθενας μου λέει για το δικό του ελαστικό,είμαι ανάμεσα σε κάποια όπως Pirelli Cinturato P6, Bridgestone Turanza, Toyo Proxes CF1, Continental Premium Contact 2 .Τώρα εχω πάνω στο αμάξι Pirelli Ρ6 είμαι γενικά ευχαριστημένος γι'αυτό και σκέφτομαι το καινούργιο Pirelli Cinturato Ρ6,αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστή επιλογή. Χρήση κάνω κυρίως μέσα στην πόλη, επαρχία στις διακοπές, ανεβαίνω λίγο άγρια τα πεζοδρόμια και η οδήγηση δεν είναι και η πιο ήρεμη που κάνω χωρίς όμως υπερβολές. Περιμένω την εμπειρία σας,είμαι μπερδεμένος.
-
Σε τι αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε τι αυτοκίνητο;Το γραφει στον τιτλο
(το ποστ του προερχεται απο συνχωνευση )
-
Κανένας για βοήθεια.
-
Ο χρήστης locos έγραψε:
Κανένας για βοήθεια.+Premium Contact 2
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Κανένας για βοήθεια.
+Premium Contact 2
+1
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Κανένας για βοήθεια.
+Premium Contact 2
Premium Contact 2 ή michelin pe2
-
το δευτερο αλλιως πιρελι.
-
Φτάνει σιγά σιγά η ώρα αλλαγής των sportcontact 2 στο focus μου μετά από 2 χρόνια. Η συμβίωση μαζί τους ήταν μάλλον άριστη αν εξαιρέσει κανείς ότι είναι ελαφρώς φασαριόζικα. Οι διαστάσεις τους είναι 205/50 R17. (Ξέρω, πρέπει να αλλάξω ζάντες σε 16' αλλά δεν το πολυβλέπω αυτό να γίνεται σύντομα)
Πείτε καμιά πρόταση να ξεκινήσω έρευνα αγοράς...
*Btw, τα sportcontact 2 τελικά παράγονται ακόμη από την continental ή όχι; *
-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Φτάνει σιγά σιγά η ώρα αλλαγής των sportcontact 2 στο focus μου μετά από 2 χρόνια. Η συμβίωση μαζί τους ήταν μάλλον άριστη αν εξαιρέσει κανείς ότι είναι ελαφρώς φασαριόζικα. Οι διαστάσεις τους είναι 205/50 R17. (Ξέρω, πρέπει να αλλάξω ζάντες σε 16' αλλά δεν το πολυβλέπω αυτό να γίνεται σύντομα)Πείτε καμιά πρόταση να ξεκινήσω έρευνα αγοράς...
Πόσα χλμ έχεις κάνει; Εγώ τα έχω 2.5 χρόνια με 20.000χλμ και μπορώ να πω ότι γλιστράνε αρκετά πια. Από φασαρία απ την αρχή κι όλας, άλλο τίποτα.
Για αντίστοιχων επιδόσεων ελαστικό πάντως ακούγονται κορυφαίες κριτικές για τα Uniroyal Rainsport 2
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Φτάνει σιγά σιγά η ώρα αλλαγής των sportcontact 2 στο focus μου μετά από 2 χρόνια. Η συμβίωση μαζί τους ήταν μάλλον άριστη αν εξαιρέσει κανείς ότι είναι ελαφρώς φασαριόζικα. Οι διαστάσεις τους είναι 205/50 R17. (Ξέρω, πρέπει να αλλάξω ζάντες σε 16' αλλά δεν το πολυβλέπω αυτό να γίνεται σύντομα)
Πείτε καμιά πρόταση να ξεκινήσω έρευνα αγοράς...
Πόσα χλμ έχεις κάνει; Εγώ τα έχω 2.5 χρόνια με 20.000χλμ και μπορώ να πω ότι γλιστράνε αρκετά πια. Από φασαρία απ την αρχή κι όλας, άλλο τίποτα.
Για αντίστοιχων επιδόσεων ελαστικό πάντως ακούγονται κορυφαίες κριτικές για τα Uniroyal Rainsport 2
2 χρόνια και 2 μήνες, κοντά στις 40000χμ. Χρήση σε εθνική, πόλη και βουνό σχεδόν ισότιμη.
Με τις αλλαγές μπρος πίσω δεν έφτασαν στο σημείο να γλυστράνε, ούτε το ABS, ούτε το antispin μπαίνουν συχνότερα από ό,τι συνήθως. Απέχουν πολύ από τους δείκτες φθοράς αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής τους. Σε γενικές γραμμές ήμουν πολύ ικανοποιημένος (με μόνη εξαίρεση το θόρυβο που αναφέρεις και εσύ).
Μια πρώτη έρευνα στο internet μου φαίνεται ότι με οδηγεί και πάλι στην conti αφού τα exalto 2 δε βγαίνουν με δείκτη φορτίου 93 ενώ για τα p7 διάβασα μέτρια σχόλια.
Ρίχτε προτάσεις! -
τι αυτοκίνητο είναι ? δείκτης φορτίου 93 υπάρχουν νομίζω τα 050Α 205/50/17 σε 93w
-
Ford Focus II f/l. Τα περασμένα από το εργοστάσιο sportcontact 2 είναι 250/50 R17 93W.
-
το δικό μου, πιο βαρύ volvo v50 1.8, από το εργοστάσιο, φόραγε 205/55/16 91W
-
Παιδια καμια ιδεα για λαστιχα με διαστασεις 175/65/R15;
Το αυτοκινητο ειναι ενα grande punto το 1.2 8ν με τα 65 αλογα.
Απο συνθηκες στις οποιες θα κινουνται ,λιγο πολη (Θεσσαλονικη) και πολυ σε υπεραστικες διαδρομες.Συγκεκριμενα η δουλεια ειναι στη ΒΙ.ΠΕ. Σινδου και τα Σαβ/κα παει στο χωριο που ειναι εκτος Θεσσαλονικης.Προκειται για γυναικα οδηγο που το παταει κατι λιγο αρα θελουμε να εχουν κρατηματα τα λαστιχα,ειναι νεαρη οποτε δεν την ενδιαφερει ο θορυβος κυλησης και να εχουν μια λογικη διαρκεια στο χρονο.
Αν ειναι ευκολο και υπαρχει καποιος φιλος που να γνωριζει ,δωστε μου και ενδεικτικες τιμες προκειμενου να εχω μια ιδεα!Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
ακουω πολυ καλα λογια για ολη την καινουρια γκαμα της Pirelli τα cinturato οποτε ειδικα κ για θεσσαλονικη
http://e-elastika.gr/p.Elastiko-Pirelli-175-65-15-84T-CINTURATO-P4-elastiko-gia-epivatika-1812000.197166.html -
Για απόψεις περί των διαφόρων ελαστικών από τους ίδιους τους καταναλωτές, πολύ καλό site είναι αυτό.....
-
Ford Focus II f/l. Τα περασμένα από το εργοστάσιο sportcontact 2 είναι 250/50 R17 93W.Δεν χρειάζεται τέτοιο δείκτη ταχύτητας και βάρους το Focus! Και το δικό μου Focus ήρθε από το εργοστάσιο με δείκτη V αλλά το αυτοκίνητο χρειάζεται Η.
-
Ford Focus II f/l. Τα περασμένα από το εργοστάσιο sportcontact 2 είναι 250/50 R17 93W. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ford Focus II f/l. Τα περασμένα από το εργοστάσιο sportcontact 2 είναι 250/50 R17 93W.
Ω ναι....
Κανά λάστιχο ρε παιδιά;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]