-
Έχω ένα Focus sedan 2003 μοντέλο, 1600cc. Ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω τα ελαστικά, και προσανατολίζομαι σε continental contipremiumcontact 2. Η ζάντα που φοράω είναι 195/65/15. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν τελική τιμή 295, μου φαίνεται πολύ καλή τιμή.... Θα μπορούσα να δώσω και παραπάνω μέχρι 350 αρκεί να βάλω κάτι που αξίζει! Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι?
-
Όλες οι επώνυμες είναι καλές. Το θέμα είναι για τι οδήγηση το θες εσύ...
-
Ο χρήστης spyrosbhta έγραψε:
Όλες οι επώνυμες είναι καλές. Το θέμα είναι για τι οδήγηση το θες εσύ...Για πολύ απλή χρήση, φαντάσου ότι το οδηγάει η μητέρα μου, που είναι πολύ συντηρητικός οδηγός.
-
Ο χρήστης bekiaris έγραψε:
Όλες οι επώνυμες είναι καλές. Το θέμα είναι για τι οδήγηση το θες εσύ...
Για πολύ απλή χρήση, φαντάσου ότι το οδηγάει η μητέρα μου, που είναι πολύ συντηρητικός οδηγός.
Ένα Michelin Energy Saver, αν και πολλοί συμφουμίτες δεν το συμπαθούν πολύ σε υπερκαλύπτει.
Μικρή αντίσταση κύλησης άρα λιγότερη κατανάλωση και μακρά διάρκεια ζωής. -
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Ένα Michelin Energy Saver, αν και πολλοί συμφουμίτες δεν το συμπαθούν πολύ σε υπερκαλύπτει.Μικρή αντίσταση κύλησης άρα λιγότερη κατανάλωση και μακρά διάρκεια ζωής.Δεν έχω κολήματα με τις μάρκες και γενικά θέλω να πειραματιστώ σε κάτι το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Η τιμή τους φαίνεται νορμάλ, ωστόσο ο ανταγωνισμός σε αυτή την κατηγορία των οικολογικών ελαστικών τι λέει? (από όλους ακούω ότι τα michelin είναι φοβερά ελαστικά, το μόνο όμως απαξιωτικό είναι τα καρούμπαλα που εμφανίζονται.... )
-
Ο χρήστης bekiaris έγραψε:
Ένα Michelin Energy Saver, αν και πολλοί συμφουμίτες δεν το συμπαθούν πολύ σε υπερκαλύπτει.Μικρή αντίσταση κύλησης άρα λιγότερη κατανάλωση και μακρά διάρκεια ζωής.
Δεν έχω κολήματα με τις μάρκες και γενικά θέλω να πειραματιστώ σε κάτι το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Η τιμή τους φαίνεται νορμάλ, ωστόσο ο ανταγωνισμός σε αυτή την κατηγορία των οικολογικών ελαστικών τι λέει? (από όλους ακούω ότι τα michelin είναι φοβερά ελαστικά, το μόνο όμως απαξιωτικό είναι τα καρούμπαλα που εμφανίζονται.... )
Παλιότερα που είχα Yaris και το είχα κυρίως για χρήση στην πόλη είχα βάλει 2 φορές Michelin Energy Saver και δεν είχα ποτέ οποιοδήποτε πρόβλημα με καρούμπαλα. το ίδιο και φίλος με Megane που το κάνει ακόμη σκληρότερη χρήση στην πόλη (δεν λογαριάζει πεζοδρόμια κτλ)
Μην περιμένεις να είναι ελαστικά επιδόσεων αλλά για αυτό που είναι δηλαδή ECO ελαστικό είναι πολύ καλό ελαστικό. -
Ο χρήστης thodoros έγραψε:
το P6 cinturato εχει και καλα πλαινα και καλη αποδοση.Καλη επιλογηΣτην ιδια τιμη μου δινει και τα continental premium contact 2 αλλα τα pirelli μου φαινονται καλυτερα και με ποιο καλο πελμα και αυλακωσεις!
-
Ο χρήστης VAtistas07 έγραψε:
το P6 cinturato εχει και καλα πλαινα και καλη αποδοση.Καλη επιλογη
Στην ιδια τιμη μου δινει και τα continental premium contact 2 αλλα τα pirelli μου φαινονται καλυτερα και με ποιο καλο πελμα και αυλακωσεις!
Πώς έκρινες ότι είναι καλύτερα και με καλύτερο πέλμα και αυλακώσεις;
Με το μάτι;
Εκτός αν ήθελες να πείς 'με πιό κομψές αυλακώσεις' -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Στην ιδια τιμη μου δινει και τα continental premium contact 2 αλλα τα pirelli μου φαινονται καλυτερα και με ποιο καλο πελμα και αυλακωσεις!
