-
Ακόμα ένας ευχαριστημένος πελάτης
Μπορούσε και 280 πάντως -
μια φιλη θελει να αλλαξει αυριο λαστιχα σε ενα Α class του 2001 που εχει.νομιζω φοραει 195/50/15
Τι θα προτεινατε? -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
μια φιλη θελει να αλλαξει αυριο λαστιχα σε ενα Α class του 2001 που εχει.νομιζω φοραει 195/50/15
Τι θα προτεινατε?Exalto
-
Μπορεί να αλλάξει το αμάξι εξ ολοκλήρου και να πάρει κάποιο που έρχεται με exalto.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι θα προτεινατε?Exalto
Μπορεί να αλλάξει το αμάξι εξ ολοκλήρου και να πάρει κάποιο που έρχεται με exalto.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπορεί να αλλάξει το αμάξι εξ ολοκλήρου και να πάρει κάποιο που έρχεται με exalto.exalto να ναι, και το αυτοκινητο, οτι να ναι...
Δεν ξερω για τις αλλες διαστασεις παντως για την δικη μου και για τα γουστα μου
σε συνδυασμο με την καλη τιμη, τα θεωρω ιδανικη επιλογη μεχρι στιγμης για αυτο και τα ξαναεβαλα...@Mirage
Γκούσκος, Στρ. Καλλάρη 24, Κ. Πατησια. -
Πολύ τα παινεύετε όλοι σας τα Εxalto και μου βάζετε ιδέες... όμως έχω μια ερωτηση καθώς στο ελληνικό site της Michelin δεν βρίσκω κάτι σχετικό, ενώ στο αγγλικό λέει ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη διάσταση (στην βρετανική αγορά πάντα). Ξέρει κανείς αν έρχονται στην Ελλάδα σε 195/60/15;
-
Πολύ τα παινεύετε τα exalto, ίσως και υπερβολικά κάπως Σήμερα είχα την τιμή να οδηγήσω αμάξι που τα φορούσε, δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα κάτι τόσο συνταρακτικό, με βάση τα δεδομένα που έχω συνηθίσει τουλάχιστον. Λίγο πιο άνετα απ τα SportContact 2 είναι, με το γλίστρημα να έρχεται πιο νωρίς αλλά πιο προοδευτικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπορεί να αλλάξει το αμάξι εξ ολοκλήρου και να πάρει κάποιο που έρχεται με exalto.Με τόση διαφήμιση το forum έχει γίνει χορηγός επικοινωνίας της Michelin
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολύ τα παινεύετε όλοι σας τα Εxalto και μου βάζετε ιδέες... όμως έχω μια ερωτηση καθώς στο ελληνικό site της Michelin δεν βρίσκω κάτι σχετικό, ενώ στο αγγλικό λέει ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη διάσταση (στην βρετανική αγορά πάντα). Ξέρει κανείς αν έρχονται στην Ελλάδα σε 195/60/15;οχι, μονο σε 55αρια και κανουν 500 ευρο....
-
Σε ευχαριστώ Γιάννη. 55άρι; Μου αλλάζει σχεδόν 4% την διάμετρο, δεν μου κάνει... (τα 500 ( ) Ευρώ φυσικά δεν έχουν καμία βαρύτητα σε αυτή μου την απόφαση... )
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Πολύ τα παινεύετε όλοι σας τα Εxalto και μου βάζετε ιδέες... όμως έχω μια ερωτηση καθώς στο ελληνικό site της Michelin δεν βρίσκω κάτι σχετικό, ενώ στο αγγλικό λέει ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη διάσταση (στην βρετανική αγορά πάντα). Ξέρει κανείς αν έρχονται στην Ελλάδα σε 195/60/15;
οχι, μονο σε 55αρια και κανουν 500 ευρο....
Oι ίνες από χρυσάφι είναι;;;;
-
Σε Aclass ό,τι λάστιχα και να του βάλεις πάλι Αclass θα μείνει... (από τις χειρότερες οδηγικές εμπειρίες μου αυτό το αυτοκίνητο...). Οπότε αφού δεν μπορείς να κάνεις κάτι για το αυτοκίνητο κάνε για τα λάστιχα... και βάλτου Exalto!...ή Conti Premium ή Sport Contact....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σε Aclass ό,τι λάστιχα και να του βάλεις πάλι Αclass θα μείνει... (από τις χειρότερες οδηγικές εμπειρίες μου αυτό το αυτοκίνητο...). Οπότε αφού δεν μπορείς να κάνεις κάτι για το αυτοκίνητο κάνε για τα λάστιχα... και βάλτου Exalto!!!!Moderation στον moderator γιατί χαλάει το marketing των άλλων moderators
-
Σε 195/50-15 μια χαρά είναι τα Exalto, δε θα μαγουλιάζουν κιόλας τόσο πολύ όπως πχ τα δικά μου 185/60-14.
Exalto FTW!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σε Aclass ό,τι λάστιχα και να του βάλεις πάλι Αclass θα μείνει... (από τις χειρότερες οδηγικές εμπειρίες μου αυτό το αυτοκίνητο...). Οπότε αφού δεν μπορείς να κάνεις κάτι για το αυτοκίνητο κάνε για τα λάστιχα... και βάλτου Exalto!...ή Conti Premium ή Sport Contact....ban στον αγαπητό moderator γιατί θάβει γερμανικό αμάξι.
-
Τα Aclass δεν είναι που τουμπάρουν; Σε αυτά Energy συμφέρει να βάζεις, για να μην έχει πολλή πρόσφυση η εξωτερική πλευρά όταν στρίβεις και βρεθείς με την πόρτα του συνοδηγού στο οδόστρωμα
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Τα Aclass δεν είναι που τουμπάρουν; Σε αυτά Energy συμφέρει να βάζεις, για να μην έχει πολλή πρόσφυση η εξωτερική πλευρά όταν στρίβεις και βρεθείς με την πόρτα του συνοδηγού στο οδόστρωμαμέχρι να βρεις το πεζοδρόμιο γλιστρώντας...
Ξέχασα...είναι και το esp που (και καλά) θα σε σώσει.
Ντάξ...πέραν της πλάκας, προσωπικά την νέα Α-class την αγόραζα για αμάξι πόλης (όχι ταξίδια βασικά).Μου φαίνεται πολύ ωραίο αμάξι.ειδικά για γυναίκα πρέπει να είναι super.
Το ξέρω..βρίστε με...
Αλλά μ'αρέσει.
-
Τιμή σήμερα για Exalto 205/50/R16 V: 570 € Και στο συγκεκριμένο λαστιχά, εχω ξαναψωνίσει 2-3 φορές μετα απο ερευνα αγοράς και οι τιμές του ηταν καλές.
Ειχε δε ηδη στο stand μερικά κομμάτια Exalto σε 205/55/R16 V και επειδη παρακολουθώ τις συζητήσεις στο νήμα και τις τιμες, τον ρώτησα αμέσως πόσο εχουν αυτα και μου ειπε 390 ευρω, οσο περίπου καποιοι συμφορουμίτες θεωρούσαν ως φυσιολογική τιμή.
Οταν τον ρώτησα γιατί εχουν τόση διαφορά, μου απάντησε οτι η διάσταση (50) δεν ειναι συνηθισμένη και οτι δεν εχουν κατανάλωση .....!!!Ισχύουν αυτά ή ?
-
ναι, ισχύει, αλλά όχι τόσο μεγάλες διαφορές.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]