-
Όλα τα οικολογικά γλυστράνε στην Ελλάδα (από γεννησιμιού τους) από ένα σημείο και μετά.
Μια χαρά αντοχή έχουν.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Από προσωπική εμπειρία και μόνο, Conti PremiumContact 2 και κανένα άλλο !
Δεν νομίζω ότι φημίζονται ούτε για την αντοχή τους ούτε για τη διάρκειά τους...
Τα έχω σχεδόν 2,5 χρόνια και 17.000 χλμ. στο Clio. Μόλις πριν το καλοκαίρι πήγα τα μπρος-πίσω και πιστεύω, πως θα βγάλουν άλλον έναν χρόνο περίπου άνετα. Εντάξει, δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα κάθε χρόνο, αλλά τόσο αξιόπιστο λάστιχο στο βρεγμένο, με δυνατότητες στροφιλικίου ( ) δεν είχα ξαναβάλει παλιότερα. Για την αντοχή τους, τι να πω, οι λαστιχάδες δεν τα 'χουν και σε μεγάλη εκτίμηση λόγω μαλακών πλαϊνών, αλλά προσωπικά πιστεύω (έχοντας περάσει πάνω και μέσα από άπειρες κακοτεχνίες των δρόμων), πως πρέπει να σκας με μανία κάθετα στα πεζοδρόμια για να τους κάνεις ζημιά ...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Mazda Miata 1,6 μοντ. 93 αδελφού μου, νορμάλ χρήση (μεγάλες σχεδόν καθημερινές διαδρομές)....Ενδιαφερόμαστε κυρίως για αντοχή επειδή μετά από 3 χρόνια κάτι συνέβη με το πλαϊνό του pirelli P6000 (μπορεί να ήταν τυχαίο)...
Το τι σημαίνει νορμάλ χρήση για Μιάτα ίσως πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε λίγο...
Νορμαλ χρήση γενικώς, όχι για miata. Π.χ. στην ΑΟ 140max, στις στροφές χαλαρά.
Μας βλέπω για τα cormoran που είναι θυγατρική της michelin και τα πρότεινε ο λαστιχάς της γειτονίας μας, τιμή 210 vs 260+ για τα Energy.
Αν το είχα εγώ φυσικά και θα είχα άλλες απαιτήσεις, αλλά τώρα που το αυτοκίνητο κάνει απλό commuting -
μάλλον kormoran λέγονται, τα βρήκα τελικά!
-
Αν δεν κάνω λάθος είναι πολωνέζικα και είναι φθηνά. Έχουν τσακίσει τους διαγωνισμούς προμήθειας ελαστικών φορτηγών και λεωφορείων σε ΕΑΣ, ΟΑΣΘ, ΕΛΤΑ και τα ρέστα.
Θα συνιστούσα να πάτε σε κάτι ευφήμως γνωστό, εκτός αν αυτός που σας τα προξενεύει είναι εχέμυθο και σοβαρό πρόσωπο και δεν παρεμβάλλει το προσωπικό του συμφέρον. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος είναι πολωνέζικα και είναι φθηνά. Έχουν τσακίσει τους διαγωνισμούς προμήθειας ελαστικών φορτηγών και λεωφορείων σε ΕΑΣ, ΟΑΣΘ, ΕΛΤΑ και τα ρέστα.
Θα συνιστούσα να πάτε σε κάτι ευφήμως γνωστό, εκτός αν αυτός που σας τα προξενεύει είναι εχέμυθο και σοβαρό πρόσωπο και δεν παρεμβάλλει το προσωπικό του συμφέρον.Σέρβικο είναι το εργοστάσιο, σύμφωνα με το forbes.
Αυτός που μας τα 'προξενεύει' είναι σχεδόν (έχω κάνει εγώ κάποιες 'απιστίες' )ο οικογενειακός μας λαστιχάς εδώ και 20+ χρόνια σε 3 αυτοκίνητα. Έμπορος είναι φυσικά αλλά περισσότερο θα χάσει παρά θα κερδίσει αν βγούν μάπα. Επίσης, τα φοράει και ο ίδιος που κάνει κάθε μέρα χειμώνα - καλοκαίρι 100 χλμ.
χμ, για να δούμε ...
(ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον) -
θελω την γνωμη σας για τα falken ze 912 205 55 r 16 με δεικτη v για opel astra.τα εχω βρει τοποθετημενα,με αλλαγη βαλβιδων,και ζυγοσταθμισμενα,στα 315 ευρω.δεν την εχω βαλει ποτε την μαρκα αυτη σε οσα αυτοκινητα ειχα,ξερω οτι ειναι made japan και θελω γνωμες απο καποιους που τα εχουν φορεσει στα αμαξι τους.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
C.Drive2 σε Η όχι V! Επίσης, S.Drive δεν βγαίνουν στην διάστασή σου. Αν έβγαιναν, αυτά θα έπρεπε να βάλεις καθώς είναι πιο σπορ από τα C.Drive1&2.
Στο λινκ που πόσταρε ο mangelasakis από το site της yokohama δεν υπάρχουν σε Η γι αυτό είπα οκ με V. Αλλά αν βγαίνουν και σε H ενοείται να βάλει H
Έχεις δίκιο. Ήμουν σχεδόν πεπεισμένος ότι θα υπήρχαν και με 65άρι προφίλ σε Η, όπως υπάρχουν για το 60άρι προφίλ που φοράω εγω. Αναγκαστικά V λοιπόν.
-
Πεζό 107, έβαλα φρέσκα (28 εβδομάδα του 2010)ελαστικά μισελέν 155/65/14 .... 240 ευρώ!!!!
-
πώς είχαμε πει εκείνο το ωραίο σιτε με λάστιχα από αγγλία;
πρέπει ν αρχίσω να ψάχνω χειμερινά σιγά σιγά...
-
camskill
-
Σκεφτομαι να βαλω το νεο pilot sport 3 σε focus 1.6 MKII ( 205/55/16).Το εχει βαλει κανεις στη διασταση αυτη;
Μηπως ειναι υπερβολικα σπορ και δεν κανουν για το αμαξι;Οδηγαω σχετικα σβελτα και αρκετα χλμ εθνική.
Ενημερωτικα τα exalto 2 καταργηθηκαν και αντικατασταθηκαν με αυτα.. -
μόλις έβαλα dunlop SP Sport FastResponse
εντυπώσεις απο αύριο, αν και πρέπει πρώτα να αλλάξω και αμορτισερ για να είμαστε κομπλε -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
εντυπώσεις απο αύριο, αν και πρέπει πρώτα να αλλάξω και αμορτισερ για να είμαστε κομπλεΤα αμορτισέρ σου βγάζουν άνετα άλλα τοσα χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
εντυπώσεις απο αύριο, αν και πρέπει πρώτα να αλλάξω και αμορτισερ για να είμαστε κομπλεΑυτοκίνητο, κινητήρας, διάσταση και χιλιόμετρα; Επίσης, άδεια, δίπλωμα και ασφάλεια...
-
Αυτοκίνητο
Not found
κινητήρας
Νοt found
διάσταση
185/60/14 νομίζω
-
Σε πατίνι τα έβαλε;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε πατίνι τα έβαλε;όχι σε σκέιτboard που έχει τέσσερις τροχούς.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε πατίνι τα έβαλε;Όχι σε Ψορολλα Γ6
-
τα exalto είχαν 90,000χλμ.... άνετα άντεχαν μέχρι τα 170,000 που έχουν τώρα τα αμορτισερ
corolla G6 (1.3-86hp) χιλιόμετρα...αρκετά
185/60/14
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]