Με το μάτι;
Εκτός αν ήθελες να πείς 'με πιό κομψές αυλακώσεις'Τα premium contact 2, έχουν traction AA, τα P6 cinturato ???
το μόνο μείον των PC2, είναι ο σχετικά ψηλός συντελεστής τριβής, άρα πιο ψηλή κατανάλωση, αλλά για τον ίδιο λόγο και πιο καλό κράτημα. -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Με το μάτι;
Εκτός αν ήθελες να πείς 'με πιό κομψές αυλακώσεις'Τα premium contact 2, έχουν traction AA, τα P6 cinturato ???
το μόνο μείον των PC2, είναι ο σχετικά ψηλός συντελεστής τριβής, άρα πιο ψηλή κατανάλωση, αλλά για τον ίδιο λόγο και πιο καλό κράτημα.Δεν γνωριζω απλα ετσι οπως τα ειδα με το ματι!Αλλα διαβασα και για τα continental οτι ειναι κορυφαια ελαστικα και εχω διχαστει..
-
Για τα Πιρέλι δεν έχω προσωπική άποψη.
Τα Κοντινενταλ Premium Contact2 πράγματι είναι εξαιρετικά ελαστικά, ίσως τα κορυφαία στην κατηγορία τους. -
για τα toyo R1R κανείς με προσωπική εμπειρία?
-
Ο χρήστης larson έγραψε:
για τα toyo R1R κανείς με προσωπική εμπειρία?T έχει ένας φίλος και είναι πάρα πολύ μαλακά! Ούτε 10κ μου έχει πει δεν βγάζουν.
-
σ,ευχαριστώ ... αν μπορούσες να μου πεις τι αυτοκίνητο έχει ο φίλος και τι διάσταση ελαστικών φορούσε θα με βοηθούσες ...
-
Ο χρήστης larson έγραψε:
σ,ευχαριστώ ... αν μπορούσες να μου πεις τι αυτοκίνητο έχει ο φίλος και τι διάσταση ελαστικών φορούσε θα με βοηθούσες ...mx5, 195/50/15
-
Είχα παραγγείλει λάστιχα. Πάω, περιμένω και μετά από κανα 30' πάει να μου βάλει τα λάστιχα και λέω όπα, εγώ έχω παραγγείλει V, όχι W. Α, μου λέει! Εγώ V παρείγγειλα. Με πήρε τηλ. σήμερα και δεν τα έχουν σε V από Σεπτ. Αν θέλω τα βρίσκει από άλλον με +15ε/τεμάχιο. Του είπα να τα φέρει γιατί έχω πάει ήδη και έχω ξεφορτώσει ζάντες εκεί, αλλά πόσο είναι ώρες ώρες?
Καλά δεν έκανα? Να είχα V, W mix? -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Είχα παραγγείλει λάστιχα. .................αλλά πόσο είναι ώρες ώρες?
Καλά δεν έκανα? Να είχα V, W mix?Εσύ καλά έκανες! Αυτός όμως ?
Edit: Μήπως δεν σου πάει τίποτε καλά τελευταία???
Μπόρα ειναι, θα περάσει ..... -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Είχα παραγγείλει λάστιχα. .................αλλά πόσο είναι ώρες ώρες?
Καλά δεν έκανα? Να είχα V, W mix?Εσύ καλά έκανες! Αυτός όμως ?
Mλκας! Αυτοί τρώνε το άκυρο σταδιακά... Εγώ όπου μένω ευχαριστημένος πάντα στέλνω όποιον χρειαστεί κάτι.
Edit: Μήπως δεν σου πάει τίποτε καλά τελευταία???
Μπόρα ειναι, θα περάσει .....Δεν λες τπτ! Το μενίρ περιμένω στο κεφάλι όταν είμαι ανοιχτός! Ελπίζω σε καλύτερες μέρες...
-
Ήθελα τα φώτα σας. Θα αλλάξω λάστιχα στο Opel Astra G 1,6 που φοράει 195/60/15
Το αυτοκίνητο κάνει 7-9 χιλιάδες χλμ/έτος, τα περισσότερα σε ταξίδια και τις βροχερές μέρες του χειμώνα (για τα υπόλοιπα έχω μηχανή). Η οδήγηση συνήθως σε νορμάλ πλαίσια.
Ο λαστιχάς μου πρότεινε Michelin Energy Saver με 360 ευρωπουλάκια.
Όπως καταλαβαίνετε αλλάζω (κάθε 3-4 έτη) λόγω χρόνου και όχι χιλιομέτρων (30κ το πολύ), άρα με βολεύει και το μαλακό που κρατάει καλά για μερικά χλμ.
Τι λέτε? Υπάρχουν καλύτερα σε αυτή την τιμή? -
saver+βροχερές μέρες=άκυρο...
Πάρε τιμή για premiumcontact2...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]